בפולסטאק יצירתיות באה הרבה לידי ביטוי?תמיד שווה ללמוד עוד ולהשקיע
לדעתי עדיף לעשות את זה בפולסטאק ולא בשבבים וembbeded
כי השקעה וחשיבה ויצירתיות ועבודת צוות וכו׳ זה לא תלוי חומר לימודי
בכל עבודה בתכנות, בד״כבפולסטאק יצירתיות באה הרבה לידי ביטוי?
חבל שהן עדיין מבזבזות זמן על מה"ט, הן צריכות להשקיע את הזמן בציונים טובים, ולהשלים בשנה שאחרי הסמינר את התואר.הייתי עכשיו בהגשות של מה"ט תלמידות מכון לב נקרא כשלון מוחלט!!!
ממש לא כולן עושות מה"ט.חבל שהן עדיין מבזבזות זמן על מה"ט, הן צריכות להשקיע את הזמן בציונים טובים, ולהשלים בשנה שאחרי הסמינר את התואר.
נראה לי אם הייתי צריכה לעשות גם מה"ט הייתי מעדיפה להשקיע בפרויקט העיקרי מאשר במה"ט...הייתי עכשיו בהגשות של מה"ט תלמידות מכון לב נקרא כשלון מוחלט!!!
הבנות יצאו עם הרבה פחות ידע גם בFS,
הפרויקטים שלהם יצא ברמה נמוכה מאוד,
מכון לב לא עזר לFS בשום פנים!
אני לא יודעת כמה את מכירה את הבנות ואת המסלול שהן עברו/למדו בשנתיים-שלוש האחרונות.הייתי עכשיו בהגשות של מה"ט תלמידות מכון לב נקרא כשלון מוחלט!!!
הבנות יצאו עם הרבה פחות ידע גם בFS,
הפרויקטים שלהם יצא ברמה נמוכה מאוד,
מכון לב לא עזר לFS בשום פנים!
אני הייתי אחת המורות של מכון לב גם, את הפרויקט הסוםי כל אחת עושה בנושא אחר לגמרי!!!!אני לא יודעת כמה את מכירה את הבנות ואת המסלול שהן עברו/למדו בשנתיים-שלוש האחרונות.
במכון לב יש קורס פולסטאק מעמיק שבמהלכו בונים 6 מיני-פרויקטים, זה בנוסף לפרויקט המרכזי שעושים בקורס Net בשנה ב'.
הבעיה שהפרויקט הגדול הוא בד"כ בנושא ספציפי שאחר כך לא יכולות כל בנות הקבוצה להגיש אותו למה"ט כי זה חוזר על עצמו.
אז הן מגישות את אחד מהמיני-פרויקטים. וכנראה לכן חשבת שהן ברמה נמוכה כי ראית מיני פרויקט אחד משישה-כאשר לומדים במהלך הקורס הזה (של פרןפ' קיפניס) מגוון רחב של שפות.
זה ממש לא משקף את רמת הידע!
@אילה9 בקורות חיים מה כתבת בסעיף השכלה education? מכון לב או סמינר?כשאת מגיעה למעסיק בראיון אם את אומרת שאת בוגרת מכון לב זה כבר פלוס על פני שאר התוכניות החלופיות לחרדיות, אם יבקשו ממוצע ציונים-זה כבר עוד משהו... כי תצטרכי להראות ציונים גבוהים.
אותי שאלו על הציונים באלגוריתמים ומבני נתונים, לא על הכול...
ומכיוון שממכון לב לא קיבלנו גליון ציונים הבאתי ממוצע ציונים של מה"ט שהוא כמובן גבוה בהרבה...
זה הרבה עניין של שיווק
כפי הידוע אין הרבה השמה,- היה שנה גרועה במיוחדמשהי יודעת מה אחוזי ההשמה שלהם השנה?
של קמאטק
יפה,יודעת על לפחות עשר בנות מקמאטק שהתקבלו למובילאיי
השמה של קמאטק היא מהבוטקאמפים.יפה,
מאיזה סמינרים?
אני דברתי עם כמה בנות, והבנתי שהמצב ממש עגום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: