תהיי בטוחה שהחיקוי יהרס מאד מהר וירד לו הצבע בצ'יק... אז לא לכעוס כל כך!
לא חייב להיות
רשום על זה באתר שזה מכסף......
תהיי בטוחה שהחיקוי יהרס מאד מהר וירד לו הצבע בצ'יק... אז לא לכעוס כל כך!
אשמח לדעת ממה זה עשוי הצמיד ולמי זה מיועד? לתינוקות? או נערות?
אשמח את הקישור לצמיד באלי אקספרס תודה!
ידוע לי על חנות ידועת שם שמזמינה תכשיטים, משדרגת אותם קצת ומוכרת אותם במחיר הרבה יותר גבוה.לפעמים הן באמת כן מזמינות, ואני יודעת את זה, אבל בד"כ חנות שמוכרת תכשיט ב149 תשתדל לכבד את עצמה, ואם ירד לו הצבע כמו לתכשיט מאלי- מהר מאוד השם שלה ירד... וכו'
איך משדרגת.?ידוע לי על חנות ידועת שם שמזמינה תכשיטים, משדרגת אותם קצת ומוכרת אותם במחיר הרבה יותר גבוה.
קצת מחזקת את הצבע לא יותר מידיאיך משדרגת.?
אוקי, לא ידעתי.קצת מחזקת את הצבע לא יותר מידי
איך מחזקים?קצת מחזקת את הצבע לא יותר מידי
שטיח פרווה נעים ואיכותי- https://www.aliexpress.com/item/Ell...616.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.65f14c4dEeuk9F
בול! זה רק קצת מקומט מהקיפול אבל לדעתי אחרי קצת זמן פתוח היה בסדר בעז"האיך השטיח הזה? הפרווה שלו כמו בתמונה?
60*90איזה גודל לקחת?
אם עוד רלוונטי...משחק מהמם. אצלנו חורשים עליו. לצערי קניתי את הישראלי-ב80 ש"ח...משחק יפה? לאיזה גיל מתאים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: