במקרה שעדיין לא נשלח.הזמנתי אתמול הזמנה מאלי אקספרס, ואני מעוניין להוסיף תשלום ולקבל משלוח מהיר יותר, הבעיה שלא מצאתי קטגוריה של תשלום נוסף על משלוח מהיר יותר, יודעים איך עושים זאת?
תודה רבה
ניתן לבטל את ההזמנה ולבצע הזמנה חדשה עם משלוח מהיר.
במקרה שעדיין לא נשלח.הזמנתי אתמול הזמנה מאלי אקספרס, ואני מעוניין להוסיף תשלום ולקבל משלוח מהיר יותר, הבעיה שלא מצאתי קטגוריה של תשלום נוסף על משלוח מהיר יותר, יודעים איך עושים זאת?
תודה רבה
נראה לי שאי אפשר. זה כבר נשלחמישהו יודע אם ואיך ניתן לבטל הזמנה שהסטטוס שלה הוא "ממתין משלוח"? ואם לא, מה אפשר לעשות עם הזמנה שהוזמנה בטעות?
בדרך כלל לא,אם אני קונה קנייה מעל 75 דולר , יש לי מכס ?
אם זה לא מאותו מוכר?
לפתוח מח' ולבקש החזר,אשמח ממש לעזרה -
רכשתי ברזים מהמחסן בארץ. הברזים הגיעו והתברר שהם ממש עבים ו'גסים' ולא מתאימים בכלל למטבח שלנו. גם החומר שמהם עשוי מרגיש כמו חצי פלסטיק..
עכשיו אני רוצה להחזיר את הברזים (המשלח הוא למחסן בארץ)
המוכר טוען בלהט שאין לי זכות ולא שמתי לב שלא כתוב 'free return' על המוצר..
מה אפשר לעשות?
או שמישהו רוצה את הברזים הללו? https://www.aliexpress.com/item/32912780334.html?spm=0.order_detail.0.0.28abf19cTCkjm3
אולי דבי מוד?עלי אקספרס שלחו לי בטריה לטלפון והיא הגיעה לחנות בשם 'דביימוד' במודיעין עילית (זה טקסט מוקרא בטלפון הכשר).
אני לא איתרתי חנות כזאת,
תהיו יצירתיים כי אני לא בטוח שאני מאיית את זה נכון
תודה רבה על העזרה
אלי אקספרס 'התערבו' במחלוקת הזאת וכתבו שצריך לשלח תמונות שרואים ברור שזה פגום או לא במידה..לפתוח מח' ולבקש החזר,
מומלץ לכתוב באנגלית שזה לא מה שציפתם (גס ונראה שביר).
והמשלוח הוא למוכר בארץ ולא לסין אז העלות מאד נמוכה.. וכו'
במקרה שלא מאשרים ניתן תמיד לבקש החזר על חשבונכם,
ואם זה משלוח בארץ לא אמור לעלות יותר מ20/50 ש"ח במקרה שווה לכם.
והמוכר אמור להנפיק תווית החזר לדואר ישראל או חברת אחרת.
Problems with the order | Judgement from AE | Invalid reason | proof guide |
---|---|---|---|
Size not as described | Invalid | The problem can not be clarified without pictures of the products provided. | Please provide picture of measurement of the goods received or parameter showed on the package / instructions to show the different from the description |
Defective | Invalid | The problem can not be clarified without pictures of the products provided. | Please provide high-quality photographic evidence of the defective product with markings on all the defective areas. |
אלי אקספרס 'התערבו' במחלוקת הזאת וכתבו שצריך לשלח תמונות שרואים ברור שזה פגום או לא במידה..
מה שאין לי דרך לעשות כי זה לא שבאתר היה 'עובי' של הברז והגיע עבה מדאי
אלא היה נראה בתמונה מתאים לגודל של המטבח ובפועל נראה 'עבה' ו'גס' - כך שאין לי דרך להוכיח להם ממש 'שוני' במוצר ממה שהובטח..
מה לכתוב להם?..
Dispute progress
Problems with the order Judgement from AE Invalid reason proof guide Size not as described Invalid The problem can not be clarified without pictures of the products provided. Please provide picture of measurement of the goods received or parameter showed on the package / instructions to show the different from the description Defective Invalid The problem can not be clarified without pictures of the products provided. Please provide high-quality photographic evidence of the defective product with markings on all the defective areas.
Action to take
Please go to your dispute detail page to accept AliExpress solution or reject. You may upload more evidence to support your claim.
Log in here to check the dispute details.
Notice: If the seller makes a counterclaim against your claim/evidence during the dispute, you may need to test the product according to the seller's instructions/advice and record the process.
אחרי התכתבות ארוכה עם אליאקספרסמה אני עושה שאני לא מצליח להגיב לסכסוך?
אני מעלה כאן צילום מסך שהם כותבים לי שדרוש תוספת מידע ממני אבל אין לי שום לחצן שאני יכול להוסיף מידע
@בעריש
צפה בקובץ המצורף 1197308
שהחבילה נשלחה מסין ב15 לחודש,אשמח לעזרה מה זה אומר?
הטשטוש לא במקור
המספר בן ה 16 ספרות זה המספר שעלי להזין באתרי הבדיקה?שהחבילה נשלחה מסין ב15 לחודש,
רק מעניין שעדיין אין עוד עדכון,
אני ממליץ לבדוק לפי מספר מעכב בעוד אתרים שנותנים פרטים,
וכן בחברת המשלוחים, ניתן לדעת לפי המספר איזה חברה זה,
יש בדואר ישראל ויש בציט'ה, בדרך כלל
(אם לא יודעים, אפשר לנסות בכולם, איפה שיצליח),
יש בשרשור זה הרבה קישורים לשם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: