דיון רוצים מתכון? של מה?

שקדי

משתמש מקצוען
תכלס יש מתכונים.?
פתחה אשכול חדש עם הרבה מתכונים.
 

mama24

משתמש מקצוען
אני מאד רוצה לתת מניסיוני וממתכוניי העשירים
אבל,
הפורום פה מפוצץ במתכונים
ואין לי מושג האם יש צורך/ רצון?
אשמח אם תכתבו פה אילו מתכונים הייתם רוצים לקבל ממני
ואשתדל להעלות.
מחכה לתגובות
חני
אז יש לי 2 דברים שאשמח:
הראשון-
סוכר גבישי
לא מצאתי לקנות עם הכשר והבנתי שזה משהו שאפשר להכין בבית.
השני-
עוגת שמרים ללא מילוי
פעם אכלתי בצרפת עוגת שמרים מושלמת!!! היא הייתה ללא מילוי אלא פשוט נאפתה כגוש ארוך כמו לחם בתנור אבל הטעם לא הזכיר בכלל לחם/חלות אלא ממש עוגת שמרים, לא היה מתוק ולא יבש. קשה לי להסביר את הטעם…
ומאז לא מצאתי כזו עוגה :(
תודה מראש!

עריכה:
ועוד דבר- עוגיות ריבה!
יש לנו חולשה לעוגיות הללו…
הכי טובות שטעמתי היה של מאפיית ברוקלין ז״ל (בכלל… כל העוגיות שלהם…! חבל שנסגרו)
 

sara s1

משתמש מקצוען
מנצלת את האשכול,
פחות מתכון אבל הייתי שמחה ל2 טיפים בבישול ממי שמומחה:
1. איך גורמים לסלמון לא להתייבש כשלא מגישים אותו מיד מהתנור (נניח בשבת כשהוא על הפלטה).
2. למה החמין שלי יצא תמיד די בהיר? כשאני אצל חמותי אני קצת מקנאה בשחום שיוצא לה אבל עדיין לא רוצה לשים סילאן שהיא שמה מסיבה מסוימת. אשמח לטיפ איל לגרום לו להיות קצת פחות 'אשכנזי'
 

שקדי

משתמש מקצוען
מנצלת את האשכול,
פחות מתכון אבל הייתי שמחה ל2 טיפים בבישול ממי שמומחה:
1. איך גורמים לסלמון לא להתייבש כשלא מגישים אותו מיד מהתנור (נניח בשבת כשהוא על הפלטה).
2. למה החמין שלי יצא תמיד די בהיר? כשאני אצל חמותי אני קצת מקנאה בשחום שיוצא לה אבל עדיין לא רוצה לשים סילאן שהיא שמה מסיבה מסוימת. אשמח לטיפ איל לגרום לו להיות קצת פחות 'אשכנזי'
הרבה בצל מטוגן ופפריקה
 

sara s1

משתמש מקצוען
הרבה בצל מטוגן ופפריקה
תודה.
ואם זה עדיין לא מספיק שחום, כלומר ממש בהיר?
אני משחימה די הרבה בצל עם הבשר וגם שמה כמובן פפריקה, כמון וכו' די הרבה. זה עדיין לא נותן לי את התוצאה המתבקשת..
 

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
תודה.
ואם זה עדיין לא מספיק שחום, כלומר ממש בהיר?
אני משחימה די הרבה בצל עם הבשר וגם שמה כמובן פפריקה, כמון וכו' די הרבה. זה עדיין לא נותן לי את התוצאה המתבקשת..
שמים בסיר שמן עם מספר כפות סוכר.
ממתינים שיקבל צבע שחום עמוק.
שופכים פנימה את תפוחי האדמה החתוכים בלי לערבב.
נותנים להם מספר דקות לקבל צבע עמוק ומערבבים. עדיף בכף עץ.
ממשיכים עוד 5 דקות לפחות עד שהכל מקבל צבע עמוק מאוד.
אם מכניסים גם קטניות מוסיפים יחד עם תפו"א כשהם יבשים.
 

אלי7 ספורט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
@חני בנני
מהממת! איזה נדיבות!
אם יש לך עוגת גבינה טעימה ולא כבדה ולא דחוסה
אשמח
 

א.ב.ג.ד

משתמש פעיל
מסייעת לזה.
לא בדיחה, המלצה שקרוב משפחתי קיבל בזמנו.
לא בכמויות מוגזמות, כמובן.
כוסית יין אדום ביום גם מסייעת להורדת הכולסטרול.
שמעתי שכדאי לאכול 2 אגוזי ברזיל ביום (ג"כ למטרה זו)אך לא מומלץ לצרוך יותר מ 2 יחידות ביום מבחינה בריאותית
 

שמוחה

משתמש מקצוען
לגבי החמין יש כאן אשכול שלם...
הסוד שיצא שחום הוא ב.. סוכר

 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה