מה זה אומר?כן זה קרה אחרי שכבר בדקתי
אז אמרת שמוזר שלא פנו אליך לבדוק....
מה זה אומר?כן זה קרה אחרי שכבר בדקתי
אז כשכתבת שיש (לא זוכרת בדיוק לפני כמה זמן) לא היה לי מושג שקיימת כזאת תכנית. אחר כך יצא שגם ביקשו ממני לבדוק.מה זה אומר?
אז אמרת שמוזר שלא פנו אליך לבדוק....
מקפיצהקמאטק חזרו לפעילות?
אני ראיתי פרסום שלהם לא מזמן שפנה לגברים.מקפיצה
לא חזרומקפיצה
כבר יש לכם תוכניות לשנת תשפ"ג לגבי הבוטקמפים?כרגע, השמות הגו'ניורים של מחזור תשפ"ב הם בקשיים חריפים בגלל הקפאת גיוסים רוחבית בסוג החברות שקמא-טק עובדת מולם. הושמו כ140-150 תלמידות ברגע האחרון שלפני ההקפאה [עד נובמבר], ומכאן ואילך יש קפאון כמעט מוחלט בתעשייה. מקווים שיתאושש בזמן הקרוב.
נקודה חשובה שאולי תעזור לך בהחלטה-יש עכשיו בחלק מהסמינרים שני אופציות מטעם קמא -טק:
פולסטק ללא התחיבות להשמה שנותנת 3 חודשי ניסיון, לעומת שבבים עם התחיבות חלקית כאשר הבת מתחיבת לא לחפש עבודה.
אני טובה כנראה בשניהם למרות שנראה לי שבסוף אני מעדיפה עבודה בתחום הפולס טק.
אני צריכה דחוף להחליט---
אולי יש כאן למישהוא עצה???
אבל בפול סטאק אפשרי ביותר למצוא עבודה לגמרי לבד- בלי עזרה,השאלה * כמה סיכויים זה להתקבל לשבבים דרך קמא- טק, ו * אם הבוטקאמפ של שבבים נותן משהוא נוסף,
כלומר שקמאטק מנסים ליישם את הבנות בשבבים גם לעבודות של פולסטק אם הן לא מתקבלות לעבודות של שבבים.
* הרי את התחום של פולסטק תמיד אני יכולה ללמוד עוד בעוד שאת התחום של שבבים אין סיכוי שאלמד אח"כ
* מלבד זאת הבוטקמפ של פולסטק ללא התחייבות להשמה כלל....
לדעתי הנושא הוא לא הקנס,אבל המשכורות שלהם בהתאם, אולי זה שווה את זה ומקסימום משלמים את הקנס?
לא דרכם,נכון, ותודה על ההערות אבל באופציה של פולסטק אין התחיבות כלל לעבודה!
לא הבנתי אותךאולי זה שווה את ההימור של 3 חודשי התחיבות ללא עבודה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: