ממליצה מאוד, מנסיון.למישהוא יש קישור מאלי אקספרס לקישור לכיסוי למכשיר C2 דחוף???
תודה!
https://www.aliexpress.com/item/For...992.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dHHG2J5
ממליצה מאוד, מנסיון.למישהוא יש קישור מאלי אקספרס לקישור לכיסוי למכשיר C2 דחוף???
תודה!
מישהו יודע???
בינתיים לא.תודה
והחומר הקשה הזה לא שורט והורס את הסירים?
סבון כלים רגיל [איישת, פיירי]ועם איזה חומר אתן מנקות עם הספוג הזה, סבון כלים רגיל?
עוד לא פתחתי סכסוך, עדיף לפתוח סכסוך בכ"ז, למרות ההודעה ששלח בגד אחר?אל תסגרי את הסכסוך בשום אופן!!!
עד שיגיע הבגד.
אני הזמנתי שרשרת ואחרי חודשיים שלא הגיע פתחתי סכסוך המוכר לא הסכים להחזיר לי את הכסף בטענה שזה בדרך. השארתי ככה פתוח עבר שבוע ונרשם לי שאלכס נכנס לתמונה. עדיין לא קרה כלום. עבר עוד שבוע ופתאום אני רואה זיכוי באשראי.
אלכס האלמוני חייב את החנות להחזיר לי את הכסף.
עוד לא פתחתי סכסוך, עדיף לפתוח סכסוך בכ"ז, למרות ההודעה ששלח בגד אחר?
אין לי אופציה לפתוח סכסוך כי כבר אישרתי ונתתי פידבק
בטח שאפשר אבל רק בטווח של 14 יום מתאריך קבלה/ נתינת הפידבק.
תודה,אבל אני מחפשת כיסוי בסגנון אחר-סגנון כמו כל הצבעוניים האלו ולא רציני כזה...
תודה,אבל אני מחפשת כיסוי בסגנון אחר-סגנון כמו כל הצבעוניים האלו ולא רציני כזה...
אצלי לבינתיים לא שרט.תודה
והחומר הקשה הזה לא שורט והורס את הסירים?
זה אזל מהמלאי לכן המוכר שינה את הקישורהקישור לסרט עם הפנינים מביא לכובעים
אפשר שוב קישור ?
אז אני אשמח אם למישהוא יש קישור למגן סיליקון וכד'?!תודה רבה!הלינק שהובא הוא למכשיר עצמו - הפלסטיק שעוטף אותו (זה שיש בשחור, בכסף וצבעים נוספים). ולא למגן הסיליקון שאת מתכוונת.
אני הזמנתי כבר לפני כמה ימים, אבל עוד לא הגיע.
ומגן ספר ל208 יש לכם ?בזמנו כשחיפשתי מצאתי רק מגן סיליקון שחור ולא צבעוני או ספר.
יש בתחתית הספוג משהו קשה, [דומה לנייר זכוכית] בתוספת לידית שעושה את זה נוח לאחיזה,
זה יוצא מדהים.
באיזה אתר?אני רוצה לפתוח סיכסוך עם מוכר על פריט שלא הגיע,
בפתיחת הסיכסוך הם מבקשים "בבקשה כתבו את פרטי הפרטים שלכם"
מה הכוונה?
הכתובת בית
או פרטי אשראי ותעודת זהות?
עגילים לבת שלי- 20 זוגות-ה3 מימין -כבר חודש היא משתמשת וממש טוב ולא עושה אינפקציה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: