רופא רשמי, מוכר וידוע, שאינו חרדי ואינו מתגורר בעיר חרדית, למרות מה שניתן היה לחשוב.1. איזה רופא רשם לכם מינון כזה?
2.איזה רוקח סיפק לכם מינון כזה?
מינון כזה אכן מצדיק הרבה דרישות וחקירות, והוא לא ניתן על מנת ליטול אותו בפעם אחת. זה למעשה שני מינונים של חמישים וארבעה מיליגרם שניתנים לאורך היממה, למי שלומד הרבה יותר ממה שהכדור מספק (12 שעות מקסימום. כלומר: אם בשעה שש בבוקר לקחתי את הראשון, ואני צריך למסור שיעור ב11 בלילה - זה שש שעות אחרי שהתוקף פג, וכידוע לכל מי שהתנסה, גם השתים עשרה שעות הן לא ממש שתים עשרה).
מבחינת הרוקחים - רובם לא עשו בעיות אחרי שהרופא אישר שחור על גבי לבן את הדברים. חלקם סירבו, הבנתי אותם, למרות שאף אחד מהם לא הצליח להסביר בהיגיון את הבעיה - מלבד העובדה שמבחינה חוקית זה בעייתי (אף פעם לא הבנתי את זה. כאילו, מישהו ניסה פעם לסמם את עצמו עם 300 מ״ג ריטלין? מה הוא בדיוק יעשה עם זה? ילך למסיבה ויבלוש בעיניים חדות אחרי המוזמנים?).
בכ״א, היום אני כבר לא נוהג כך, משום שברוך השם - מצאתי שהאטנט טוב לי ממנו, והוא נותן אפקט כפול ומכופל - למרות שהוא כמחצית מן המינון, ואפילו הרוקחים לא מתווכחים עליו.
עריכה: במחשבה לאחור ייתכן שטעיתי, ואחת מן התרופות הייתה קוצרטה 36 מ״ג, שיחד עם 54 הוא 90 מ״ג. זה היה לפני שנתיים, ועשיתי את זה רק כמה חודשים אז אני כבר לא זוכר. אבל כל השאר כן.
נערך לאחרונה ב: