תלוי קורס.המורות לא מקבלות למיטב ידיעתי מצגות מסודרות בחלק מהקורסים כמו במוסד אקדמאי. תרגילים עם חובת הגשה למוסד.
אישית קיבלתי מקמאטק מצגות ותרגילים והכל הכל מוכן.
אבל יודעת שזה לא ככה בכל הקורסים.
תלוי קורס.המורות לא מקבלות למיטב ידיעתי מצגות מסודרות בחלק מהקורסים כמו במוסד אקדמאי. תרגילים עם חובת הגשה למוסד.
מה זה נקרא "מקבלות מצגות"?אולי את מדברת על קורס ספציפי
המורות לא מקבלות למיטב ידיעתי מצגות מסודרות בחלק מהקורסים כמו במוסד אקדמאי. תרגילים עם חובת הגשה למוסד.
וכן , לפי השקפת עולמה, יש קורסים שהם פחות מדע מדוייק ויתכנו שינויים בין קורס לקורס.
יש לי 2 אחיניות אחת לומדת בתוכנית של מכון לב והשניה בקמא טק. שניהם כשרוניות ואני רואה את החומרים במכון לב, שהם לא פרי יצירה של מורה זאת או אחרת. לעמים חומר יותר עתיק ואפילו עם שגיאות אבל החומר תחת חסות הגוף הבוחן.
המצגות של מכון לב נכתבות ע"י ד"ר ומרצים מהשורה הראשונה... עם ניסיון של הרבה מאוד שנים...מה זה נקרא "מקבלות מצגות"?
מצגות לא נוצרות מעצמן
מרצה נורמלי בקורס נורמלי יושב ובונה את הקורס לפי מתודולוגיה או לוגיקה כלשהי ובונה מצגות מספרים, מקורות, אתרים וכו'
למדתי באוניברסיטה הפתוחה. לכל המרצים אותם המצגות , אותו סדר אותם יעדים.מה זה נקרא "מקבלות מצגות"?
מצגות לא נוצרות מעצמן
מרצה נורמלי בקורס נורמלי יושב ובונה את הקורס לפי מתודולוגיה או לוגיקה כלשהי ובונה מצגות מספרים, מקורות, אתרים וכו'
העיקר שכולם מרגישות טוב עם עצמן...גם בזמני היינו יושבות הרבה ומסבירות לבנות של קמא -טק את החומר שהמורה שלהם לימדה...
אצלנו רכזת הקורס בונה את המצגות,למדתי באוניברסיטה הפתוחה. לכל המרצים אותם המצגות , אותו סדר אותם יעדים.
לא המרצה מכין את המצגת אא מרכז הלמידה
איזה קורס?אצלנו רכזת הקורס בונה את המצגות,
הלימודים מחולקים לקורסים, לכל קורס יש רכזת האחראית על הקורס (מן הסתם בונה את הקורס וכו..)איזה קורס?
גם אני למדתי באוניברסיטה הפתוחה וזה תלוי קורסלמדתי באוניברסיטה הפתוחה. לכל המרצים אותם המצגות , אותו סדר אותם יעדים.
כנראה שמרצה אחד הכין וכולם מלמדים לפי אותו סדרלמדתי באוניברסיטה הפתוחה. לכל המרצים אותם המצגות , אותו סדר אותם יעדים.
בשביל הבדיקה פתחתי קורס אקראי, יצא לי מערכות הפעלה, ובדקתי הקלטות של 3 מרצים - לכל אחד מהם היה מצגת לגמרי אחרת (כלומר אפילו לא התבססו על אותה מצגת וערכו אותה לפי רצונם. מצגות שונות לחלוטין)גם אני למדתי באוניברסיטה הפתוחה וזה תלוי קורס
בהרבה קורסים באמת המצגת היא כללית לכל תלמידי הקורס אבל ממש לא בכולם.
רק הספרים וחוברות הקורס לגמרי משותפים בין כל הקבוצות.
אשמח שתתשלחי לי אותן, מענין אותי לראות את כמה זה שונה במהות. לדעתי זה לא יכול להיות עם סתירות או השמטות ברגע שהם נבחנים על אותו עניןבשביל הבדיקה פתחתי קורס אקראי, יצא לי מערכות הפעלה, ובדקתי הקלטות של 3 מרצים - לכל אחד מהם היה מצגת לגמרי אחרת (כלומר אפילו לא התבססו על אותה מצגת וערכו אותה לפי רצונם. מצגות שונות לחלוטין)
לא חושבת שמותר לי להוציא משם חומרים.אשמח שתתשלחי לי אותן, מענין אותי לראות את כמה זה שונה במהות. לדעתי זה לא יכול להיות עם סתירות או השמטות ברגע שהם נבחנים על אותו ענין
בעיקרון הם לא מרשים, אז אני לא יכולה לענות לך על הטענה שאמרת. בכל מקרה אם כן תחליטי לשלוח אני מעיינת ומוחקת.לא חושבת שמותר לי להוציא משם חומרים.
אם למדת באו"פ את יכולה לראות את זה בעצמך באתר.בעיקרון הם לא מרשים, אז אני לא יכולה לענות לך על הטענה שאמרת. בכל מקרה אם כן תחליטי לשלוח אני מעיינת ומוחקת.
נטפרי חסם לי בזמנו ורצה אישור מרב, בסוף פתח לי לתקופה מסויימת. לא ניסיתי את זה בשנה האחרונה.אם למדת באו"פ את יכולה לראות את זה בעצמך באתר.
תביני, בסוף המרצה הוא זה שאחראי על הקורס. יש תכנית לימודים ויש סילבוס, אבל המרצה אחראי על הסילבוס וצריך כמובן להתאים אותו לדרישות של החוגאשמח שתתשלחי לי אותן, מענין אותי לראות את כמה זה שונה במהות. לדעתי זה לא יכול להיות עם סתירות או השמטות ברגע שהם נבחנים על אותו ענין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: