לימוד נהיגה המרת רישיון אוטומט לידני

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
שמעתי מחבר שניסה להמיר מאוטומט לידני, לא עבר בטסט ונשלל לו גם האוטומט
נשמע לי הזוי לגמרי, וגם קצת חיפשתי על זה ולא מצאתי כזה מידע
אבל אם אתה הולך לעשות את זה כדאי שתברר את הענין
וכמובן, תעדכן!
בהצלחה!!!
מוזר מאוד
המורה שלי עם וותק של שנים רבות אמר לי שגם אם לא עוברים ידני זה לא פוגע ברישיון שכבר יש כנראה שהחבר לא הבין

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
וכמובן, תעדכן!
בהצלחה!!!
לא היה ולא נברא

mic003

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
עריכה תורנית
וכמובן, תעדכן!
בהצלחה!!!
יש מצב שהוא דרס הולך רגל באמצע הטסט?
אחרת, אין היגיון.

ארכיצדק

משתמש צעיר
מוזר מאוד
המורה שלי עם וותק של שנים רבות אמר לי שגם אם לא עוברים ידני זה לא פוגע ברישיון שכבר יש כנראה שהחבר לא הבין

לא היה ולא נברא
המעשה לא היה איתי כך שאיני יודע ב100%
אבל שמעתי מבעל המעשה
שהוא חבר טוב שלי
והוא עצמו התווכח ע''ז עם משרד הרישוי וכרגע הוא עדיין בלי רשיון

וכן, גם לי זה נשמע הזוי לגמרי וכנראה שהיה שם משהו חריג

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
המעשה לא היה איתי כך שאיני יודע ב100%
אבל שמעתי מבעל המעשה
שהוא חבר טוב שלי
והוא עצמו התווכח ע''ז עם משרד הרישוי וכרגע הוא עדיין בלי רשיון

וכן, גם לי זה נשמע הזוי לגמרי וכנראה שהיה שם משהו חריג
מליון אחוז שזה לא קשור לטסט, כדאי לך לברר איתו שוב.
יותר הגיוני שבהצהרות הרפואיות או בבדיקת עיניים - שם הוא נפל.

ינקלה

משתמש רשום
יש לי חבר שרוצה עכשיו להמיר לידני, מישהו כתב פה פעם שיש תלמיד להוראת נהיגה בשלב האחרון שצריך לעשות איזה פרוייקט, והוא מחפש תלמיד ללמד בחינם שיש לו רישיון וללמד אותו על ידני מישהו מכיר משהו דומה שרלוונטי?

יאיר לוינגר

משתמש רשום
אני ינסה קצת לעשות סדר בדברים-
מבחינה חוקית מי שיש לו רישיון על אוטומט יכול לעשות טסט מיד על ידני
אך מבחינה מעשית זה לוקח הרבה שיעורים- ללמוד להחליף הילוכים, לא לזרוק את הקלאצ', זינוק בעליה ועוד
כן הייתי ממליץ למי שצריך ידני הן בגלל עבודה או כי רוצה לנהוג באירופה ששם ידני הרבה יותר מצוי
שיעשה רישיון C1 ידני שזה משאית עד 12 טון שלמי שיש רישיון על רכב פרטי צריך רק 20 שיעורים
והכי חשוב שישנה אפשרות לקבל מימון מהמדינה דרך המרכזים החרדים הכוון תעסוקתי ומפתח וכדומה
בהצלחה לכולם!
מקווה שעזרתי קצת...

ערקט י

משתמש חדש
יש לי רישיון ידני לרכב שמעתי שאם אני עושה על משאית אפילו אוטומט יהיה לי רישיון גם על משאית ידנית מכיוון שיש לי על רכב ידני

ערקט י

משתמש חדש
לא יודע כמה נפוץ משאית אוטומט אצל מורי נהיגה, למרות שבאופן כללי כבר יש.

יאיר לוינגר

משתמש רשום
יש לי רישיון ידני לרכב שמעתי שאם אני עושה על משאית אפילו אוטומט יהיה לי רישיון גם על משאית ידנית מכיוון שיש לי על רכב ידני
לא נראה לי, מכיוון שרישיון על משאית זה דרגה יותר גבוהה מרכב פרטי
להיפך זה נכון -מי שיש על אוטומט ועושה רישיון על משאית ידני זה יתן לו גם על רכב פרטי ידני
ובחודשים האחרונים נוספה אפשרות לעשות רישיון C1 אוטומט מה שעד עכשיו C1 היה רק ידני
ובבתי ספר ללימוד נהיגה על משאיות עכשיו כולם מכניסים את האפשרות הזאת
יש מקומות שזה עולה שיעור יותר יקר על אוטומט.

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
למיטב ידיעתי ההקלה הזאת רק באוטובוס גדול (ששם לא קיים רכב ידני)
אפילו באוטובוס זעיר מי שעושה טסט על אוטומט כתוב לו ברשיון "מוגבל לרכב D1 אוטומטי בלבד"

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
אני ינסה קצת לעשות סדר בדברים-
מבחינה חוקית מי שיש לו רישיון על אוטומט יכול לעשות טסט מיד על ידני
אך מבחינה מעשית זה לוקח הרבה שיעורים- ללמוד להחליף הילוכים, לא לזרוק את הקלאצ', זינוק בעליה ועוד
כן הייתי ממליץ למי שצריך ידני הן בגלל עבודה או כי רוצה לנהוג באירופה ששם ידני הרבה יותר מצוי
שיעשה רישיון C1 ידני שזה משאית עד 12 טון שלמי שיש רישיון על רכב פרטי צריך רק 20 שיעורים
והכי חשוב שישנה אפשרות לקבל מימון מהמדינה דרך המרכזים החרדים הכוון תעסוקתי ומפתח וכדומה
בהצלחה לכולם!
מקווה שעזרתי קצת...
זה נכון תאורתית, מבחינה מעשית הרבה מהאנשים שנהגו עד היום על רכב פרטי בלבד עד שלומדים את האומדנים של אורך ורוחב המשאית יכולים לשרוף גם 50 שיעורים, זה עולם אחר לגמרי מאשר ללמוד רק את הגיר
ומי מדבר על זה שהטסטים על משאית הרבה יותר קשים ופוסלים על דברים קטנים (ובצדק - כל תאונה עם משאית יכולה להיות קטלנית), לעומת מבחן המרת רשיון שהטסטר מסתכל עליך בגובה העיניים כנהג

ינקלה

משתמש רשום
למיטב ידיעתי ההקלה הזאת רק באוטובוס גדול (ששם לא קיים רכב ידני)
אז זה לא הקלה אלא פשוט לא קיים אוטובוס ידני
אפילו באוטובוס זעיר מי שעושה טסט על אוטומט כתוב לו ברשיון "מוגבל לרכב D1 אוטומטי בלבד"
למה זה ראיה ברור שמי שעושה על אוטומט יש לו רק על אוטומט, השאלה עם הגיר הידני של רכב מספיק (דרך אגב גיר של רכב הוא הכי עדין והכי קשה לנהוג עליו) אבל באמת מסתבר שלא יספיק רישיון ידני של רכב כדי לנהוג על משאית ידני.

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
למה זה ראיה ברור שמי שעושה על אוטומט יש לו רק על אוטומט, השאלה עם הגיר הידני של רכב מספיק (דרך אגב גיר של רכב הוא הכי עדין והכי קשה לנהוג עליו) אבל באמת מסתבר שלא יספיק רישיון ידני של רכב כדי לנהוג על משאית ידני.
אני מדבר בדיוק על מי שיש לו רשיון B לגיר רגיל, ועושה טסט על אצ''ז (מיניבוס) אוטומט, הוא מקבל הגבלה רק למיניבוס אוטומט.
אין ספק שככה זה יהיה במשאית במידה ויאשרו לימודים במשאית אוטומטית.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  85  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה