אבל לקבל את המידע הזה מהם זה בתשלום, לא?באמצעות הנתונים של עצירת שאר הקווים כפי שמידע זה קיים בידי משרד התחבורה
אבל לקבל את המידע הזה מהם זה בתשלום, לא?באמצעות הנתונים של עצירת שאר הקווים כפי שמידע זה קיים בידי משרד התחבורה
לא מדויק, בגלל שהלו"ז כעת הוא לו"ז מצומצם שהוכן בהתאם לכמות הנהגים אותה החברה ערוכה להפעילאני לא מוסמך להעניק ייעוץ או טיפול משפטי מקצועי, אבל לדעתי חבל להגיש תביעות על אי-ביצוע נסיעות בתקופת המלחמה. החברות יחגגו על התירוץ של החוסר בנהגים בגלל מילואים וכו', ובתי משפט עשויים לקבל את זה בהבנה.
מה ההליך?
איפה פותחים תיק?
אני מוכנה כל יום ללכת לבית משפט
והכל כדי להפסיק עם ההתעללות בנוסעים חסרי ישע
לא מדויק, בגלל שהלו"ז כעת הוא לו"ז מצומצם שהוכן בהתאם לכמות הנהגים אותה החברה ערוכה להפעיל
מסכימה שזה לא הזמן. בקל קו אומרים מפורשות שייתכנו שינויים ומן הסתם בית המשפט יתחשב בזהאני לא מוסמך להעניק ייעוץ או טיפול משפטי מקצועי, אבל לדעתי חבל להגיש תביעות על אי-ביצוע נסיעות בתקופת המלחמה. החברות יחגגו על התירוץ של החוסר בנהגים בגלל מילואים וכו', ובתי משפט עשויים לקבל את זה בהבנה.
לפי המידע שיש לי אנשים שהגישו תלונות בימים האחרונים לחברות התחבורה לא קיבלו מהם מענה מפורט והחברות לא ניצלו את התירוץ הזהמסכימה שזה לא הזמן. בקל קו אומרים מפורשות שייתכנו שינויים ומן הסתם בית המשפט יתחשב בזה
חכו לימים שקטים (בתקווה שדברים ישתנו ולא נצטרך להגיש תביעות)
אני מזמן הפסקתי להתקשר לחברות התחבורהלפי המידע שיש לי אנשים שהגישו תלונות בימים האחרונים לחברות התחבורה לא קיבלו מהם מענה מפורט והחברות לא ניצלו את התירוץ הזה
אז כן. אז הם היו מחוייבים להוציא אוטובוסיםואם זה היה בסוכות לפני המלחמה
אכן צריך לחפש מקרה בו לא יהיו לחברה 'תירוצים'.אני לא מוסמך להעניק ייעוץ או טיפול משפטי מקצועי, אבל לדעתי חבל להגיש תביעות על אי-ביצוע נסיעות בתקופת המלחמה. החברות יחגגו על התירוץ של החוסר בנהגים בגלל מילואים וכו', ובתי משפט עשויים לקבל את זה בהבנה.
דילוג תחנה הוא חמור יותר, בגלל שמדובר במקרה שבו החברה הצליחה להשיג נהג ולשבץ אותו לנסיעה האמורה, אך הוא בחר לעבור על החוק ולא עצר בתחנה.יתכן ודילוג תחנה יתקבל בבית משפט גם בימים אלו.
אני לא מוסמך להעניק ייעוץ או טיפול משפטי מקצועי, אבל לדעתי חבל להגיש תביעות על אי-ביצוע נסיעות בתקופת המלחמה. החברות יחגגו על התירוץ של החוסר בנהגים בגלל מילואים וכו', ובתי משפט עשויים לקבל את זה בהבנה.
לא מדויק, בגלל שהלו"ז כעת הוא לו"ז מצומצם שהוכן בהתאם לכמות הנהגים אותה החברה ערוכה להפעיל
ואכן, לצערי, כך חושב משרד התחבורה. למרות שהסבתי את תשומת ליבו שמדובר על אוטובוס שסתם הבריז. ולמרות שפניתי אליו שוב והסברתי על מה מדובר וגם צירפתי את תגובת החברה שבעצמה לא השתמשה בתירוץ הזה.אני מזמן הפסקתי להתקשר לחברות התחבורה
עוזר קדחת בצלחת
רק תביעות
ולהערכתי, בזמן הזה זה לא יתפוס
בתקופות חגים, בית משפט לא קיבל את טענות החברות על קושי לעמוד בעומס, בגלל שחלק מתפקידה של החברה הוא גם להיערך לתקופות כאלה.ואכן, לצערי, כך חושב משרד התחבורה. למרות שהסבתי את תשומת ליבו שמדובר על אוטובוס שסתם הבריז. ולמרות שפניתי אליו שוב והסברתי על מה מדובר וגם צירפתי את תגובת החברה שבעצמה לא השתמשה בתירוץ הזה.
בית משפט סוברני כמובן להחליט אחרת ממשהת"ח ודעתו היא הקובעת, אבל בפירוש יש מקום לחשש הזה.
למשרד התחבורה יש מאגר של כמות התיקופים בכל אוטובוסאנחנו ביום שישי חיכינו למעלה משעה ל422, עברו כמה וכמה אוטובוסים ואף אחד לא עצר למרות שהיו לפחות 3 אוטבוסים שראינו שהיה מקום, האם יש מה לעשות עם זה? או שאם אין לי איך להוכיח שהוא היה ריק חבל על הזמן שלי?
הם לא יכולים לטעון שהרבה לא תיקפו?למשרד התחבורה יש מאגר של כמות התיקופים בכל אוטובוס
אתם יכולים לבקש את המידע הזה ולהוכיח שהיו מקומות פנויים, אבל מדובר בתהליך לא קצר
אין להם דרך להוכיח את זה, אלא אם כן הנתונים של מערכת ספירת הנוסעים בדלתות נשמרים במשרד התחבורההם לא יכולים לטעון שהרבה לא תיקפו?
ומה לגבי אוטובוס שיצא ושינה מסלול?בתקופות חגים, בית משפט לא קיבל את טענות החברות על קושי לעמוד בעומס, בגלל שחלק מתפקידה של החברה הוא גם להיערך לתקופות כאלה.
לגבי תקופת מלחמה הטענה הזו פחות עובדת. אבל ככל שהמלחמה תתמשך יתכן שהחברות כן ידרשו להסתגל למצב, אולי אפילו כבר עכשיו, שלוש שבועות אחרי תחילת הלחימה, זו תקופה ארוכה מספיק.
נסו לפנות למשרד התחבורה ולקבל מהם תגובהומה לגבי אוטובוס שיצא ושינה מסלול?
החברה טוענת שהיה כביש חסום וזה שקר
כל שאר הקוים עברו
איך מוכיחים זאת?
למי פונים לקבלת תיעוד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: