זה כן נפוץ יותרגם בארה"ב (לפחות בחלק ממנה...) בפניה ימינה, אפשר ליסוע באדום.
הכוונה היה למשה יותר דרמטי מזה...
זה כן נפוץ יותרגם בארה"ב (לפחות בחלק ממנה...) בפניה ימינה, אפשר ליסוע באדום.
יש לך מורה זמינה בשבילי בירושלים או מודיעין?בלת"ק
לי היה ברור שאני אעשה רשיון מתישהו בחיים, כל נשות המשפחה נוהגות ורישיון זה משהו שטוב שיהיה.
מיד אחרי החתונה בעלי אמר לי - עכשיו יש לנו כסף, ואת עדיין פנויה יחסית, זה הזמן. עד שעשיתי תאוריה והתחלתי שיעורים כבר הייתי בהריון מתקדם, ככה שאת הטסטים (כן, עברתי רק בשלישי ) עשיתי כבר אחר הלידה, וב"ה יש לי רשיון ביד.
האם זה שיש לבעלי ולי רישיון אומר שאנחנו מחזיקים רכב? ממש לא. וגם לא מתכננים לקנות אחד בעתיד הנראה לעין. נוסעים בתח"צ ומשאילים את הרכב של ההורים לפעמים.
אבל אני כל כך שמחה שעשיתי את זה וגמרתי עם זה ויש לי רישיון. כי אני מאמינה שהחיים ילכו וייעשו יותר עמוסים, ואם לא היה לי כבר רישיון זה כנראה היה נדחה ונדחה עד שאולי בכלל לא...
אז המלצתי לך @שוקלד בלונדי תעשי את זה עכשיו, ותגמרי עם זה כמה שיותר מהר. (ולדעתי עדיף מורה גבר ממורה אישה, אבל אולי בגלל שאת לא נשואה זה לא נכון לגבייך).
אה, ותמצאי מישהו בסביבה שלך שיהיה שם לחזק אותך כשכבר נמאס לך, וכשאת מתייאשת, ואחרי שלא תעברי טסט אחד או שניים (ח"ו, אבל יכול לקרות...) יעודד אותך להמשיך עד הסוף, כי אם לא עכשיו - אימתי?
הם פנויים לזמן הקרוב?מודיעין:
ליאורה שני-חן - (4 המלצות + 6 תמונות) מורי נהיגה - מודיעין - טופר (T.co.il)
קראו על ליאורה שני-חן במודיעין נחל בזק 21 מודיעין ביקורות של לקוחות, מפת הגעה, פרטי התקשרות מעודכנים ועוד. מכירים את בית העסק? הוסיפו תגובה.www.t.co.ilאסתי בר און - מורי נהיגה - חטיבת גבעתי 16 מודיעין - טופר (T.co.il)
קראו על אסתי בר און במודיעין חטיבת גבעתי 16 מודיעין ביקורות של לקוחות, מפת הגעה, פרטי התקשרות מעודכנים ועוד. מכירים את בית העסק? הוסיפו תגובה.www.t.co.il
ירושלים:
ברק אפרת - מורי נהיגה - ראובן ארזי 34 ירושלים - טופר (T.co.il)
קראו על ברק אפרת בירושלים ראובן ארזי 34 ירושלים ביקורות של לקוחות, מפת הגעה, פרטי התקשרות מעודכנים ועוד. מכירים את בית העסק? הוסיפו תגובה.www.t.co.ilבן- עמי אורלי - מורי נהיגה - החי''ל 23 ירושלים - טופר (T.co.il)
קראו על בן- עמי אורלי בירושלים החי''ל 23 ירושלים ביקורות של לקוחות, מפת הגעה, פרטי התקשרות מעודכנים ועוד. מכירים את בית העסק? הוסיפו תגובה.www.t.co.il
שווה להרים אליהן צלצול...הם פנויים לזמן הקרוב?
סליחה על ההקפצה
מעוניינת להוציא רשיון עכשיו בגלל צורך מסוים
אבל לא מכירה בכלל את התהליך-
מה עושים? איך מתחילים? תאוריה לומדים לבד?
כמה זמן בערך לוקח? כמה עולה בכללי כל הסיפור?
חצי שנה/שנהכמה זמן בערך לוקח?
6000/10000כמה עולה בכללי כל הסיפור?
באמת?חצי שנה/שנה
בעיקר בגלל שהרוב לא עוברים בטסט ראשוןבאמת?
כ"כ הרבה? למה?
מורות נהיגה בירושלים:ויודעת להמליץ לי על מורה טובה?
שאלה למשרד התחבורה...ולמה צריך לחכות כמה חודשים בין טסט לטסט?
כמובן שיש כאלה שעברו בטסט ראשון אבל בד"כ מינימום בטסט שני עוברים בירושליםבלת"ק.
קופצת על האשכול, מי שלמד בירושלים, כמה שיעורים זה לקח? ואיזה טסט עברתם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: