קמאטק / מכון לב - מה עדיף?

אילה9

משתמש פעיל
בקשר להשלמה לתואר לאחר התוכנית של מכון לב-
השאלה אם מישהי משלימה במכון לב לתואר או במקום אחר, כשבררתי הבנתי שבמכון לב הציונים קיימים
עבורי כקורסים שכבר עברתי, אבל אם משלימים לתואר במקום אחר, אז יכולה להיות בעיה בהעברת הציונים.
(כמובן שכל אחת צריכה לבדוק עם הרכזת בסמינר שלה איך זה עובד)
חוץ מזה, תבדילו בין השנה הראשונה של מכון לב לשנה הנוכחית, השנה הבנות למדו גם את קורסי המבוא למדעי המחשב
עוד בחופש הגדול, והן לומדות ממש את הקורסים שלומדים במכון לב. אמנם בשנתון שלי למדנו גם קורסים כמו ה. תוכנה, חומרה, ופיזיקה-קורסים שהם "מעבר", אבל גם בתואר ניתן לחשב חלק מהם כנז

אלי אלימלך

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קמא טקפועלת במלא הכוח בכל התחומים,

כרגע, השמות הגו'ניורים של מחזור תשפ"ב הם בקשיים חריפים בגלל הקפאת גיוסים רוחבית בסוג החברות שקמא-טק עובדת מולם. הושמו כ140-150 תלמידות ברגע האחרון שלפני ההקפאה [עד נובמבר], ומכאן ואילך יש קפאון כמעט מוחלט בתעשייה. מקווים שיתאושש בזמן הקרוב.

דאון

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
כרגע, השמות הגו'ניורים של מחזור תשפ"ב הם בקשיים חריפים בגלל הקפאת גיוסים רוחבית בסוג החברות שקמא-טק עובדת מולם. הושמו כ140-150 תלמידות ברגע האחרון שלפני ההקפאה [עד נובמבר], ומכאן ואילך יש קפאון כמעט מוחלט בתעשייה. מקווים שיתאושש בזמן הקרוב.
כבר יש לכם תוכניות לשנת תשפ"ג לגבי הבוטקמפים?

גיואלדיק

משתמש רשום
יש עכשיו בחלק מהסמינרים שני אופציות מטעם קמא -טק:
פולסטק ללא התחיבות להשמה שנותנת 3 חודשי ניסיון, לעומת שבבים עם התחיבות חלקית כאשר הבת מתחיבת לא לחפש עבודה.
אני טובה כנראה בשניהם למרות שנראה לי שבסוף אני מעדיפה עבודה בתחום הפולס טק.
אני צריכה דחוף להחליט---
אולי יש כאן למישהוא עצה???

ayalyshazuri

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
מכירים את המסלול בבנות אלישבע אלקטרוניקה?
אני מתלבטת אם ללכת לשם שנה הבאה.
הבנתי שזה מסלול עמוס.

אילה9

משתמש פעיל
יש עכשיו בחלק מהסמינרים שני אופציות מטעם קמא -טק:
פולסטק ללא התחיבות להשמה שנותנת 3 חודשי ניסיון, לעומת שבבים עם התחיבות חלקית כאשר הבת מתחיבת לא לחפש עבודה.
אני טובה כנראה בשניהם למרות שנראה לי שבסוף אני מעדיפה עבודה בתחום הפולס טק.
אני צריכה דחוף להחליט---
אולי יש כאן למישהוא עצה???
נקודה חשובה שאולי תעזור לך בהחלטה-
בשבבים קשה מאוד למצוא עבודה לבד כג'וניורית אם אין לך תואר בזה. ז"א, שאם לא תתקבלי דרך קמאטק, לא ממש תוכלי למצוא בזה עבודה לבד.
לעומת זאת בפולסטאק הרבה פחות חשוב תואר, ומה שבעיקר מחפשים זה את הידע והמיומנות

גיואלדיק

משתמש רשום
השאלה * כמה סיכויים זה להתקבל לשבבים דרך קמא- טק, ו * אם הבוטקאמפ של שבבים נותן משהוא נוסף,
כלומר שקמאטק מנסים ליישם את הבנות בשבבים גם לעבודות של פולסטק אם הן לא מתקבלות לעבודות של שבבים.
* הרי את התחום של פולסטק תמיד אני יכולה ללמוד עוד בעוד שאת התחום של שבבים אין סיכוי שאלמד אח"כ
* מלבד זאת הבוטקמפ של פולסטק ללא התחייבות להשמה כלל....

רגע של ניצחון

משתמש מקצוען
השאלה * כמה סיכויים זה להתקבל לשבבים דרך קמא- טק, ו * אם הבוטקאמפ של שבבים נותן משהוא נוסף,
כלומר שקמאטק מנסים ליישם את הבנות בשבבים גם לעבודות של פולסטק אם הן לא מתקבלות לעבודות של שבבים.
* הרי את התחום של פולסטק תמיד אני יכולה ללמוד עוד בעוד שאת התחום של שבבים אין סיכוי שאלמד אח"כ
* מלבד זאת הבוטקמפ של פולסטק ללא התחייבות להשמה כלל....
אבל בפול סטאק אפשרי ביותר למצוא עבודה לגמרי לבד- בלי עזרה,
בעוד שבשבבים את תלויה לגמרי בקמא-טק

גיואלדיק

משתמש רשום
אבל המשכורות שלהם בהתאם, אולי זה שווה את זה ומקסימום משלמים את הקנס?

רגע של ניצחון

משתמש מקצוען
נכון, ותודה על ההערות אבל באופציה של פולסטק אין התחיבות כלל לעבודה!
לא דרכם,
אבל יחסית קל מאד להשיג לבד עבודה בפול סטאק -מ נכון שלא בשמכורות שהם מציעים אבל כן עבודה טובה
(חוץ מבתקופה הנוכחית בנות תמיד הסתדרו לבד ובקלות)

רגע של ניצחון

משתמש מקצוען
אולי זה שווה את ההימור של 3 חודשי התחיבות ללא עבודה?
לא הבנתי אותך
(אלא אם בא לך להמשיך לכתוב הודעות סתם...)
בפול סטאק אין שום צורך בהתחייבות ההשמה של קמא-טק: מאד קל לבוגרת סמינר להסתדר בעבודה טובה
בשבבים אין כמעט סיכוי לבוגרת סמינר להיכנס לעבודה ללא תואר: מי שקמא טק תדאג לה להשמה מצוין, מי שלא לכאורה תישאר בלי שום שום עבודה
וזה לא קשור לשום קנס
גם אם הם יפצו מי שלא מתקבלת בסוף דרכם.
פול סטאק זה תחום הרבה יותר רחב ובטוח וקל להשמה
זו דעתי

אחת--

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
זה הימור,
אבל לדעתי בקלות מאד תוכלי ללמוד לבד פול סטאק.
ושבבים זה יכול להיות עבודה בהייטק - ליבת ההיטק.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה