אם את לא מתכוונת לקנות רכב, חבל על הכסף. אני מכיר הרבה שעשו ולא מעיזות לעלות על רכב, כי צריך את התקופה הראשונה שנוסעים עם מלווה ויש פאשלות, ודופקים כמה מכוניות, ומשלמים הרבה השתתפות עצמית, ורק אחרי תקופה מקבלים בטחון והרגל. ואם אין רכב בתכנית, חבל על ההשקעה.התחלתי ללמוד עשיתי 10 שיעורים שיעור כפול כל פעם עם מורה שלא לימדה אותי טוב בכלל
אין לי טיפת ביטחון על הכביש
בינואר 2023 פג תוקף התאוריה
האם כדאי להשקיע גם הרבה כסף וגם זמן כדי להוציא רישיון? כי גם רכב זה נורא יקר-דלק וכו
השאלה אם כדאי או לא?
ועוד בירושלים...לא יפה להשוויץ
לא לכל אחד יש את הס"ד לעבור בטסט ראשון
טיפה התחשבות
עם יד על הלב, כמה נהגת לפני הלימודים ללא רישיון?אגב, זה מאד תלוי אם יש חוש טכני או לא. אני עברתי בטסט ראשון אחרי 10 שיעורים.
אבל זה די נדיר.
בחולון, המורות עמוסות מאוד, צריך להמתין כמה חודשים.אגב יש כאלה שנוסעים אפילו לחולון ללמוד נהיגה. שם יש מורות פנויות בשפע. (שעה נסיעה מירושלים, תחשבי על זה)
יש לה ביקוש רציני@גמ"ח רק בס"ד ידוע לי דווקא שיש מורות שיכולות לקבל. ליאת באמת נראית אישה מיוחדת שכיף ללמוד אצלה. מעניין אם גם היא עמוסה. עד כמה שידוע לי היא חדשה על הכביש (לא יותר מחצי שנה), אבל ממש טובה.
אשמח מאוד לדעת מי יכולה לקבלידוע לי דווקא שיש מורות שיכולות לקבל.
לא התכוונתי בקטע רעלא יפה להשוויץ
לא לכל אחד יש את הס"ד לעבור בטסט ראשון
טיפה התחשבות
יש מורות שצריך להתקשר אליהם כמעט כל שבוע... או לשאול מתי אמור להתפנות להן מקום ולהתקשר לנסות.שאלתי רב והוא אמר לי לא ללמוד אצל גבר ולמדתי אצל מורה גרועה ממש
לא יודעת כבר מה לעשות..
אני רוצה כבר רישיון
אני רוצה מאוד כבר להיות אחרי זה
כל המורות הטובות אומרות לי דברי איתי עוד חצי שנה..
אני צריכה עכשיו לסיים עם זה
ללכת על מורה גבר וזהו?
מעולם לא!!!!עם יד על הלב, כמה נהגת לפני הלימודים ללא רישיון?
גם אם החלטת "לצפצף" על הרב, לפחות אל תלכי למורה (גבר) לבד!!! את אפילו לא מודעת לסכנות!!!!מכירים מורים פנויים בירושלים או מודיעין?
וואוו אז אתה באמת משהו חריג 10 שיעורים רגילים או כפוליםמעולם לא!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: