זה תחתית האתר.אני מנסה להזמין כבר כמה פעמים פריטים שונים אצל מוכרים שונים, מבצעת את כל התהליך, רושמת פרטי אשראי , וכשאני לוחצת אישור, במקום שיכתוב שההזמנה התקבלה ויישלח למייל אישור הזמנה, עולה לי התמונה הזו.
1.מה זה אומר?
2.יש לי מה לחשוש שהכנסתי פרטי אשראי, ואין לי מושג איפה נקלטו?
איך מנקים קבצי cookieזה תחתית האתר.
בדקתם ולא נמצא בדף ההזמנות?
תנסו לנקות קובצי cookie.
אם לא הולך תנסו אולי באשראי אחר, וכמובן להכנס רק מהכתובת הזו https://he.aliexpress.com/.
לחיצה על המנעול ליד כתובת האתר> קובצי cookie> הסרה (על הכל)> בוצעאיך מנקים קבצי cookie
בהגדרות של הכרוםאיך מנקים קבצי cookie
לחיצה על המנעול ליד כתובת האתר> קובצי cookie> הסרה (על הכל)> בוצע
צפה בקובץ המצורף 1023418צפה בקובץ המצורף 1023419
לכן כתבתי שרק בהגדרות של האתר עצמו..בהגדרות של הכרום
זה נמצא בצד שמאל למעלה 3 נקודות
הגדרות
פרטיות ואבטחה
קבצי קוקי
זהירות לא למחוק את כל הקוקי'ס
כי זה ישבש לך את ההרגלים שלך
ויצא לך מכל החשבונות שלך בכל האתרים
תחפש את הקוקי'ס הרלוונטיים ותמחק אותם
דרך משלוח סטנדרט? או משלוח רגיל.הזמנתי מעל 30 פריטים לפני למעלה מחודש וחצי נכתב לי שהכל כבר בארץ למה לא מגיע לי הודעה כבר מהדואר שאבוא לאסוף??
האם זה תקלה??
מעולם לא קרה לי שחיכיתי כ"כ הג הרבה מן ואפילו מוצר אחד לא הגיע...
דווקא המשלוחים סטנדרט (כלומר המהירים) מגיעים בחודש האחרון תוך שבוע וחצי שבועיים!!רגיל
גם אם במעקב אני רואה שזה תקוע כבר למעלה משלושה שבועות במודיעין?דווקא המשלוחים סטנדרט (כלומר המהירים) מגיעים בחודש האחרון תוך שבוע וחצי שבועיים!!
הרגיל לוקח בין 3 שבועות לחודש וחצי.. תמיד, ובפרט בחודש נובמבר יכול לקחת חודשיים..או יותר.
בכל אופן תמיד ניתן לפתוח מח' באם זה נראה מוגזם..
מדריך - פתיחת סכסוך // מדריך אלי-אקספרס // 1
הזמנתם מוצר מהאתר אלי אקספרס ולא קיבלתם אותו במשך תקופת ההגנה, או שקיבלתם מוצר פגום או לא תקין, או שבכלל קיבלתם מוצר שונה ממה שהזמנתם... כדאי שתשקלו לפתוח תלונה בכדי לקבל החזר כספי על ההזמנה! חשוב להבין שאנחנו לא מעודדים לפתוח תלונה על כל דבר קטן שלא נראה לכם, ואנו גם מאוד ממליצים להתאזר...www.prog.co.il
מופיע באתר של דואר ישראל? או אתרי מעקב אחרים?.גם אם במעקב אני רואה שזה תקוע כבר למעלה משלושה שבועות במודיעין?
וכן שולחים לי הודעות מאלי אקספרס שטוב המשלוח הגיע בואי תאספי אותו...
אבל זה לא הודעה בדואר ישראל עם מספר מדף כמו שאני רגילה...
והמוצר עולה יותר מסכום המינימום של הקופון (ללא דמי משלוח)?יש לי מוצר שנותן לי אופציה לקופון אבל אח"כ בעגלה ובתשלום הוא לא מופיע לי, מה הסיבה?
צפה בקובץ המצורף 1024736
אני משתדלת לקנות באתרים שאפשר לשלם בפאיפאל ואז יש לך גב אם יש בעיה.אשכול שבו אפשר יהיה לשאול את כל השאלות על עלי אקספרס.
האשכול מיועד רק לשאלות ותשובות.
אין להעלות באשכול זה קישורים למוצרים כלל!!
אז שאלה ראשונה שלי.
אני צריך עזרה
אולי @הכלבויניק ידע מה לעשות פה
המוצר שהזמנתי היה פגום פתחתי סכסוך
והמוכר מבקש שאני יבטל את הסכסוך
ואז הוא ישלח לי מוצר חדש
אפשר לסמוך עליו שישלח?
ואיך אני יכול לדעת שהוא באמת שלח?
מצו''ב צילום מסך
תודה רבה
צפה בקובץ המצורף 757282
עד לתקרה של 75$ אין חיוב מכס.נושא חדש!!!!!!!!!!!!
אני חייבת את עזרתכם מבין המבינים שביניכם.
אני רוצה להזמין מאלי אקספרס כמות של און קי והמוכר ציין בפניי שייתכן ואצטרך לשלם מכס?
האם זה נכון? ואם כן, ידוע לכם באיזה סכומים מדובר?
הפטור ממכס מתחת לסכום של 75$ הוא רק לייבוא אישי.נושא חדש!!!!!!!!!!!!
אני חייבת את עזרתכם מבין המבינים שביניכם.
אני רוצה להזמין מאלי אקספרס כמות של און קי והמוכר ציין בפניי שייתכן ואצטרך לשלם מכס?
האם זה נכון? ואם כן, ידוע לכם באיזה סכומים מדובר?
מותר רק 5 יחי'?הפטור ממכס מתחת לסכום של 75$ הוא רק לייבוא אישי.
הזמנת כמות (ע"פ החוק - מעל 10 יחי') חייב במכס גם בפחות מ 75$.
בד"כ זה לא נאכף בכמות סבירה,
וגם א"כ, ייתכן ותוכלו להסביר שזה לשימוש אישי.
תלוי כמובן באיזה כמות מדובר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: