הבעיה שהם נמכרים מעל 200 קילומטר. ואם לא אז מחיר יקר.טיוטה פריאוס נשמע לי ממש מתאים לצרכים שלכם ולתקציב.
הבעיה שהם נמכרים מעל 200 קילומטר. ואם לא אז מחיר יקר.טיוטה פריאוס נשמע לי ממש מתאים לצרכים שלכם ולתקציב.
אתה ממליץ על הסוכנוית האלה מנסיון?וכן הייתי ממליץ לבדוק טויוטה אוריס הייבריד.
בכל רכב היברידי כדאי לבדוק את מצב הבטרייה, בנוסף לבדיקה הכללית במכון בדיקה.
ניתן למצוא עסקאות טובות באתר יד 2.
או בשנתונים חדשים יותר יש מגוון רכבים מליסינג, בחברות: אלבר, אופרייט ולובינסקי.
לא כל החברות שהוזכרו אמינות.אתה ממליץ על הסוכנוית האלה מנסיון?
ושוב לגבי הטיוטיות הם ממש יקרות ביחס למה שמקבלים
דבר ראשון, אני מכירה עסקה מהחודשים האחרונים של טיוטה פריאוס בשנתון המדובר ב133 אלף קילומטר בפחות מהמחיר שציינת.הבעיה שהם נמכרים מעל 200 קילומטר. ואם לא אז מחיר יקר.
ומה הבעיה בזה ??הבעיה שהם נמכרים מעל 200 קילומטר. ואם לא אז מחיר יקר.
אתה ממליץ על הסוכנוית האלה מנסיון?
לא מניסיון ולא המלצתי על החברות האלו.לא כל החברות שהוזכרו אמינות.
לא יכול לכתוב יותר.
ככל שהחסרונות פוחתים, כך המחיר שלו עולה...
אם אתם הולכים על פריוס, חובה ממש כזה שטופל אך ורק במוסך מורשה של טויוטה.הבעיה שהם נמכרים מעל 200 קילומטר. ואם לא אז מחיר יקר.
מה זה מה שמקבלים ??ושוב לגבי הטיוטיות הם ממש יקרות ביחס למה שמקבלים
מאיפה הבאת את ה"חידוש" הזה ??אם אתם הולכים על פריוס, חובה ממש כזה שטופל אך ורק במוסך מורשה של טויוטה.
מניסיון שלי ושל מומחים לרכב הזה.מאיפה הבאת את ה"חידוש" הזה ??
ברור שרק במורשה, אבל למה דווקא טויוטה ??
יש מוסכים מורשים מעולים, והכל בסדר.
אבל ברוב המקרים, לא יטפלו ברכה כמו שצריך במוסך חיצוני.מוסכים מורשים מעולים
את זה אני מכבד מאד...מניסיון שלי
לא יודע מאיפה הבאת.של מומחים לרכב הזה.
כעת ההזדמנות לתפוס ולרכוש את הטויוטות למיניהם ,מכיוון שסוף סוף אפשר להשיגם במחיר מחירון,ולפעמים אף טיפה פחות,וזה דבר נדיר,אנחנו כבר יותר מחודש מנסים לקנות רכב. ואנחנו עדיין מבולבלים כל פעם שאנחנו כמעט סוגרים או לוקחים את הרכב לבדיקה משהו לוחש לנו שזה לא מומלץ וכל... כבר אי אפשר לדעת למי לאמין כל סוכנת רכב אומר שמה שהסוכנות השניה המליצה לנו לא טוב ולא כדי.... זה הסיבה שאין לנו עדיין רכב..... בקיצור סיוט. אם רק אנשים היו אומרים את האמת ויכלנו לסמוך על המילה שלהם הכל היה קל יותר.
אז
אם יש למשהו המלצה באופן אישי. שלו יש את זה והוא מרוצה. חסכוני טוב ולא עושה בעיות מ2015 והילך אשמח
או אם משהו מכיר סוכנות באמת אמינה. שאפשר לסמוך ב100 אחוז על המילה שהם אומרים. נשמח גם...
תודה
טויוטה אוריס מומלצת אךורק ע"י מומחים,לדוגמא אביגלברט,אלוף האלופים,מביא רכבים כאלו במחיריםמשל סוחר ,למרות שהוא אברך כוללאתה ממליץ על הסוכנוית האלה מנסיון?
200000 זה פחות מחצי חייו של טויוטה שמורה ומטופלת בזמן,והכי קריטי אחריות סוללההבעיה שהם נמכרים מעל 200 קילומטר. ואם לא אז מחיר יקר.
רוצה את השמות?לא יודע מאיפה הבאת.
לדעתי הטיפול השגרתי ,נחוץ עם חלקים מקוריים אבל אין שום צורך לבזבז אצל רייכמן וכדומה 900 ש"ח ולהמתין שעות ארוכות,ישנם עוד מוסכים שיודעים לעבוד...והם גם כן מורשים...אם אתם הולכים על פריוס, חובה ממש כזה שטופל אך ורק במוסך מורשה של טויוטה.
תוכל לשלוח לי בפרטי ?רוצה את השמות?
בבקשה בפרטי
מי זה? אתה יכול להביא לי את המספר שלו?טויוטה אוריס מומלצת אךורק ע"י מומחים,לדוגמא אביגלברט,אלוף האלופים,מביא רכבים כאלו במחיריםמשל סוחר ,למרות שהוא אברך כולל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: