בשלב הראשוןושמא לגיל יש מחיר
נכנס לסל הבריאות רק עד גיל 28....
ריטלין רגיל 3 שעותהשאלה היא איזה כדור יתן לי ריכוז לכ3 שעות +-
למה אתה לא לוקח כבר שנתיים ?יצויין שהרבה שניים לקחתי ריטלין / קונצרטה
ואיזה שנתיים כבר אני לא לוקח
מה זה ?שיטת 'צום לסירוגין' (16:8)
ריטלין רגיל 4 שעות.ריטלין רגיל 3 שעות
אטנט 5-6 שעות
רק אכילה.מה זה ?
הצום כולל גם שתיה או רק אכילה ?
אצל אנשים בעלי משקל גבוה יש פחות תופעות לוואי.האם מישהו שעושה את שיטת 'צום לסירוגין' (16:8)
ולוקח ריטלין\קונסרטה\ויונס וכו'
נתקל בשינוי משמעותי בהשפעת התרופה?
תודה על העזרהריטלין רגיל 3 שעות
אטנט 5-6 שעות
למה אתה לא לוקח כבר שנתיים ?
פתחתי עכשיו את הפורום פעם ראשונה מתחילת הזמן [אלול...], וקראתי את ההודעות בלי תכנון להגיב על משהו. שטייגען... אבל כשהגעתי להודעה הזו לא התאפקתי, וכבר תבינו למה. אגב, אני חושב שאפשר ללמוד מזה כמה לקחים ו'מוסר השכל'ים [אלול... ]:@בחורציק עם ADHD ?
@בחורצ'יק עם ADHD ?
דרך אגב יתכן שאתם תאומים? או שמא קמו חיקויים למותג שלך?
אנא -חוס נא עלינו.פתחתי עכשיו את הפורום פעם ראשונה מתחילת הזמן [אלול...], וקראתי את ההודעות בלי תכנון להגיב על משהו. שטייגען... אבל כשהגעתי להודעה הזו לא התאפקתי, וכבר תבינו למה. אגב, אני חושב שאפשר ללמוד מזה כמה לקחים ו'מוסר השכל'ים [אלול... ]:
ובכן, האמת היא ששתי הגירסאות של המותג הזה - שלי. מאי האי,
במקור פתחתי את ה- @בחורצ'יק עם ADHD , כמו הכתיבה התקינה.
ואז כתב לי שלמשתמש חדש לוקח שבוע עד שיכול לפרסם הודעות, ואני-כל-הסיבה-שנרשמתי היתה בגלל שהייתי צריך לכתוב משהו, אז סגרתי בצער את הפורום, וחזרתי כעבור שבוע.
ואז, אחרי שבוע, מה קרה? כמובן, שכחתי את הסיסמה... איך אפשר שלא. ADHD או לא ADHD...
ניסיתי מהכא, וניסיתי מהתם, וכלום. לא היה לי שום קצה חוט מה עבר לי בראש כשבחרתי את הסיסמה...
אז מסתמא אתם שואלים את עצמכם, נו, מה הבעיה, תשחזר את הסיסמה והכל טוב. שומע. אבל מה לעשות שיש לי בסוף קצת ADHD, וכך כשהייתי צריך להזין בהרשמה כתובת מייל הייתי בדיוק במצב רוח ה'איפכא מסתברא'ניק שלי והחלטתי שלא בא לי לכתוב כתובת מייל... אל תגידו לי מה לעשות...
בקיצור, לא משנה מה עשיתי ואיך - אבל הסתדרתי עם הדרישה לכתובת מייל. יופי. חכם גדול. אבל איי איי איי, כשהגיע הרגע שלא זכרתי מה הסיסמה - לא היתה לי דרך לשחזר אותה...
אז נאלצתי להוריד את האף [כי לפרוץ לכ-ל המערכת של הפורום כבר היה לוקח לי מידי הרבה זמן ], ופתחתי משתמש חדש, הלא הוא @בחורציק עם ADHD ...
ועכשיו כל אחד יוציא מזה את המוסר השכל האישי שלו בעבודת ה'...
בהצלחה לכולם והמשך שטייגען
ניסיון לא עושים בכדור אחד .ניסיון כדור אחד
יש מקרים שיש אפשרות לבקש מהרוקח רק חלק בהכדוריםלא לשרוף סתם חודש
12 שעותבמשך זמן ההשפעה
במתח - ויואנס כדור שהתופעת לוואי הראשונה שלו היא חרדה.במתח (למי שמבין מה הכוונה..)
במשך זמן ההשפעה
צמא לכל תגובה
כתיבה וחתימה טובה
אצלי תלוי מאוד לפי שעות השינה שישנתי בלילהאטנט משתנה מאדם לאדם, כך עפ"י בית המרקחת, החל מארבע וכלה בשתים עשרה שעות.
אני מבין שאני יעצבן אותך בשאלה הזו -אבל פשוט עדיין לא עברו 9 חודשים לזמן של התור..בבקשה, עזרו לי...
הרופא אומר, שלא לקחת את הכדור (ויואנס) כל יום,
למשל - שישי שבת לעשות הפסקה,
ובאופן כללי, להשתדל שזה לא יהיה קבוע (יומיים - כן, יום - לא וכדו')
שואלים למה???
'אם לוקחים כל יום זה עושה התמכרות, וזה - לא טוב!!!' סוף ציטוט...
לתחושתי - נטילה רציפה, מחלישה את תופעות הלוואי.
אודה מאוד, אם תחלקו איתי את המידע שלכם בעניין.
מעריך מאוד!!! את הניסיון שלך להתגבר הפעם על השאגה הקבועה, (בכל זאת א-ל-ו-ל...)אני מבין שאני יעצבן אותך בשאלה הזו -אבל פשוט עדיין לא עברו 9 חודשים לזמן של התור..
משהו על עניין ההתמכרות.(בלי שמות....)
אני חד משמעית מרגיש כך. וע"כ שאלתי...שחד משמעית אומרים הפוך. (גם מצד תופעות הלוואי אבל גם מצד היעילות - ובעיקר שיש גם מנגנון נפשי משלים ליעילות התרופה)
אני בהתחלה לא לקחתי בשבת וכיום לוקח רציף וברור שזה מוריד מאוד תופעות לווא
אם יש לך מידע, אשמח לשמוע אפי' ש'אלול', מבטיח לחפש מוסר השכל...אפשר ללמוד מזה כמה לקחים ו'מוסר השכל'ים [אלול... ]:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: