הזמנו תחפושת ב2 בפברואר, ועדיין לא נשלח, במעקב מידע כתוב המוכר שלח את החבילה ב20 בפברואר. איך מבטלים שנקבל את הכסף חזרה?
תודה לכל מי שעוזר.
הזמנו תחפושת ב2 בפברואר, ועדיין לא נשלח, במעקב מידע כתוב המוכר שלח את החבילה ב20 בפברואר. איך מבטלים שנקבל את הכסף חזרה?
תודה לכל מי שעוזר.
דחוף לך סע לאסוףהזמנתי דרך צ'ויס ושלחו לי את ההזמנה לחור בארץ שרחוק ממני
מה תמליצו לעשות במקרה כזה?
זו השאלה איפה משאירים שיחזור למוכר?דחוף לך סע לאסוף
לא דחוף תשאיר שיחזור למוכר ותזוכה
המוכר לא יגיד לך בחיים שזה ככה. פשוט אל תאסוף וזה יחזורזו השאלה איפה משאירים שיחזור למוכר?
בהתכתבות עם המוכר הבנתי שלא.
בהחזר כספי אין אפשרות של הגיע לכתובת הלא נכונה,
או שיש מקום נוסף?
ויחזור גם הכסף?המוכר לא יגיד לך בחיים שזה ככה. פשוט אל תאסוף וזה יחזור
ברור. זה מניסיון של מישהו שיעץ לי ועשיתי את זה פעם אחת וכך קרה. מקווה שלא יהיו לך בעיות עם זהויחזור גם הכסף?
אני רוצה להחזיר מוצר מסום ובלחיצה על :החזרה בחינם זה פותח לי:רציתי ליידע אותכם במשהו חשוב!!!
לאחרונה התווסף באלי אקספרס מוצרים של "צ'ויס" - יש להם המון מעלות אבל בעיני הכי חשוב זה אפשרות להחזרות חינם, אני לא תיירת שם ומזמינה המוןןןן (מעל 200 מוצרים בחודש האחרון...)
במסגרת ההחזרות חינם גם אם המוצר הגיע תקול ורוצים החזר חלקי האתר מנפיק אוטומטי תווית החזרה, כמובן שלרוב הדברים זה מאוד שווה.
אבל יש אבל, בזמן האחרון האתר לא הנפיק לי תווית החזרה בשום דרך, יצרתי קשר עם לפחות 5 חנויות ויותר מ-10 נציגי שירות עד שהתברר לי שההחזרות חינם מוגבלות, כן- מוגבלות.
לא יצא לי לדעת בדיוק מהי ההגבלה האם היא כמות החזרות מסויימת, או משהו אחר אבל למעשה צריך לדעת את זה.
אז אם אתם מזמינים על דעת שמקסימום נחזיר או אפילו אם אתם מחזירים מוצר קטן שסתם בסוף לא בא לכם תדעו שזה יבוא בסוף על חשבונכם...
מקווה שעזרתי,
קניות טובות
גם אני אותו דבר, מה עושים?קבלתי מייל שהחבילה מעלי אקספרס הגיעה אבל אני לא מצליח להכנס לאתר לבדוק לאן היא הגיעה כי מבקשים ממני קוד אימות לפלאפון ויש לי פלאפון כשר, מה עושים?
תודה רבה!
מצאתי את החבילה שלי בצ'יטה, אפשר לנסות לבדוק איתם לפי המספר פלאפון שלך.גם אני אותו דבר, מה עושים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: