ברור. לכן הדרישות צריכות להיות מאד מאד ברורות לו .וצריך כמובן להתאים אותו לדרישות של החוג
ברור. לכן הדרישות צריכות להיות מאד מאד ברורות לו .וצריך כמובן להתאים אותו לדרישות של החוג
אבסולוטליברור. לכן הדרישות צריכות להיות מאד מאד ברורות לו .
8 התקבלו ל vasadtataלאילו חברות?
אתה יודע לפענח את אחוזי ההשמה לפי תחומיםבפועל - עשינו כ-70 השמות.
מוזר קצת.ולשאלתכם, גובה השכר בהשמות - לא ירד משנה שעברה.
דיברתי על הג'וניוריות. וזה באמת תמוה.מוזר קצת.
גם מנוסות שמחפשות עכשיו עבודה לא מוצאות בתנאי השכר של לפני שנה. והשוק של הג'וניורים כל כך עמוס, אז איך זה יכול להיות שהחברות לא מנצלות את המצב לנתינת משכורות נמוכות יותר?
להבנתי, אין קשר בין קמאטק לבין הקורסים המוזכרים.אני לומדת מכון לב וחברות שלי מקמאטק תמיד מבקשות ממני מצגות כי הן לא מקבלות חומרים מסודרים( בc++ c# web)
הן נבחנות על C++ במבחן של קמאטק.להבנתי, אין קשר בין קמאטק לבין הקורסים המוזכרים.
לא כולן, רק מסלול שבבים.הן נבחנות על C++ במבחן של קמאטק.
כנראה חברות של בפולסטאק...אני לומדת מכון לב וחברות שלי מקמאטק תמיד מבקשות ממני מצגות כי הן לא מקבלות חומרים מסודרים( בc++ c# web)
גם בינה נבחנות על c++לא כולן, רק מסלול שבבים.
כנראה חברות של בפולסטאק...
מטעם מי הפרקטיקום?שלום אשמח לייעוץ של כל המבינים פה
יש לנו כרגע פרקטיקום - כאשר כל בת יכולה לבחור אם להצטרף לפרקטיקום של שבבים או של פולסטאק.
הבנתי שמצד אחד יותר קשה למצוא עבודה בשבבים, מצד שני זהו תחום יותר שווה.
מה דעתכם? מה לבחור?
קמא-טקמטעם מי הפרקטיקום?
באיזה מקומות עבודה?קמא-טק
לא אמרו לנו עדיין.באיזה מקומות עבודה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: