זה המתכון של
@רוחי בלבוחי שהעתקתי לעצמי
לבצק המוצלח:
2 כוסות מים בסיר
100 גרם מרגרינה
כפית מלח
להרתיח עד שהמרגרינה נמסה ונוזלית.
לכבות את האש ולהוסיף-
4 כוסות קמח
לערבב היטב בכף .
להעביר את העיסה שנוצרה למיקסר ולהוסיף 4 חלמונים וללוש לבצק.
בצק מדהים!!! נעים ורך .
למילוי:
במחבת גדולה ובשרית
לחמם שמן
להוסיף קוביות בצל (3 בצלים בינונים)
חבילת פטריות טריות חתוכות לקוביות
לתת לזה אידוי ככה שישחים ויקבל ריח ורכות.
להוסיף כבד בערך 200 גרם אפשר קצת יותר.
לערבב היטב לאט לאט,
להוסיף טריאקי ומעט מלח.
אחרי שמוכן להעביר לכלי פלסטיק ולטחון בפולסים עדינים במקל בלנדר,
למצב שרק חלק ייטחן וחלק יישאר חתיכות.
שנוכל למלא בקרפלאך חתיכות קטנות בלווי טחון.
לרדד למלבן גדול,
לקרוץ עיגולים בגודל של בערך הפיה של הכוס הח''פ לשתייה חמה,
להניח מעט מילוי באמצע
לקפל את העיגול לחצי ולהדק היטב בקצוות,
אפשר לסיים כאן, ואפשר לקחת את שתי הפינות אחת לעבר השניה ולחבק אותן יחד.
כמו בתמונה.
פווול הצלחות וגמר חתימה טובה!!