נחמן דער איד
משתמש רשום
אבי גלברט מבני ברק אפס חמש שתים שבע שש שש אחד שתים אחד תשע אלוף האלופיםמי זה? אתה יכול להביא לי את המספר שלו?
אבי גלברט מבני ברק אפס חמש שתים שבע שש שש אחד שתים אחד תשע אלוף האלופיםמי זה? אתה יכול להביא לי את המספר שלו?
רק מה, בתקופה הזאת (לפני החופש) הוא עמוס מאד, וספק רב אם יהיה לו פנאי להקשיב לצרכים ספציפיים.אבי גלברט מבני ברק אפס חמש שתים שבע שש שש אחד שתים אחד תשע אלוף האלופים
טענו בחיטים והודה לו בקלמנטינות.'קיה נירו' אולי רועש מעט יותר בהשוואה לדגמי הייבריד אחרים, אבל החיסרון הזה לא מורגש בגלל שהוא רכב הרבה יותר חזק ביחס להיברידיים אחרים (בלי לציין שמות).
יש לו מנוע בנזין בנפח 1.6 ליטר + מנוע חשמלי, אשר יחדיו הם מפיקים 141 כ"ס.
נכון יש לבדוק החלפת שמן גיר, בעצם כמו כל רכב.
אלא מה, הגיר שלו קצת יותר עדין, בגלל תיבה דו-מצמדית.
אבל את מצב הגיר מזהים מיד בכל מכון בדיקה, ואין כאן משהו עלום ולא נודע.
הרכב מצויד בשלל מערכות בטיחות: בלימה אוטונומית, התרעה ותיקון סטייה מהנתיב, בקרת שיוט אדפטיבית ועמעום אורות אוטומטי.
לגבי הנוחות, לדעתי הוא נוח מאוד בעקבות מרווח הגחון שלא משתפשף בכל מעמורה וכן קפיצים משופרים.
לא ניתן בכלל להשוות למאזדה, בגלל הרבה סיבות.
הסיבה העיקרית, שקיה נירו חסכונית מאוד בדלק.
הייתי ממליץ על קיה נירו כרכב משפחתי פנאי וקומפקטי, חסכוני ויעיל.
ו... תמורה מלאה למחיר!!
מעניין אותי מניין לך והאם זה ירידה כלליתכעת ההזדמנות לתפוס ולרכוש את הטויוטות למיניהם ,מכיוון שסוף סוף אפשר להשיגם במחיר מחירון,ולפעמים אף טיפה פחות,וזה דבר נדיר,
כרגע אני מכיר כמהנחברים עם היברידיות של טויוטה שמוכרים במחירון ואחד אף מתחת,אבל לא מדובר ברכבים של 20,000מעניין אותי מניין לך והאם זה ירידה כללית
וחוץ מזה שכמה שעכשיו זה זול - אחרי יו"א יהיה יותר זול עקב הקטנת הביקוש לא?
תודה, ערכתי.טענו בחיטים והודה לו בקלמנטינות.
הרב @אשר פרידמן רצה ספייסטאר ב25 אתה רוצה למכור לו קיה נירו?
לא קונים רכב ממורה נהיגה.מורה נהיגה
אתה מוכר קיה נירו?תודה, ערכתי.
עדיף מונית,....לא קונים רכב ממורה נהיגה.
אני מוכר רכב כזה 155.ק"מעדיף מונית,....
וכן השכרה...
תזכר בימים שלמדת נהיגה
אני לא מבין למה קיה נירו,ולא טויוטה קורולה 2019 ומעלה,מיזוג אוויר מפוצל בקרת שיוט אדפטיבית וכולו ,במחיר יותר נמוך...
מה המחיר??עדיף מונית,....
וכן השכרה...
תזכר בימים שלמדת נהיגה
אני לא מבין למה קיה נירו,ולא טויוטה קורולה 2019 ומעלה,מיזוג אוויר מפוצל בקרת שיוט אדפטיבית וכולו ,במחיר יותר נמוך...
אפילו שזה מוריד 25 אלף ש"חלא קונים רכב ממורה נהיגה.
מחירון,גמישמה המחיר??
אני לא אוהב בכללי חברת טיוטה בגלל החלקים שלהם זה חלקים זבל הפלסטיק הכי זבל שיכול להיותאני מוכר רכב כזה 155.ק"מ
אני רוצה לדעת סכום???מחירון,גמיש
לא מומלץאפילו שזה מוריד 25 אלף ש"ח
84 מחירוןאני רוצה לדעת סכום???
על טעם וריח אין להתווכחאני לא אוהב בכללי חברת טיוטה בגלל החלקים שלהם זה חלקים זבל הפלסטיק הכי זבל שיכול להיות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: