זה סיפור שקרה לי לפני מספר חודשים, אשמח לדעת האם עדיין אקטואלי להגיש תביעה, והם ביהמ"ש התייחס לזה.

ביום שישי ה-12 במאי 2023 נסעתי עם קו 246 שיצא בשעה 11:45 לכיוון ירושלים, בשעה 12:05 לערך התרחשה אזעקה בעת שהאוטובוס שעה ברחוב המגיד ממעזריטש ליד בנין 49, הנהג עצר את האוטובוס ודחק בכל הנוסעים לרדת ולהיכנס למבנה סגור, כעבור כ-3 דקות כשיצאנו מהמבנה אני מגלה יחד עם כל הנוסעים שנהג האוטובוס ברח והמשיך הלאה יחד עם כל מזוודתנו!!!!!!!

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
זה סיפור שקרה לי לפני מספר חודשים, אשמח לדעת האם עדיין אקטואלי להגיש תביעה, והם ביהמ"ש התייחס לזה.

ביום שישי ה-12 במאי 2023 נסעתי עם קו 246 שיצא בשעה 11:45 לכיוון ירושלים, בשעה 12:05 לערך התרחשה אזעקה בעת שהאוטובוס שעה ברחוב המגיד ממעזריטש ליד בנין 49, הנהג עצר את האוטובוס ודחק בכל הנוסעים לרדת ולהיכנס למבנה סגור, כעבור כ-3 דקות כשיצאנו מהמבנה אני מגלה יחד עם כל הנוסעים שנהג האוטובוס ברח והמשיך הלאה יחד עם כל מזוודתנו!!!!!!!
האם הגשתם תלונה לחברה?
האם המזוודות שלכם חזרו אליכם?
מה שווי תכולת המזוודות?

האם הגשתם תלונה לחברה?
האם המזוודות שלכם חזרו אליכם?
מה שווי תכולת המזוודות?
הגשתי לפני שבועיים, וזו התגובה:
שלום רב ,
אנו מודים לך על פנייתך אלינו
מפאת הזמן שחלף אין באפשרותנו להמשיך בבדיקת פנייתך
להבא אוכל להמליץ לך לפנות קרוב יותר למועד
נשמח לעמוד לרשותך בכל עת
בברכת נסיעה טובה ובטוחה

, התקשרתי אליהם בזמן המקרה והם אמרו לי שהם פתחו פניה.............
בנוגע למזוודות, שלחתי מישהו שיקח את המזוודות מאחת התחנות של האוטובוס בירושלים.

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
הגשתי לפני שבועיים, וזו התגובה:
שלום רב ,
אנו מודים לך על פנייתך אלינו
מפאת הזמן שחלף אין באפשרותנו להמשיך בבדיקת פנייתך
להבא אוכל להמליץ לך לפנות קרוב יותר למועד
נשמח לעמוד לרשותך בכל עת
בברכת נסיעה טובה ובטוחה

, התקשרתי אליהם בזמן המקרה והם אמרו לי שהם פתחו פניה.............
בנוגע למזוודות, שלחתי מישהו שיקח את המזוודות מאחת התחנות של האוטובוס בירושלים.
אם המזוודות חזרו אליכם הנושא הוא רק התנהגות הנהג
השאלה היא האם קיימות מצלמות באוטובוס, ובמידה וכן - לכמה זמן נשמר התיעוד

האם הגשתם תלונה למשרד התחבורה?

אם המזוודות חזרו אליכם הנושא הוא רק התנהגות הנהג
השאלה היא האם קיימות מצלמות באוטובוס, ובמידה וכן - לכמה זמן נשמר התיעוד

האם הגשתם תלונה למשרד התחבורה?
קיימות מצלמות, השאלה באמת לכמה זמן זה נשמר...........
הגשתי תלונה, לפני שבועיים, והסטטוס בטיפול............
בנוסף להתנהגות נהג יש גם עיכוב של איזה שעה עד שהגיע אוטובוס אחר ,ועגמת נפש.

אז אין מה להגיש תביעה?

ביום שישי ה-12 במאי 2023 נסעתי עם קו 246 שיצא בשעה 11:45 לכיוון ירושלים, בשעה 12:05 לערך התרחשה אזעקה בעת שהאוטובוס שעה ברחוב המגיד ממעזריטש ליד בנין 49, הנהג עצר את האוטובוס ודחק בכל הנוסעים לרדת ולהיכנס למבנה סגור, כעבור כ-3 דקות כשיצאנו מהמבנה אני מגלה יחד עם כל הנוסעים שנהג האוטובוס ברח והמשיך הלאה יחד עם כל מזוודתנו!!!!!!

יוסי ב.ק

משתמש סופר מקצוען
לכאורה לא צריך את המצלמות של האוטובוס כי כל מהלך הקו מתועד. אז אפשר לראות שבשעה 12:05 הוא פתח דלתות במקום מסויים, וב12:07 הוא התעופף משם בלי האנשים...
לפי ההנחיות הוא היה אמור להמתין עשר דקות אז קל להוכיח את זה.
לדעתי בטיחות והתגוננות בזמן אזעקה, זה משהו שיתפוס יפה בביהמ"ש ואפשר וראוי לבקש סכום גדול על המקרה הזה כולל עגמת הנפש מהמזוודות וכו'.

michalor

משתמש מקצוען
יוצרי ai
היי

הגשתי תביעה קטנה לפני שבועיים וקיבלתי תאריך למשפט (עוד 4 חודשים...)
כמה זמן בד"כ לוקח לחברה ליצור קשר עם התובע?

איילה אור

משתמש פעיל
אשמח לעזרה, אנחנו כבר כמה שבועות לא רצופים שנוסעים מירושלים לב"ב בשבת בקו 422, יותר נכון אמורים ליסוע, ומחכים יותר משעה לפעמים גם שעה וחצי ושום אוטבוס לא עוצר וכבר כמה וכמה פעמים לא היה לנו ברירה אלא לקחת דרייברים כי נגמרו כל האוטובוסים, זה מתסכל ומעצבן וזה עוד בלי לדבר על הסכומים שזה דורש כל פעם מחדש ואני ממש רוצה לעשות משהו בנידון, אשמח למידע, תודה!

הגשתי תביעה לביהמ"ש על סך 3500, וקבלתי פניה מחברת קוים שרוצים להגיע לפשרה של 1000 ש"ח,מה דעתכם?

חכמה חיפאית

משתמש מקצוען
בחיים אל תוותר אתה ממש רואה שזה עובד עוד קצת אמונה בצדקת הדרך ותגיע לכל הסכום
אשריך

ST!

משתמש פעיל
כתבו פה שניתן לקבל את המידע אילו אוטובוסים עצרו בתחנה ממשרד התחבורה
יש טלפון או קישור?
ב*8787 לא יודעים

תודה

יוסי ב.ק

משתמש סופר מקצוען
אשמח לעזרה, אנחנו כבר כמה שבועות לא רצופים שנוסעים מירושלים לב"ב בשבת בקו 422, יותר נכון אמורים ליסוע, ומחכים יותר משעה לפעמים גם שעה וחצי ושום אוטבוס לא עוצר וכבר כמה וכמה פעמים לא היה לנו ברירה אלא לקחת דרייברים כי נגמרו כל האוטובוסים, זה מתסכל ומעצבן וזה עוד בלי לדבר על הסכומים שזה דורש כל פעם מחדש ואני ממש רוצה לעשות משהו בנידון, אשמח למידע, תודה!
כמובן שאפשר לתבוע בתביעה קטנה וכדאי להתחיל בתלונות לחברה ולמשרד התחבורה.
דרייברים זה קצת מסובך כי אין לכם דרך להוכיח את התשלום, בניגוד למונית שיש קבלה. אבל תוכלו לטעון שלא שמרתם את הקבלות, עד שהחלטתם לתבוע. מכאן ולהבא כדאי לשקול לקחת מונית עם קבלה.
נקודה חשובה - אי אפשר לדעת מה תהיה הגישה של השופט/ת לגבי הקלות בשל המלחמה (חוסר בנהגים וכו'). אם יש לכם מקרה עוד מלפני המלחמה זה מאוד יעזור. גם אם לא, לדעתי עדיין שווה לתבוע על מקרים חוזרים ונשנים.

יוסי ב.ק

משתמש סופר מקצוען
הגשתי תביעה לביהמ"ש על סך 3500, וקבלתי פניה מחברת קוים שרוצים להגיע לפשרה של 1000 ש"ח,מה דעתכם?
מה קרה אחר כך? כמה זמן עיכוב נגרם בפועל? כמה נפשות הייתם וכו'?
מי השופט (אפשר לבדוק מה הגישה שלו ולפי זה להחליט)?

עצם זה שהם מציעים פשרה, פועל לטובתכם. אבל אף פעם אי אפשר לדעת מה יחליט השופט.

יוסי ב.ק

משתמש סופר מקצוען
כתבו פה שניתן לקבל את המידע אילו אוטובוסים עצרו בתחנה ממשרד התחבורה
יש טלפון או קישור?
ב*8787 לא יודעים

תודה
ניתן להגיש תלונה למשרד התחבורה אבל למיטב ידיעתי הם לא נותנים מידע כללי אלא מידע מפורט, כלומר צריך לפרט באיו תחנה, קו, זמן מדובר.

יוסייוסייוס

משתמש מקצוען
כל התובעים בבית משפט [לאחר שאלת רב] מועילים לציבור!
הם גורמים לחברות, לחשוב לפני שהם מזלזלים בציבור הנוסעים.
תודה רבה !
המשיכו כך!

=====
גם תלונה שנדחתה מועילה.
גם אם החברה 'ניצלה' מהתביעה.
החברה והנהג רואים שזה 'לא עובר בשקט'.
היא תחשוב פעמיים לפני שהיא תעשה זאת שוב.

תחצ

משתמש פעיל
תודה.
למחרת התקשרתי אליהם והם אמרו לי שאני צריך לעשות את התהליך מהתחלה, וכך עשיתי,
אגב, הסיפור שלי היה באוטובוס אחרון ביום שישי, יצא 422 לכיון בני ברק והנהג אמר שבגלל שהתא מטען שבור והיינו עם עגלה ומזוודה אז שלא נעלה ונחכה לאוטובוס מאחוריו,
לא הגיע שום אוטובוס חיכינו כמעט שעה, בסוף לקחנו מונית ב 250 ש"ח. אין לי קבלה.
אבל יש לי עדים - 2 משפחות שחיכו איתנו בתחנה, יש לי טלפון שלהם, כמו כן התקשרתי לחברה תוך כדי, המוקדנית אמרה - שיקרה שיצאו 3 אוטובוסים בשעה הזו בא בזמן שעבר רק אחד, השיחה הזו הוקלטה! יש לי את זה!
התחנה שחיכינו היא התחנה השניה, ככה שאין שום תירוצים.
תכלס תבעתי 2500 ש"ח, הייתי עם אשתי ו 2 ילדים, ועם מלא אוכל ודברים שהיו איתנו.
וגם השקר של הנהג + המוקדנית.

יש לי עדים ואני יכול גם להביא אותם לבית משפט.
לדעתך 2500 ש"ח זה הרבה או קצת על המקרה שהיה לי?
ומה הכוונה לגבי התקלה, שאני לא חייב להאמין לנהג שיש לו תקלה בתא מטען.
אגב, גם בזה הייתה סתירה, המוקדנית אמרה לי שהיה אוטובוס עם תקלה ולכן הוא לא יצא, בו בזמן שהוא היה האוטובוס היחיד שכן יצא. יש לי הקלטה של השיחה איתה, ושומעים את כל השקרים שלהם.
רק מעדכן, סוף הסיפור שילמו לי 1500 ש"ח מזומן!! ועוד 200 ערך צבור!! בפשרה בלי להגיע לבית משפט.

avi++

משתמש מקצוען
כמה עוגמת נפש ניתן לתבוע על אוטובוס שאיחר ב25 דקות?
וכן אוטובוס שלא עצר בתחנה ובעקבות כך נאלצתי ללכת במשך רבע שעה לתחנה אחרת ולחכות שם עוד 40 דקות?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה