מצאתי ארגונית למשחקים אבל לא בדיוק כזה אלא פשוטה בלי דוגמא של צפרדע
כל מי שקנה שם מישראל סימן 5 כוכבים (3 הזמינו)
תודה שחיפשת
אני רוצה מעדיפה המלצה אחרי שמישהיא כבר קנתה
תודה שוב
מצאתי ארגונית למשחקים אבל לא בדיוק כזה אלא פשוטה בלי דוגמא של צפרדע
כל מי שקנה שם מישראל סימן 5 כוכבים (3 הזמינו)
זיכו אותך על מה?חייבת לשתף פעם שניה שאני עושה הזמנה מנקסט בסכום של 280 ש"ח וכשאני מגיעה לדואר הם דורשים 50 ש"ח מכס
בפעם הראשונה ויתרתי על החבילה והחזרתי אותה אך לא זוכיתי על כל הרכישה בטעות(וכששמתי לכך היום לב הם מיד זיכו למרות שעברה תקופה)
היום יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של נקסט דרך האתר ושם הובהר לי כי ניתן לגבות מכס בישראל בכל רכישה מעל 250 ש"ח ולא 300 כפי שטעיתי לחשוב
הם היו די קשוחים אך לאחר שטענתי שזו אי הבנה ושלחתי חשבונית מצולמת על המכס -הם זיכו אותי
לתשומת ליבכם.........
תתני קישור בבקשה
זיכו אותך על מה?
אז אם הזמנתי ב255 אני אצטרך לשלם מכס?
אלא אם כן הדולר ירד דרסטי...הזמנה מעל 75$ מחוייבת במע"מ.
255 ש''ח לא עובר את הסכום הנ''ל, ולכל לא תחוייבי
75$ נראה לי
תראו כאן:
קישור למדריך מפורט במיוחד בעניני מכס אגרת רישומון ומע"מ, בהזמנה מחו"ל (מתוך הבלוג של זיפי) פירוט מלא!!!
קישור: כאן
לקחתי מידה 12 לילדה בת 10 לא גבוהה, טיפה גדול עליה. הזזת כפתורים תפתור את הבעיה.איך הגקט? מומלץ?
270 זה הסכום המדויק אני לא מזמינה יותר מזה ואף פעם לא גבו ממני מכסאני גם שילמתי על מכס
לא ידעתי שניתן להזדכות,
אם אין לי חשבונית ניתן לעשות משהו?
שבוע טוב!
יש מישהוא שהתנסה בהזמנת מכשיר C2 מאלי אקספרס והכניס לתוכו סים כשר של חברת גולן?
האם צריך להכשיר את זה?
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: