בכתבות בנושא הוזכרה רק הפריפריה הגאוגרפית, ולא החברתית.לא מבין מה יש להתווכח? צירפתי קישור ללמ"ס.
צפה בקובץ המצורף 1598893
בכתבות בנושא הוזכרה רק הפריפריה הגאוגרפית, ולא החברתית.לא מבין מה יש להתווכח? צירפתי קישור ללמ"ס.
צפה בקובץ המצורף 1598893
לפי התקנות שפורסמו רק יישובי פריפריה גאוגרפית זכאים להנחהלא מבין מה יש להתווכח? צירפתי קישור ללמ"ס.
צפה בקובץ המצורף 1598893
בכתבות בנושא הוזכרה רק הפריפריה הגאוגרפית, ולא החברתית.
וזה בדיוק מה שקישרתי והצילום מסך שהבאתי.לפי התקנות שפורסמו רק יישובי פריפריה גאוגרפית זכאים להנחה
ביתר היא לא פריפריה גאוגרפית משום כיוון, כך שאין סיכוי שהיא כלולה בפעימה הנוכחיתוזה בדיוק מה שקישרתי והצילום מסך שהבאתי.
זה לא המדד הסוציו אקונומי, ששם גם ביתר וגם מודי"ע הם 1 או 2.
למרות הבאסה שלא יעזור כמה שא. ד. יכניס את ב"ב לפריפריה עדיין אנחנו משלמים כמו ת"א.לפי התקנות שפורסמו רק יישובי פריפריה גאוגרפית זכאים להנחה
זה נורא מעצבן לשלם מחיר מלא על נסיעה של 10 דקות בתוך העיר (ולעבור את רוב העיר) בידיעה שתושבי ירושלים משלמים אותו מחיר על נסיעה של 45 דק' (ולא בגלל הפקקים...)אז בפעמים שאתה נוסע לא יקרה כלום אם תשלם מחיר מלא.
זה לא קשור למחירי הנסיעה, אלא לתשתיות ותכנון העירזה נורא מעצבן לשלם מחיר מלא על נסיעה של 10 דקות בתוך העיר (ולעבור את רוב העיר) בידיעה שתושבי ירושלים משלמים אותו מחיר על נסיעה של 45 דק' (ולא בגלל הפקקים...)
אין בזה שום היגיון!
הוא טוען משהו אחר שלא קשור לנושא ההנחה של הפריפריה.זה לא קשור למחירי הנסיעה, אלא לתשתיות ותכנון העיר
אתה לא תבקש הנחה בארנונה כי הבניינים צמודים מדאי
ובטח לא בגלל מזג האוויר השרבי.
שכוייח! מה אני יעשה עם זה?זה נכון
אבל יש כאן גם את עניין השעה וחצי שמתומחרים במחיר כל נסיעה
ואם הנסיעה לקחה רק 5 דק' יש אפשרות לקבל באותו מחיר עוד נסיעות בתווך הזמן.
עם כל הכבוד הראוי לליטאי כמוך ועוד פשוט כמוךשכוייח! מה אני יעשה עם זה?
רוב האנשים לא נוסעים וחוזרים מיד...
לא מדויקשכוייח! מה אני יעשה עם זה?
בכתבות בנושא הוזכרה רק הפריפריה הגאוגרפית, ולא החברתית.
לפי התקנות שפורסמו רק יישובי פריפריה גאוגרפית זכאים להנחה
@A052 צודק לגמריביתר היא לא פריפריה גאוגרפית משום כיוון, כך שאין סיכוי שהיא כלולה בפעימה הנוכחית
נוסע לשים את הילדים בגןשכוייח! מה אני יעשה עם זה?
הגן והבית כנסת נמצאים במרחק 3 דקות מהביתנוסע לשים את הילדים בגן
חוזר לשחרית
בית שמש כבר היום נמצאת במחיר מוזל, של חופשי חודשי עד 40 ק"מ בתוך אשכול 1 במחיר 99 ש"ח.בית שמש ומודיעין עילית מספר 6 ולא זכאיות
זה בדיוק העניןבית שמש כבר היום נמצאת במחיר מוזל, של חופשי חודשי עד 40 ק"מ בתוך אשכול 1 במחיר 99 ש"ח.
ועכשיו נופל לי האסימון כמה התכנית הזאת מטומטמתזה בדיוק הענין
שהכל פה טלאי על טלאי
מודיעין עילית ביתר ובית שמש, 3 ערים סביבות ירושלים במרחק כזה או אחר
וכל אחד עם תעריף אחר מסיבה אחרת. ביתר פירפיריה, בית שמש מראש באשכול 1 בגלל סיבות כאלו ואחרות לא הגיוניות, ומודיעין עילית ללא שום הנחה
למה אי אפשר פעם אחת לעשות משהו נורמלי במדינה הזאת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: