בקשה רישיון נהיגה-כדאי לי לעשות?

Ravid.G

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אני רק מודה כל רגע להקב'ה שברוב מקומות בחו'ל האבא מלמד איך לנהוג ועושים טסט פשוט ובזה נגמר בלי כל המסחטה של כסף שהולך פה
בחול אין את הטירוף על הכביש שיש פה... לכן זה אפשרי.
כאן מעבר ללימוד נהיגה, זה גם לימוד השפה של הכביש הישראלי....

@שוקלד בלונדי תשקיעו ותלכו עם זה עד הסוף, וכן צריך לנדנד למורות/ים ככה הם 'מבינים' שאתם רציניים....
שווה כל שקל! (ד"א היום הטסט יותר זול מבעבר... מנחם?)

שוקלד בלונדי

משתמש מקצוען
למורים יש בד"כ.
הרבה הצלחה!
אפשר לקנות את זה,
קניתי את זה וזה ספר שמסביר ממש טוב

שיבוא

משתמש פעיל
@גמ"ח רק בס"ד שמעתי ממישהי שגם מחפשת שהיא מתלבטת (!) בין 3 שאמרו שהן יכולות בשבועיים שלושה הקרובים. בדקתי כי שאלת מי אז ענת שחר עוד שבועיים יכולה לקבל, יהודית פרנקל כנראה גם ואחת בשם שירי. יש גם את יעל דנינו. שהיא לא בדקה עליה. אותה אחת אמרה לי שכמו שכתבת- הן בקושי עובדות צהריים. לכן עדיף בוקר.

שוקלד בלונדי

משתמש מקצוען
@גמ"ח רק בס"ד שמעתי ממישהי שגם מחפשת שהיא מתלבטת (!) בין 3 שאמרו שהן יכולות בשבועיים שלושה הקרובים. בדקתי כי שאלת מי אז ענת שחר עוד שבועיים יכולה לקבל, יהודית פרנקל כנראה גם ואחת בשם שירי. יש גם את יעל דנינו. שהיא לא בדקה עליה. אותה אחת אמרה לי שכמו שכתבת- הן בקושי עובדות צהריים. לכן עדיף בוקר.
בירושלים?

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
כמו שכתבו רשיון זה נכס לחיים, בלי שום קשר אם יש לך רכב או מתכוון להחזיק רכב או יש למשפחה רכב.

ושכחתם לציין עוד נקודה מאוד חשובה, שמי שעושה רשיון, בשנים הראשונות יש לו דירוג מאוד בעייתי בנושאי ביטוח, בעיקר הבעיה שאין רכבים זמינים אי אפשר לקחת רכב מאבא/אח וכדומה, בגלל שרוב פוליסות הביטוח מתחילות מוותק של שנתיים ויש גם 5 שנים, ולעשות ביטוח ליום אחד זה אולי טוב לטיול מתוכנן לא לנסיעות פה ושם

גם עולם השכרות הרכב, וסיטיקאר ומיי קאר ודומיהם, דורשים וותק.

כך שמי שעושה היום רשיון זה השקעה לטווח ארוך שהזמן רק עושה טוב, הן מבחינת זה שבראש של נהג צוברים מעט נסיון גם מליסוע עם אחרים, הן מבחינת הביטוח, הן מבחינת המחירים שעולים, והן מבחינת הזמן הפנוי שלרובם הולך ואוזל משנה לשנה לפחות עד שאחרון הילדים גדל.

מי מדבר על זה הרווח הצדדי שמי שנוהג אז באופן טבעי הופך להיות הולך רגל יותר טוב, נעשה מודע לכל השטחים המתים ולהסחות הדעת ולא ''מאבד עצמו לדעת'' כמו שמצוי במחוזותינו.

נכון זה עולה כסף והרבה כסף, זה שוונ, ובטווח הארוך והרחוק גם מחזיר את עצמו בכפל כפליים

מייל

משתמש פעיל
כמו שכתבו רשיון זה נכס לחיים, בלי שום קשר אם יש לך רכב או מתכוון להחזיק רכב או יש למשפחה רכב.

ושכחתם לציין עוד נקודה מאוד חשובה, שמי שעושה רשיון, בשנים הראשונות יש לו דירוג מאוד בעייתי בנושאי ביטוח, בעיקר הבעיה שאין רכבים זמינים אי אפשר לקחת רכב מאבא/אח וכדומה, בגלל שרוב פוליסות הביטוח מתחילות מוותק של שנתיים ויש גם 5 שנים, ולעשות ביטוח ליום אחד זה אולי טוב לטיול מתוכנן לא לנסיעות פה ושם

גם עולם השכרות הרכב, וסיטיקאר ומיי קאר ודומיהם, דורשים וותק.

כך שמי שעושה היום רשיון זה השקעה לטווח ארוך שהזמן רק עושה טוב, הן מבחינת זה שבראש של נהג צוברים מעט נסיון גם מליסוע עם אחרים, הן מבחינת הביטוח, הן מבחינת המחירים שעולים, והן מבחינת הזמן הפנוי שלרובם הולך ואוזל משנה לשנה לפחות עד שאחרון הילדים גדל.

מי מדבר על זה הרווח הצדדי שמי שנוהג אז באופן טבעי הופך להיות הולך רגל יותר טוב, נעשה מודע לכל השטחים המתים ולהסחות הדעת ולא ''מאבד עצמו לדעת'' כמו שמצוי במחוזותינו.

נכון זה עולה כסף והרבה כסף, זה שוונ, ובטווח הארוך והרחוק גם מחזיר את עצמו בכפל כפליים
אז רשיון זה כן טוב או לא

איש אחד הלך

משתמש סופר מקצוען
איפה אפשר להשיג את הספרים ללמוד למבחן תיאוריה
יש כמה אתרים באינטרנט אם זה מתאים לך

לייבובוש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי

@שוקלד בלונדי תשקיעו ותלכו עם זה עד הסוף, וכן צריך לנדנד למורות/ים ככה הם 'מבינים' שאתם רציניים....
שווה כל שקל! (ד"א היום הטסט יותר זול מבעבר... מנחם?)
אני בא ממדינה בחו'ל שנוהגים שם כקופים...אני נהנה עד השמיים לנהוג פה בארץ
אצלינו את מעברי חצייה מסונים,הרבה כבישים אין להן נתיבים מסומנים,אם אתה רוצה לשנות נתיב חוסמים אותך
מי שעומד ראשון ורצה לפנות שמאלה באיזה צומת ויש גם רכבים לפניו שכבר פנו שמאלה ועומדים באמצע הכביש כי מתקדם לאת,הוא גם ממשיך ועומד באמצע הצומת ואח'כ תוקע את כל הצד השני
ועוד דברים...

יודיתתתתתתת

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
גם בארץ בכביש שומרים מרחק מרכב עם כובע של לימוד נהיגה כך שאין הבדל

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
ומה שצריך לעשות זה להפנים כי מורה לא מוצלח גורם לפחד על הכביש (אם מישהו עשה 10 שיעורים והוא רואה שהוא מפספס כל הזמן ברור שיהיה לו חוסר ביטחון לנהוג) וללכת למורה אחר, לאחר בירור כי זה מורה טוב.
ואם אחד שלא למד בכלל ואין לו ביטחון בכלל בכביש ?
אצלי המשפחה שואלת אותי לעתים תכופות ש"למה אני לא עושה רישיון ?"
להם אני עונה שאין לי צורך, אבל האמת שאין לי כל כך אומץ

לייבובוש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
למה? קרא לך משהו?
זה באמת לא קשה...בכל העולם נערים בני 16-17 לומדים לנהוג עם הוריהם על הכביש בכבישים יותר גדולים מאשר בארץ,אין סיבה שלא תוכל ללמוד
היתי ממליץ לקחת חבק טוב ו את אבא שיעזור לך ב2 בלילה

שוקלד בלונדי

משתמש מקצוען
אני בא ממדינה בחו'ל שנוהגים שם כקופים...אני נהנה עד השמיים לנהוג פה בארץ
אצלינו את מעברי חצייה מסונים,הרבה כבישים אין להן נתיבים מסומנים,אם אתה רוצה לשנות נתיב חוסמים אותך
מי שעומד ראשון ורצה לפנות שמאלה באיזה צומת ויש גם רכבים לפניו שכבר פנו שמאלה ועומדים באמצע הכביש כי מתקדם לאת,הוא גם ממשיך ועומד באמצע הצומת ואח'כ תוקע את כל הצד השני
ועוד דברים...
הודו? נפאל? בסין?

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

יודיתתתתתתת

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
גם לבעלי לא היה אומץ לפני שהתחיל,פשוט חייב לקפוץ למים חבל על כל יום..נהג חדש שנתיים
והמחירים רק עולים..

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה