בקשה רישיון נהיגה-כדאי לי לעשות?

גברת חוקרת

משתמש פעיל
בלת"ק
לי היה ברור שאני אעשה רשיון מתישהו בחיים, כל נשות המשפחה נוהגות ורישיון זה משהו שטוב שיהיה.
מיד אחרי החתונה בעלי אמר לי - עכשיו יש לנו כסף, ואת עדיין פנויה יחסית, זה הזמן. עד שעשיתי תאוריה והתחלתי שיעורים כבר הייתי בהריון מתקדם, ככה שאת הטסטים (כן, עברתי רק בשלישי :confused:) עשיתי כבר אחר הלידה, וב"ה יש לי רשיון ביד.
האם זה שיש לבעלי ולי רישיון אומר שאנחנו מחזיקים רכב? ממש לא. וגם לא מתכננים לקנות אחד בעתיד הנראה לעין. נוסעים בתח"צ ומשאילים את הרכב של ההורים לפעמים.
אבל אני כל כך שמחה שעשיתי את זה וגמרתי עם זה ויש לי רישיון. כי אני מאמינה שהחיים ילכו וייעשו יותר עמוסים, ואם לא היה לי כבר רישיון זה כנראה היה נדחה ונדחה עד שאולי בכלל לא...
אז המלצתי לך @שוקלד בלונדי תעשי את זה עכשיו, ותגמרי עם זה כמה שיותר מהר. (ולדעתי עדיף מורה גבר ממורה אישה, אבל אולי בגלל שאת לא נשואה זה לא נכון לגבייך).
אה, ותמצאי מישהו בסביבה שלך שיהיה שם לחזק אותך כשכבר נמאס לך, וכשאת מתייאשת, ואחרי שלא תעברי טסט אחד או שניים (ח"ו, אבל יכול לקרות...) יעודד אותך להמשיך עד הסוף, כי אם לא עכשיו - אימתי?

שוקלד בלונדי

משתמש מקצוען
בלת"ק
לי היה ברור שאני אעשה רשיון מתישהו בחיים, כל נשות המשפחה נוהגות ורישיון זה משהו שטוב שיהיה.
מיד אחרי החתונה בעלי אמר לי - עכשיו יש לנו כסף, ואת עדיין פנויה יחסית, זה הזמן. עד שעשיתי תאוריה והתחלתי שיעורים כבר הייתי בהריון מתקדם, ככה שאת הטסטים (כן, עברתי רק בשלישי :confused:) עשיתי כבר אחר הלידה, וב"ה יש לי רשיון ביד.
האם זה שיש לבעלי ולי רישיון אומר שאנחנו מחזיקים רכב? ממש לא. וגם לא מתכננים לקנות אחד בעתיד הנראה לעין. נוסעים בתח"צ ומשאילים את הרכב של ההורים לפעמים.
אבל אני כל כך שמחה שעשיתי את זה וגמרתי עם זה ויש לי רישיון. כי אני מאמינה שהחיים ילכו וייעשו יותר עמוסים, ואם לא היה לי כבר רישיון זה כנראה היה נדחה ונדחה עד שאולי בכלל לא...
אז המלצתי לך @שוקלד בלונדי תעשי את זה עכשיו, ותגמרי עם זה כמה שיותר מהר. (ולדעתי עדיף מורה גבר ממורה אישה, אבל אולי בגלל שאת לא נשואה זה לא נכון לגבייך).
אה, ותמצאי מישהו בסביבה שלך שיהיה שם לחזק אותך כשכבר נמאס לך, וכשאת מתייאשת, ואחרי שלא תעברי טסט אחד או שניים (ח"ו, אבל יכול לקרות...) יעודד אותך להמשיך עד הסוף, כי אם לא עכשיו - אימתי?
יש לך מורה זמינה בשבילי בירושלים או מודיעין?

Ravid.G

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מודיעין:

ירושלים:

שוקלד בלונדי

משתמש מקצוען
מודיעין:

ירושלים:
הם פנויים לזמן הקרוב?

רגע של ניצחון

משתמש מקצוען
סליחה על ההקפצה
מעוניינת להוציא רשיון עכשיו בגלל צורך מסוים
אבל לא מכירה בכלל את התהליך-
מה עושים? איך מתחילים? תאוריה לומדים לבד?
כמה זמן בערך לוקח? כמה עולה בכללי כל הסיפור?

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
סליחה על ההקפצה
מעוניינת להוציא רשיון עכשיו בגלל צורך מסוים
אבל לא מכירה בכלל את התהליך-
מה עושים? איך מתחילים? תאוריה לומדים לבד?
כמה זמן בערך לוקח? כמה עולה בכללי כל הסיפור?

נתנאל ח

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
דבר ראשון נרשמים כאן
אחכ הולכים לאחת מתחנות הצילום ובדיקת ראיה שמופיעות כאן
קונים ספר תאוריה
לומדים
וניגשים למבחן תאוריה כאן
אח"כ הולכים למורה לומדים ועוברים טסט
מורה תמיד עדיף אחד/ת עם המלצות
בהצלחה!

משולש ברמודה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הנדסת תוכנה
בלת"ק.
קופצת על האשכול, מי שלמד בירושלים, כמה שיעורים זה לקח? ואיזה טסט עברתם?

נתנאל ח

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צריך מינימום 28 שיעורים
אם נניח עושים 1 בשבוע זה יוצא לבד יותר מחצי שנה
אם עושים 2 בשבוע זה יוצא 4 חודשים
ואז עוד חודש לחכות לטסט
כך שזה לפחות חצי שנה

נתנאל ח

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
נערך לאחרונה ב:

יודיתתתתתתת

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
בלת"ק.
קופצת על האשכול, מי שלמד בירושלים, כמה שיעורים זה לקח? ואיזה טסט עברתם?
כמובן שיש כאלה שעברו בטסט ראשון אבל בד"כ מינימום בטסט שני עוברים בירושלים
שיעורים מינימום 28 עד 40+

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה