וויינער יואל
משתמש מקצוען
לא כל המוצרים כלולים בהנחה של המטבעות, המוצרים שכן, מסומנים בדף המוצר, ולפי אחוזים מוגדריםאיך משלמים עם מטבעות שצברתי? כשאני מגיעה לקופה אין אפשרות לשלם במטבעות רק להכניס קופון
ואז זה אוטומטית יורד מהחשבון
לא כל המוצרים כלולים בהנחה של המטבעות, המוצרים שכן, מסומנים בדף המוצר, ולפי אחוזים מוגדריםאיך משלמים עם מטבעות שצברתי? כשאני מגיעה לקופה אין אפשרות לשלם במטבעות רק להכניס קופון
לא, זה מספר הזמנה,המספר בן ה 16 ספרות זה המספר שעלי להזין באתרי הבדיקה?
סליחה,לא, זה מספר הזמנה,
עליך להכנס למעקב אחרי ההזמנה,
ושם בצד ימין מופיע מספרים עם 2 אותיות אנגלית בהתחלה ו2 בסוף בדרך כלל..
תמיד כדאי שיש את המספר הזה ולבדוק איתו באתר של דואר ישראל אם זה הגיע לשם( בדרך כלל), כי שם יופיע לאיזה חנות הגיע, ולא צריך לחכות לפתק שיגיע לדואר, (כי גם לא תמיד מגיע),
הנה הקישור https://israelpost.co.il/מעקב-משלוחים/
בהצלחה
את פשוט כנראה צריכה לפתוח חשבון עם סיסמא,אני רוצה לעשות הזמנה מעלי אקספרס (פעם ראשונה ) אבל לא נותן לי להמשיך למסך התשלום ואי אפשר לסמן מוצרים .
מתקבלת ההודעה הנ"ל ...
תודה רבה למי שעוזר !
ראי גם הודעות למעלה,היי
ביצעתי הזמנה לפני לא מעט זמן והיום זה ההודעה ששלחו לי איך אני יוצרת קשר אם הספק ?
אם לא מציליחים במסך התשלום וחוץ מהתשלום הכל עובד טוב יתכן שהבעיה בסינון. אם זה נתיב יש לבקש מהם לסדר את הבעיה.אני רוצה לעשות הזמנה מעלי אקספרס (פעם ראשונה ) אבל לא נותן לי להמשיך למסך התשלום ואי אפשר לסמן מוצרים .
מתקבלת ההודעה הנ"ל ...
תודה רבה למי שעוזר !
בעלי אקספרס זה המספר שקבלת?משלוחים מעלי אקספרס דרך חברת צ'יטה מתחילים ב- AE.
דרך דואר ישראל לרוב מתחיל ב-R יש גם שמתחיל ב-UZ.
מישהו יודע דרך איזו חברת משלוחים משלוח שמתחיל ב- SYAET? ושמתחיל ב- VR?
מעניין,VR, מתברר, גם דרך דואר ישראל.
מעניין,
אולי בהמשך יהיה לך מידע באתר שלהם,
אבל יתכן שזה גם מספר מעכב לא תקין, שרק אולי באס. אם. אס(אולי גם מכתב הביתה, לא ברור),
אולי גם ניתן לבדוק מולם לפי הטלפון, אבל לא באתר,
זה מסתיים עם אותיות?
|
********SYAET |
VR*********YP UZ**********Y |
השלישי הוא רגיל כמדומני של דואר ישראל,
********SYAET VR*********YP
UZ**********Y
אם לוחצים בעמוד של המסלול של החבילה למטה על הקישור אז מופיע אתר סיני שבו אפשר להזין את מספר המעקב ושם הרבה פעמים מופיע מספר מתוקןלי היה חבילות עם מספר מעכב *********S00000,
ו ************LP00,
בינתיים לא את כולם קבלתי וכבר עברו חודשים רבים..
תודה רבה,אם לוחצים בעמוד של המסלול של החבילה למטה על הקישור אז מופיע אתר סיני שבו אפשר להזין את מספר המעקב ושם הרבה פעמים מופיע מספר מתוקן
לא ידוע לי,בהודעות של עלי אקספרס כתוב לי ככה
Unknown message type, please check it on App.
בתרגום
סוג הודעה לא ידוע, אנא בדוק זאת באפליקציה.
יש מה לעשות בכדי לראות את ההודעות חוץ מאפלקציה ?
ואין דרך להמשיך לכתוב על זה, פניתי למוכר בצ'אט ולא ענה כלום.דחוף!
לאחר סכסוך בנוגע ל2 ברזים שקניתי (משלח מהארץ!!) הכריעו אליאקספרס שאני צריך לשלח חזרה ועד מחר בלילה לעדכן את מספר המשלח וכו', על חשבוני כרגע ואח"כ המוכר יחזיר גם את הסכום הזה.
רק שבמקום כתובת בארץ שממנה הגיע המשלח - נתנו לי כתובת בסין, וחבילה לשם עולה -
בין 250 ל600 ש"ח!!
מה עושים?
שווה את הסיכון? ואם בסוף זה לא יגיע ליעד אפסיד הכל כולל המשלח היקר..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: