יש מצב שגם בפול סטאק הרבה בנות הספיקו להסתדר לבד,
בעצם מרכז קריירה של מכון לב דאג לכן להשמה?אני למדתי במכון לב,
90% מהקבוצה של מכון לב אצלינו מסודרות, אבל רק 30% מתוכנו זה דרך מכון לב.
בוולף עובדת חצי קבוצה בלבדאבל אני יודעת שבוולף הייתה להם השמה יותר טובה, כי הרב וולף שם מאוד מעורב ודואג לבנות
כן, ידוע לי ממקורות מוסמכים ביותר שהקרנות הגדולות ששמות כספים על הכשרה להייטק עוצרות את הזרם כרגע לכל הכשרה שאין לה מעסיק ודאי בקצה.@אלי אלימלך
שמעתי שבקיץ הנוכחי הולך להתקיים פחות בוטקמפים בעקבות המיתון בהייטק
ובכלל בשנה האחרונה היה הרבה פחות השמות
זה נכון?
אין מצב זה אמירה קצת מופרזת. כמו שאמרו לי אנשי םמהתחום 'את השם מכון לב איכשהו בקושי הצליחו כבר לקלוט בתעשייה'כן, עדיין יושמו שם יותר בנות מטעם מכון לב מאשר אצלנו (4 דרכם)
והבנתי גם שהיו שם בנות בראיונות/שזומנו לראיונות, וסירבו מבחינה עקרונית,
אצלנו יש שתי קבוצות, אחת של קמאטק ואחת של מכון לב, ואנחנו (מכון לב) עשינו גם קמאטק
סופו של דבר כמעט כל הקבוצה שלי ב"ה מסודרת, ולדעתי תרם לזה גם הידע הרב שקיבלנו ממכון לב,
ועצם השם שלהם, כשאת מגיעה לראיון אין למעסיק חילוני ממוצע מושג מה זה מה"ט, אבל את מכון לב אין מצב שהוא לא יכיר
אפל.בוולף עובדת חצי קבוצה בלבד
שמלבד ה-6 באפפל ואחת בבנק לאומי כל השאר הסתדרו לבד בעבודות נחמדות
בהערת אגב גם אלה באפפל זה לא ממש מכון לב
לאפפל יש גיוס חרדים שמחפשים כל שנה את התכנית לימודים הטובה ביותר ופונים אליה ויש שם גם בנות מקאמאטאק שלפני שלוש שנים
אכן, רצינו לעשות כ-250 השמות, עשינו בינתיים כ-150. מתחילת חודש נובמבר יש הקפאה מצד לצד, שאנחנו לא מכירים מאז שהוקמה קמא-טק.@אלי אלימלך
שמעתי שבקיץ הנוכחי הולך להתקיים פחות בוטקמפים בעקבות המיתון בהייטק
ובכלל בשנה האחרונה היה הרבה פחות השמות
זה נכון?
למדת בסמינר או במכללה, השנה?אני למדתי במכון לב,
90% מהקבוצה של מכון לב אצלינו מסודרות, אבל רק 30% מתוכנו זה דרך מכון לב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: