איזה נמוך אתה רוצה 84 והקיה 75עדיף מונית,....
וכן השכרה...
תזכר בימים שלמדת נהיגה
אני לא מבין למה קיה נירו,ולא טויוטה קורולה 2019 ומעלה,מיזוג אוויר מפוצל בקרת שיוט אדפטיבית וכולו ,במחיר יותר נמוך...
איזה נמוך אתה רוצה 84 והקיה 75עדיף מונית,....
וכן השכרה...
תזכר בימים שלמדת נהיגה
אני לא מבין למה קיה נירו,ולא טויוטה קורולה 2019 ומעלה,מיזוג אוויר מפוצל בקרת שיוט אדפטיבית וכולו ,במחיר יותר נמוך...
כתבתי גמישאיזה נמוך אתה רוצה 84 והקיה 75
בסוף הכל זו החלטה שלך על מה להתפשר בהתאם לתקציב.לקבל רכב עם 240 קילומטרים של טיוטה שרשמית זה לטוב ושוא נוסע בסדר. אבל הוא ניראה כמו גורטאה . חלונות ריפוד הפח שלו מקובץ וכל. זה לא נקרא לקבל כי כמה שרכב היה יותר שנים על הכביש ונסע יותר קילומטרים לא משנה כמה טוב הוא יהיה הוא יכול להפיתע אותך ביום אחד ולסיים את חייו. אני לא ירגיש בטוחה לנוסע עם רכב כזה את העליות של ירושלים או לצפון. לכן מה שחשוב מבחנתי זה כמה שפחות קילומטרים וכמה שיותר חדש
כרגע איני מוכראתה מוכר קיה נירו?
איזה שנתון? כמה קילומטראז'? בכמה?
אשמח לשמוע פרטים
רכב מומלץ מאד, אם תמצא במחיר הוגן.ממליץ על קיה נירו?
אנחנו מחפשים רכב נוח וחסכוני עם מנוע חזק
ממליץ על קיה נירו?
אנחנו מחפשים רכב נוח וחסכוני עם מנוע חזק
הרכבים מליסינג בדר"כ הם דגם LX.רכב מומלץ מאד, אם תמצא במחיר הוגן.
משום מה שוק הליסינג יד 2 שלו כ"כ חזק שלפעמים המחירים קצת לא הגיוניים....
תלוי בשנתון על הישנים אי אפשר לעשות מידיעהתמיד אפשר (ומומלץ מאוד) לעשות ביטוח על הבטריה בטיוטה.
רכבי השכרה/ממורה נהיגה-רכבים גמורים..אני קונה אותו מהיד ראשונה אבל הוא מורה נהיגה אני רוצה המלצות על עסקה
יש לי בשבילך מעל שבעים ושבע אלף שבע מאות שבעים ושבע הצעות ביד 2אשמח לשמוע המלצות או מידע על רכבי למכירה
צריך רכב שנראה טוב לצורך עסקייש לי בשבילך מעל שבעים ושבע אלף שבע מאות שבעים ושבע הצעות ביד 2
מאיפה תרצה להתחיל?
וברצינות , מה הדרישות שלך?
תעלה 2 או 3 הצעות שמדברות אליך בתור כיוון, ננסה לעזור לך להתכוונן...צריך רכב שנראה טוב לצורך עסקי
סביב ה50-70 אלף
מעדיף יד ראשונה
והיברדי
חשבתי על סוג של קיה נירו אבל לא סגור דווקא על זהתעלה 2 או 3 הצעות שמדברות אליך בתור כיוון, ננסה לעזור לך להתכוונן...
צריך רכב שנראה טוב לצורך עסקי
סביב ה50-70 אלף
מעדיף יד ראשונה
והיברדי
לפי הדרישות שלך, ייתכן שכדאי לך לבדוק גם יונדאי איוניק.חשבתי על סוג של קיה נירו אבל לא סגור דווקא על זה
יש הונדה ג'אז, הוא לא היברידי אבל די חסכוני.צריך רכב שנראה טוב לצורך עסקי
סביב ה50-70 אלף
מעדיף יד ראשונה
והיברדי
יש ביד 2 הרבה רכבים מהדגם הזה תחפור טובמה אומרים על זה?
צפה בקובץ המצורף 1429713
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: