אשמח שתפרטי לי איך עשית את זהעשיתי את ה 5 פעמים, ותמיד נשברתי, עד שגיליתי שאם יודעים איך לעשות את זה נכון, זה ממש קל, וגם השבירות הם חלק מתוכנית עם דרכי תיקון קלות ופשוטות.
12 האחרונים מתוך 23 הקילו שירדתי היו עם זה וממש מהר.
אשמח שתפרטי לי איך עשית את זהעשיתי את ה 5 פעמים, ותמיד נשברתי, עד שגיליתי שאם יודעים איך לעשות את זה נכון, זה ממש קל, וגם השבירות הם חלק מתוכנית עם דרכי תיקון קלות ופשוטות.
12 האחרונים מתוך 23 הקילו שירדתי היו עם זה וממש מהר.
יש יוטיובר (פתוח בנטפרי) בשם אביב גיל, שהחומרים בערוץ שלו לא יוסלאו בפז, הידע, המחקרים, הטיפים, פתאום מבינים מה קורה.שמח שתפרטי לי איך עשית את זה
סליחה אם אני המעצבנתתודה על האכפתיות, כבר המון פעם ניסת לטעות את כל המאכלים של פירות וירקות אבל יש לי בעיה לא רק עם הטעם אלא גם עם המגע של הפרי כל הפירות וירקות זה כזה רטוב ויש לו הפרשות,
עד החתונה גם לא נגעתי בירקות ופירות בכלל!!! ואם כבר זה היה עם כפפות, היום אני יכולה כבר בלי כפפות, אבל עד להרגיש את זה בפה, וכמו שאמרתי קודם
אף אחד מאלה הוא לא ירק בהגדרה תזונאית.בצל?
תפו"א?
שום?
כמו שכתבתי למעלה,אף אחד מאלה הוא לא ירק בהגדרה תזונאית.
שום ובצל הם עשב תיבול, לא מזון.
ותפוח אדמה זו פחממה ריקה לחלוטין, יותר גרוע ממליון מאכלים מתועשים.
סתם ככה, אם אפשר להפסיק את התרבות הזו שמישהו מבקש עיצה ספציפית, ומתחילים להציע לו טיפולים איך להימנע מהבעיה.וואלה........... לא אוהבת שאומרים לי מה לתקן......... זה אני!!! ומהמקום שלי אני רוצה לעשות דיאטה,
תודה בכל אופן על כל הדאגה שלך!
גם אם תאכלי תפוח אדמה חי, אין לזה עניין, ושום תועלת תזונתית.כמו שכתבתי למעלה,
שאני גם אוהבת את כל זה עם שמן............ אז לגמרי אין לזה ענין
מצטערת לאכזב(סליחה אם העלבתי מישהו, אני פשוט אקסטרה היפראקטבי, ואחרי השעה כמו שאומרים, בתקווה להבנה)
רוב? לא יודעתרוב האנשים יודעים מה גרם לבעייה שלהם, ואם הם לא ביקשו עיצות איך ל.... כנראה הם לא מעוניינים.
צר לי. אי אפשר.סתם ככה, אם אפשר להפסיק את התרבות הזו שמישהו מבקש עיצה ספציפית, ומתחילים להציע לו טיפולים איך להימנע מהבעיה.
תפ"א בעל ערך תזונתי כפחמימה ולא נחשב ירק לעניין דיאטה.בצל?
תפו"א?
שום?
פירות הם ג"כ פחמימה.שייק פירות טבעיים- כן עובר?
כמו שאמרתי, זו תחושתי, בשעת לילה מאוחרת, וזו דעתך. אז את תמשיכי לכתוב, ואני אמשיך להתלונןמצטערת לאכזב
לא נעלבתי בכלל
רוב? לא יודעת
אבל וודאי לא כולם.
ויש עצות שרק כששומעים אותן מחליטים שהן רלוונטיות
זכותי לתת עצות, כל עוד אני לא חמותה- ואני לא.
זכותה לא להקשיב, כמובן.
צר לי. אי אפשר.
זה פורום ציבורי שאנשים רבים, ולא רק פותח האשכול- אוספים ממנו מידע
ואם לי יש מידע שיכול לעזור/להחכים מישהו- אני שמחה לחלוק אותו
מה זה אומר חלבונים ?! סליחה על הבורות........ אבל עד היום אכלתי כל הבאה ליד כי תמיד הייתי מקל עכשיו אני אחרי כמה לידות וחייבת שיקום דחוף!!
תודה, שמעתי על זה ובאמת התחלתי לשתות הרבה מים (שעד עכשיו בקושי שתיתי)
שיתנפלו, לא יעזור אני לא מכניסה שום פרי ושום ירק לפה,
וואו! סוף סוף מוצאת מישהי עם בעיה כמו שלי...חייבת רעיון לדיאטה טובה בלי ירקות ופירות (אני פשוט לא אוהבת....!!!) כי אני חייבת להוריד איזה 5 קילו בדחיפות!!!
אשמח להמלצות מניסיון!
תודה
אני גם באותו המצב.וואו! סוף סוף מוצאת מישהי עם בעיה כמו שלי...
מזדהה איתך לגמרי!
הדיאטה היחידה שעבדה אצלי זה 8-16-
ירדתי 6 ק"ג
(והעליתי אותם חזרה כמובן בלידה הבאה )
אני חושבת שמה שהכי מוצלח זה פשוט לחלק את האוכל ל5/6 ארוחות קטנות ביוםחייבת רעיון לדיאטה טובה בלי ירקות ופירות (אני פשוט לא אוהבת....!!!) כי אני חייבת להוריד איזה 5 קילו בדחיפות!!!
אשמח להמלצות מניסיון!
תודה
בגדול הגישה של רוב הדיאטניות ששמעתי היא להיפך,אני חושבת שמה שהכי מוצלח זה פשוט לחלק את האוכל ל5/6 ארוחות קטנות ביום
זה מרגיל את הקיבה לשרוף הרבה קלוריות
וגם להוריד פחמימות לאכול מלא חלבונים!
בהצלחה!
זה ממש לא נכון!בגדול הגישה של רוב הדיאטניות ששמעתי היא להיפך,
3 ארוחות מסודרות ושום דבר לא באמצע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: