דוכסוסטוס

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אני לא מוסמך להעניק ייעוץ או טיפול משפטי מקצועי, אבל לדעתי חבל להגיש תביעות על אי-ביצוע נסיעות בתקופת המלחמה. החברות יחגגו על התירוץ של החוסר בנהגים בגלל מילואים וכו', ובתי משפט עשויים לקבל את זה בהבנה.

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
אני לא מוסמך להעניק ייעוץ או טיפול משפטי מקצועי, אבל לדעתי חבל להגיש תביעות על אי-ביצוע נסיעות בתקופת המלחמה. החברות יחגגו על התירוץ של החוסר בנהגים בגלל מילואים וכו', ובתי משפט עשויים לקבל את זה בהבנה.
לא מדויק, בגלל שהלו"ז כעת הוא לו"ז מצומצם שהוכן בהתאם לכמות הנהגים אותה החברה ערוכה להפעיל

אילת בריטמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
לא מדויק, בגלל שהלו"ז כעת הוא לו"ז מצומצם שהוכן בהתאם לכמות הנהגים אותה החברה ערוכה להפעיל
מסכימה שזה לא הזמן. בקל קו אומרים מפורשות שייתכנו שינויים ומן הסתם בית המשפט יתחשב בזה
חכו לימים שקטים (בתקווה שדברים ישתנו ולא נצטרך להגיש תביעות)

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
מסכימה שזה לא הזמן. בקל קו אומרים מפורשות שייתכנו שינויים ומן הסתם בית המשפט יתחשב בזה
חכו לימים שקטים (בתקווה שדברים ישתנו ולא נצטרך להגיש תביעות)
לפי המידע שיש לי אנשים שהגישו תלונות בימים האחרונים לחברות התחבורה לא קיבלו מהם מענה מפורט והחברות לא ניצלו את התירוץ הזה

אילת בריטמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
לפי המידע שיש לי אנשים שהגישו תלונות בימים האחרונים לחברות התחבורה לא קיבלו מהם מענה מפורט והחברות לא ניצלו את התירוץ הזה
אני מזמן הפסקתי להתקשר לחברות התחבורה
עוזר קדחת בצלחת
רק תביעות
ולהערכתי, בזמן הזה זה לא יתפוס

אילת בריטמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום

יוסייוסייוס

משתמש מקצוען
אכן צריך לחפש מקרה בו לא יהיו לחברה 'תירוצים'.
יתכן ודילוג תחנה יתקבל בבית משפט גם בימים אלו.

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
יתכן ודילוג תחנה יתקבל בבית משפט גם בימים אלו.
דילוג תחנה הוא חמור יותר, בגלל שמדובר במקרה שבו החברה הצליחה להשיג נהג ולשבץ אותו לנסיעה האמורה, אך הוא בחר לעבור על החוק ולא עצר בתחנה.

MRYEK

משתמש פעיל
עזרה מבעלי נסיון!!
הגשתי תביעה על אפיקים על 2 סופי שבוע שהתחבורה היתה מזעזעת גם בהלוך וגם החזור, שהיה בהם גם נזק ממוני מוכח (מונית) וגם נזק סביבתי (הפסד יום עבודה) ועוגמת נפש וכו', תבעתי 3500 ש"ח, והם מציעים לי פשרה של 750 ש"ח האם להתמקח איתם או לקבל את ההצעה או ללכלת עד הסוף, אשמח לדעת את תעדכם בנידון

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען

אני מזמן הפסקתי להתקשר לחברות התחבורה
עוזר קדחת בצלחת
רק תביעות
ולהערכתי, בזמן הזה זה לא יתפוס
ואכן, לצערי, כך חושב משרד התחבורה. למרות שהסבתי את תשומת ליבו שמדובר על אוטובוס שסתם הבריז. ולמרות שפניתי אליו שוב והסברתי על מה מדובר וגם צירפתי את תגובת החברה שבעצמה לא השתמשה בתירוץ הזה.

בית משפט סוברני כמובן להחליט אחרת ממשהת"ח ודעתו היא הקובעת, אבל בפירוש יש מקום לחשש הזה.

דוכסוסטוס

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
ואכן, לצערי, כך חושב משרד התחבורה. למרות שהסבתי את תשומת ליבו שמדובר על אוטובוס שסתם הבריז. ולמרות שפניתי אליו שוב והסברתי על מה מדובר וגם צירפתי את תגובת החברה שבעצמה לא השתמשה בתירוץ הזה.

בית משפט סוברני כמובן להחליט אחרת ממשהת"ח ודעתו היא הקובעת, אבל בפירוש יש מקום לחשש הזה.
בתקופות חגים, בית משפט לא קיבל את טענות החברות על קושי לעמוד בעומס, בגלל שחלק מתפקידה של החברה הוא גם להיערך לתקופות כאלה.
לגבי תקופת מלחמה הטענה הזו פחות עובדת. אבל ככל שהמלחמה תתמשך יתכן שהחברות כן ידרשו להסתגל למצב, אולי אפילו כבר עכשיו, שלוש שבועות אחרי תחילת הלחימה, זו תקופה ארוכה מספיק.

איילה אור

משתמש פעיל
אנחנו ביום שישי חיכינו למעלה משעה ל422, עברו כמה וכמה אוטובוסים ואף אחד לא עצר למרות שהיו לפחות 3 אוטבוסים שראינו שהיה מקום, האם יש מה לעשות עם זה? או שאם אין לי איך להוכיח שהוא היה ריק חבל על הזמן שלי?

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
אנחנו ביום שישי חיכינו למעלה משעה ל422, עברו כמה וכמה אוטובוסים ואף אחד לא עצר למרות שהיו לפחות 3 אוטבוסים שראינו שהיה מקום, האם יש מה לעשות עם זה? או שאם אין לי איך להוכיח שהוא היה ריק חבל על הזמן שלי?
למשרד התחבורה יש מאגר של כמות התיקופים בכל אוטובוס
אתם יכולים לבקש את המידע הזה ולהוכיח שהיו מקומות פנויים, אבל מדובר בתהליך לא קצר

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai

ST!

משתמש פעיל
בתקופות חגים, בית משפט לא קיבל את טענות החברות על קושי לעמוד בעומס, בגלל שחלק מתפקידה של החברה הוא גם להיערך לתקופות כאלה.
לגבי תקופת מלחמה הטענה הזו פחות עובדת. אבל ככל שהמלחמה תתמשך יתכן שהחברות כן ידרשו להסתגל למצב, אולי אפילו כבר עכשיו, שלוש שבועות אחרי תחילת הלחימה, זו תקופה ארוכה מספיק.
ומה לגבי אוטובוס שיצא ושינה מסלול?
החברה טוענת שהיה כביש חסום וזה שקר
כל שאר הקוים עברו

איך מוכיחים זאת?
למי פונים לקבלת תיעוד?

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
ומה לגבי אוטובוס שיצא ושינה מסלול?
החברה טוענת שהיה כביש חסום וזה שקר
כל שאר הקוים עברו

איך מוכיחים זאת?
למי פונים לקבלת תיעוד?
נסו לפנות למשרד התחבורה ולקבל מהם תגובה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  101  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה