צריך לקבל הודעות אימות למייל הישן לפני החלפה.לא פעיל
אולי בשרות לקוחות יסכימו להחליף מייל, לפי הזדהות מס' הזמנה וכד' .
צריך לקבל הודעות אימות למייל הישן לפני החלפה.לא פעיל
מה נסגר עם המשלוח שלך? מאיזה חברה קיבלת את זהאיך אפשר לדעת היכן מיקום החבילה במס' מעקב כזה: TYZRB**********YQ
ובאיזה חברה נשלחה
במעקב משלוחים רשום שממתין לאיסוף
חיכיתי ש @rabin יענה אבל לבינתיים אאל"ט אם תסכימו המחלוקת תסגר והמוכר לא יהיה חייב לכם כלום. בקיצור אל תסכימו עד שלא תראו את החבילה או ההחזר בעיניכם
קיבלתי את זה בדואר ישראל, הגיע פתק עם מס' מעקב שונה, ולמרות שניסיתי בדואר ישראל לפי טלפון לא הצליחו לאתר את זה, ורק קיבלתי את הפתק בתיבת הדואר,מה נסגר עם המשלוח שלך? מאיזה חברה קיבלת את זה
אני גם קיבלתי כזה מספר משלוח אני לא יודע מאיפה לקחת את זה TYZRB*******YQ
תודה רבה
??קוד קופון לקניה ב30 דולר יש?
קוד קופון לקניה ב30 דולר יש?
יש לזה אשכול ייעודי
לא חייב,במעקב של אלי אקספרס כתוב "הבדיקה במכס הושלמה" מה זה אומר? זה כבר בארץ?
@rabin אולי תוכלו לעזור לי?
תוכלו לפתוח מח'קניתי יותר מ8$ ומשלוח תוך 15 יום, בינתיים עברו כבר יותר, ועדיין אין לי מידע שזה בארץ
מה עושים??
הכין כתוב משלוח חינם?צפה בקובץ המצורף 1212712אם יש כאן מישהו , שיודע למה המחיר מופיע , 2.69$ ובסך הכל המחיר יותר מכפול 5.92$
והמשלוח חינם?
תודה רבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: