אצלנו החזירו את הכסף על זה.אבל, אני למשל ועוד כמה בנות לא לקחנו שעות הנחיה לפרויקט.
יש חברות שמגייסות אבל בגדול השוק די יבש.אגב מה עם ההקפאה?
התחילו כבר גיוסים?
שואלת על החברות הגדולות
אצלנו החזירו את הכסף על זה.אבל, אני למשל ועוד כמה בנות לא לקחנו שעות הנחיה לפרויקט.
יש חברות שמגייסות אבל בגדול השוק די יבש.אגב מה עם ההקפאה?
התחילו כבר גיוסים?
שואלת על החברות הגדולות
קמאטק חזרו לפעילות?יש חברות שמגייסות אבל בגדול השוק די יבש.
אין לי מושג על קמאטק. דיברתי באופן כללי כמישהי שעכשיו מחפשת עבודה בהייטק ומכוונת לחברות הגדולות.קמאטק חזרו לפעילות?
עכשיו נראה לי פחות זמן מוצלח לעבור עבודה, לא?דיברתי באופן כללי כמישהי שעכשיו מחפשת עבודה בהייטק ומכוונת לחברות הגדולות.
אכן זה זמן פחות מוצלח כיוון שיש הרבה מפוטרי הייטק שמחפשים וההיצע לא גדול.עכשיו נראה לי פחות זמן מוצלח לעבור עבודה, לא?
ללימודי תואר במדעי המחשב יש הרבה מלגות: קמ"ח, מפעל הפיס, משרד החינוך ועוד..הסמינר הודיע לנו על אפשרות לקבל רק מלגה שמיועדת לתלמידות מה"ט, לא נראה לי שאם היתה אפשרות למלגה נוספת הם לא היו מודיעים
בהצלחה!אכן זה זמן פחות מוצלח כיוון שיש הרבה מפוטרי הייטק שמחפשים וההיצע לא גדול.
מה לעשות שאני אחת מהם
בעיקרון כןללימודי תואר במדעי המחשב יש הרבה מלגות: קמ"ח, מפעל הפיס, משרד החינוך ועוד..
אפשר לכסות את כל התואר עם מלגות. למה בנות סמינר שלטענתכן לומדות חלק מהתואר לא יכולות לקבל את המלגות הללו?
זה לא קשור לסמינר, זה דורש הגשה עצמית, סמינר גם לא יודיע על כך, כי בכך הוא מוכיח שלומדים לימודי תואר..
צריך אישור לימודים במקום מוכר לתואר, השאלה אם יש בכלל אפשרות להוציא כזה דבר ממכון לב, האם אתן נחשבות כסטודנטיות במכון לב?
איך ידע?השאלה היא, אם נגיש בקשה למילגה הסמינר ידע על זה?
זה אומר שהבנות הללו שכבר רשומות..בעיקרון כן
אבל הסמינר ממש מתאמץ להסתיר את זה...
סתם דוגמה, אני וחברות שלי הצלחנו להרשם לאתר של מכון לב- כלומר הת.ז שלנו היו אצלם וכשאני נכנסת יש שם את הציונים שלי והקורסים שאני לומדת.
אבל בנות שניסו עכשיו להירשם נאמר להן שקיים כבר חשבון אחר עם הת.ז הזו...
השאלה היא, אם נגיש בקשה למילגה הסמינר ידע על זה?
ברור שהן רשומות!זה אומר שהבנות הללו שכבר רשומות..
הם לא יכולות לבקש ממכון לב
סיסמא חדשה ?
או משהו בכיוון?
מריח מ-א-ד לא טוב!!
כשהן ביקשו ממכון לב נאמר להן לדבר עם מרכזת המסלולזה אומר שהבנות הללו שכבר רשומות..
הם לא יכולות לבקש ממכון לב
סיסמא חדשה ?
או משהו בכיוון?
מריח מ-א-ד לא טוב!!
אני מודעת לענין..כשהן ביקשו ממכון לב נאמר להן לדבר עם מרכזת המסלול
וזה שזה תפוס זה כנראה כי הסמינר מגיש עבורינו את המטלות.
אין לנו גישה למודל
זה עובד בצורה אחרת, לא כמו סטודנטים רגילים במכון לב כי אחרי הכל זה דרך הסמינר.
אבל בסופו של דבר אנחנו עושות את אותם קורסים ורשומות אצלם.
לא נראה לי שזה יתאפשר להם,השאלה אם בגלל זה הם יכולים גם לקחת את המילגות המגיעות לכן...
ממש לא נראה לי שהסמינר פתח שם וסיסמא לכל תלמידה כדי "לגנוב" ממנה את המלגה,לא נראה לי שזה יתאפשר להם,
צריכים להגיש מסמכים אישיים שאין לסמינר דרך להשיג אותם.
כמו צילומי ת"ז של כל האחים כולל הנשואים עבור מלגת משרד החינוך...
זה מה שאמרתי.ממש לא נראה להם שהסמינר פתח שם וסיסמא לכל תלמידה כדי "לגנוב" ממנה את המלגה,
לכאורה הם צריכים לעדכן ציונים ונוכחות...
נכון,זה מה שאמרתי.
בדיוקממש לא נראה לי שהסמינר פתח שם וסיסמא לכל תלמידה כדי "לגנוב" ממנה את המלגה,
לכאורה הם צריכים לעדכן ציונים ונוכחות...
זה לא ממש נכון, כי אם תכנסי למודל תראי שלא הוגשה עבורך שום מטלה...בדיוק
הם מגישים עבורינו את המטלות
ובשביל מילגה צריך הרבה פרטים שאין להם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: