איך הגודל של העגילים? לא ענקיות?
מה פתאום?!
הן ממש עדינות
יותר קטן מתנוך של תינוקת בת חצי שנה, לפחות רובן.
איך הגודל של העגילים? לא ענקיות?
מה פתאום?!
הן ממש עדינות
יותר קטן מתנוך של תינוקת בת חצי שנה, לפחות רובן.
יש גם בפחות מחצי מחיר כאן.לא רציתי להמליץ עד לשימוש
אבל השתמשתי והתוצאה מדהימה כרית ניקוי לסירים, עם ידית. מנקה חבל על הזמן, חידש לי סירים. ממליצה מאוד
פשוט הזמנתי את הדובדבנים כמו בקישור שהעלת והגיעו ממש גדולות.
יש גם בפחות מחצי מחיר כאן.
הזמנת זוג בודד?
יכול להיות שזה דגם אחר
אני גם שילמתי על מכסחייבת לשתף פעם שניה שאני עושה הזמנה מנקסט בסכום של 280 ש"ח וכשאני מגיעה לדואר הם דורשים 50 ש"ח מכס
בפעם הראשונה ויתרתי על החבילה והחזרתי אותה אך לא זוכיתי על כל הרכישה בטעות(וכששמתי לכך היום לב הם מיד זיכו למרות שעברה תקופה)
היום יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של נקסט דרך האתר ושם הובהר לי כי ניתן לגבות מכס בישראל בכל רכישה מעל 250 ש"ח ולא 300 כפי שטעיתי לחשוב
הם היו די קשוחים אך לאחר שטענתי שזו אי הבנה ושלחתי חשבונית מצולמת על המכס -הם זיכו אותי
לתשומת ליבכם.........
זה התמונה (לא הצלחתי להעלות לפני זה)תיק לעגלה, הזזמנו בדיוק לפני חודש והגיע אתמול, שימו לב לא מופיע בתמונות, אבל יש על זה עיגול כמו שמופיע בתמונה להלן, בגדול, תיק מוצלח!!
איך מקצרים עגילים?מנג'טים לעיטוף פרלינים
צמיד עדין לאישה- לקחתי כסף
עגילים לאישה. ידעתי שיהיה רוך מדי אבל קיצרתי בקלות מהממות על האוזן
עוד עגילים לאישה, כנ"ל לגבי האורך, קיצרתי בקלות ממש
עגילים לנערה. כנ"ל ידענו שארוך וקיצרנו לאורך מתאים. הורדנו חלק מהאבנים
לא כל עגיל אפשר.איך מקצרים עגילים?
זה בעצם חיקוי לקיפלינג כנראה, אבל לא כתוב קיפלינג, וכמו שכתבתי בתמונות של המוכר זה לא מופיע משום מה, (רק ככה הצלחתי להעלות את התמונות...)תיק לעגלה, הזזמנו בדיוק לפני חודש והגיע אתמול, שימו לב לא מופיע בתמונות, אבל יש על זה עיגול כמו שמופיע בתמונה להלן, בגדול, תיק מוצלח!!
יהפהפיים
מאחר והם לא זולים אשמח שתעדכני אותי כשיגיע אי"ה
תודה רבה
הי
מחפשת כזה
https://www.honeycando.co.il/p/מתקן-אחסון-לצעצועים-5-תאים-צפרדע-ירוק-דגם-SFT-03850
באלי אקספרס.. ( מתקן למשחקים)
מישהיא מכירה והזמינה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: