קמאטק / מכון לב - מה עדיף?

תמרינדה

משתמש רשום
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
נקודה נוספת למחשבה,
בפולסטאק יותר קל להסתדר לבד.
לעומת בחומרה -שבבים שבשוק הזה יש פחות חרדיות\מקומות עם קבוצות חרדיות.
ובאמת בחומרה הייתה יותר השמה.

נערך לאחרונה ב:

אילה9

משתמש פעיל
אני למדתי במכון לב,
90% מהקבוצה של מכון לב אצלינו מסודרות, אבל רק 30% מתוכנו זה דרך מכון לב.

אילה9

משתמש פעיל
אבל אני יודעת שבוולף הייתה להם השמה יותר טובה, כי הרב וולף שם מאוד מעורב ודואג לבנות

אילה9

משתמש פעיל
לא יודעת אם הם היו מעורבים, ברעיון זו תוכנית שכמה אנשים מוכרים בציבור החרדי חשבו עליה,
והם פנו למכון לב לעשות את הלימודים האלו דרכם (קורסים, חומרים). והם יצרו קשרים עם כל מיני חברות גדולות בתעשיה לשיתוף פעולה בנוגע להשמה, ככה בכל אופן הוסבר לנו בזום על התוכנית...

חומרה

משתמש חדש
אבל אני יודעת שבוולף הייתה להם השמה יותר טובה, כי הרב וולף שם מאוד מעורב ודואג לבנות
בוולף עובדת חצי קבוצה בלבד
שמלבד ה-6 באפפל ואחת בבנק לאומי כל השאר הסתדרו לבד בעבודות נחמדות
בהערת אגב גם אלה באפפל זה לא ממש מכון לב
לאפפל יש גיוס חרדים שמחפשים כל שנה את התכנית לימודים הטובה ביותר ופונים אליה ויש שם גם בנות מקאמאטאק שלפני שלוש שנים

אילה9

משתמש פעיל
כן, עדיין יושמו שם יותר בנות מטעם מכון לב מאשר אצלנו (4 דרכם)
והבנתי גם שהיו שם בנות בראיונות/שזומנו לראיונות, וסירבו מבחינה עקרונית,
אצלנו יש שתי קבוצות, אחת של קמאטק ואחת של מכון לב, ואנחנו (מכון לב) עשינו גם קמאטק
סופו של דבר כמעט כל הקבוצה שלי ב"ה מסודרת, ולדעתי תרם לזה גם הידע הרב שקיבלנו ממכון לב,
ועצם השם שלהם, כשאת מגיעה לראיון אין למעסיק חילוני ממוצע מושג מה זה מה"ט, אבל את מכון לב אין מצב שהוא לא יכיר

דאון

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
@אלי אלימלך
שמעתי שבקיץ הנוכחי הולך להתקיים פחות בוטקמפים בעקבות המיתון בהייטק
ובכלל בשנה האחרונה היה הרבה פחות השמות
זה נכון?

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
@אלי אלימלך
זה נכון?
כן, ידוע לי ממקורות מוסמכים ביותר שהקרנות הגדולות ששמות כספים על הכשרה להייטק עוצרות את הזרם כרגע לכל הכשרה שאין לה מעסיק ודאי בקצה.

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
כן, עדיין יושמו שם יותר בנות מטעם מכון לב מאשר אצלנו (4 דרכם)
והבנתי גם שהיו שם בנות בראיונות/שזומנו לראיונות, וסירבו מבחינה עקרונית,
אצלנו יש שתי קבוצות, אחת של קמאטק ואחת של מכון לב, ואנחנו (מכון לב) עשינו גם קמאטק
סופו של דבר כמעט כל הקבוצה שלי ב"ה מסודרת, ולדעתי תרם לזה גם הידע הרב שקיבלנו ממכון לב,
ועצם השם שלהם, כשאת מגיעה לראיון אין למעסיק חילוני ממוצע מושג מה זה מה"ט, אבל את מכון לב אין מצב שהוא לא יכיר
אין מצב זה אמירה קצת מופרזת. כמו שאמרו לי אנשי םמהתחום 'את השם מכון לב איכשהו בקושי הצליחו כבר לקלוט בתעשייה' :)
(אגב, זה ציון גבוה ביותר למכללה!!!)

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
בוולף עובדת חצי קבוצה בלבד
שמלבד ה-6 באפפל ואחת בבנק לאומי כל השאר הסתדרו לבד בעבודות נחמדות
בהערת אגב גם אלה באפפל זה לא ממש מכון לב
לאפפל יש גיוס חרדים שמחפשים כל שנה את התכנית לימודים הטובה ביותר ופונים אליה ויש שם גם בנות מקאמאטאק שלפני שלוש שנים
אפל.
קשה לקרוא את זה עם שתי פ' :)

דאון

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יש לעוד מישהו מידע מה המצב של קמאטק לאור המיתון?

אלי אלימלך

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
@אלי אלימלך
זה נכון?
אכן, רצינו לעשות כ-250 השמות, עשינו בינתיים כ-150. מתחילת חודש נובמבר יש הקפאה מצד לצד, שאנחנו לא מכירים מאז שהוקמה קמא-טק.

לצערינו. אנחנו מקווים שבחודשים הקרובים העניינים יתבהרו, ויהיו תקנים.

מה שכן, להבנתינו, יש משרות בחברות שמפתחות עבור הממשלה ותחומים מסורתיים כמו בנקים וחברות ביטוח וכו. אבל זה לא מה שאנחנו עושים בדרך כלל.

לא ידוע

משתמש פעיל
שווה לעבור על 18 עמודים?
או יש מישהי שמוכנה לתמצת את זה
מה יותר שווה כיום
מכון לב/קמאטק?

אילה9

משתמש פעיל
לא יודעת אם קיימת תשובה ברורה
הלימודים של מכון לב אמנם נותנים ידע יותר נרחב, אבל בינתיים ההשמה שלהם לא הייתה גבוהה, וגם בה הבנות לא סודרו דווקא במקומות מתאימים מבחינה חרדית
קמאטק חזקים יחסית בהשמה אבל כרגע יש האטה, אבל זה לא דווקא קשור אליהם כי כרגע יש בכללי האטה בקליטת עובדים חדשים בהייטק.
אם את מחפשת להשלים אח"כ לתואר, ממליצה לך על מכון לב.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה