malky gl

דרך מנצחת לנראות עסקית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
שלום וברכה!

בחופש חיכיתי בתחנה בערך 3 שעות אם לא יותר
זה התחיל שהמידע אמר עוד 8 דקות לפני שהגענו לתחנה, ורצנו לתחנה אנחנו מגיעים(לפני סיום ה8 דקות) מחכים ומחכים ולא מגיע
אחרי שעתיים עבר אוטובוס ולא עצר הבנו שזה מלא
תוך כדי שחיכיתי התקשרתי למידע לתחבורה הציבורית פתחתי תיק
ואחרי פרק זמן חזרו אלי שמגיע עוד אוטובוס, תכל'ס ארך כמעט שעה עד שהאוטובוס השני הגיע
כשהתקשרתי לחברה להתלונן אחרי כמה ימים, הם ענו לי שזה לא באשמתם כי משרד התחבורה לא נתן להם לתגבר
רק בשעה מסוימת (שזה האוטובוס שעליתי) אמרתי להם שגם זו הגיע באיחור משמעותי אז הם ענו לי שזה בגלל פקקים בצד השני של הכביש, אמרתי להם שגם אם היה פקקים בצד השני זה איחור מעל שעה, הם ענו שזה לא באשמתם ואין להם במה לעזור לי ושנפנה למשרד התחבורה להתלונן שלא נתנו לתגבר.
יש לציין שעם החברה הזאת יש לי המון בעיות בקווים אחרים.

1. מה אתם אומרים יש לי מה לנסות אחרי התירוץ של החברה בטלפון?
  2. וכן האם זה תירוץ אמיתי או שזה התחמקות מהחברה?
  3. וכן אם אני לא זוכרת בדיוק שעות כי עבר זמן- עד כמה זה משמעותי לדייק?
  4. ואיך הם בודקים את נכונות הדברים? אם שילמתי מרב קו של מישהו אחר זה יכול לסבך את העניין?
בקיצור האם שווה להתחיל איתם???????
חזרתי אם מכתב של משרד התחבורה, עם החברה דיברתי בטלפון והם ענו תירוצים
מה השלב הבא??? (יש לציין שיש לי עוד כמה נסיעות שעדיין לא טיפלתי בהם כי אני צריכה לשלוח כ"כ בנפרד!)
ומה אני עושה אם זה לא נכון מה שהם כתבו? כתבתי איחור ואי ביצוע נסיעה קודמת והם רשמו רק אי ביצוע!

קבצים מצורפים

• 1697737292338.png
    1697737292338.png
    KB 81.1 · צפיות: 44

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
@מנוי פרימיום מה אני צריכה להגיד להם? רק לרשום מה שקרה?
לכתוב את כל ההשתלשלות כולל פרטים כמו זמן הנסיעה (תאריך ושעה) + מספר קו וכיוון הנסיעה
כדאי להוציא פירוט היסטוריית פעולות ברב קו, אפשר להוציא במוקדי השירות של 'על הקו'

מתכנתת בנשמה

משתמש צעיר
@אילת בריטמן
@יוסי ב.ק
ומי שיוכל לעזור...

ניסיתי להגיש תביעה קטנה באתר של נט המשפט. [על קו אוטובוס אחרון באותו יום שלא יצא בכלל]
אחרי כמה ימים שלחו למייל "הודעה על דחיית הגשה"
מהסיבה:
"מסמך פגום / לא תואם / לא נכון, יש להגיש את התביעה על גבי טופס "כתב תביעה בתביעות קטנות" אשר ניתן למצוא באתר בתי המשפט.
יש למלא את הטופס במלואו וניתן להשתמש בשובר תשלום ששולם לתביעה זו."

שאלות:
1. מה זה אומר??? מה צריך לעשות עכשיו???
2. כמו כן, אני רוצה להוסיף לכתב התביעה המקורי עוד מקרה שקרה מאז- דילוג על 2 אוטובוסים רצוף. נאלצתי לקחת מונית בסך 120 שח. אפשר להוסיף את זה גם??
3. זה בעיה אם התביעה מוגשת ע"י אחד ההורים? ולאו דווקא ע"י מי שהמתין לאוטובוס?
אודה ואשמח לכל עזרה!!! תודה.

ST!

משתמש פעיל
מישהו יודע בבירור מה הח.פ. של אגד?
הגשתי תלונה ונראה לי שעם ח פ לא נכון

יש המון סוגי אגד- אגודה, חברה, שיתופית פרטית ציבורית
כל מיני

ממי שיודע בוודאות
דחוף
תודה

ST!

משתמש פעיל
מישהו יודע בבירור מה הח.פ. של אגד?
הגשתי תלונה ונראה לי שעם ח פ לא נכון

יש המון סוגי אגד- אגודה, חברה, שיתופית פרטית ציבורית
כל מיני

ממי שיודע בוודאות
דחוף
תודה
ממקדת את השאלה:
אגד חברה או אגודה שיתופית

malky gl

דרך מנצחת לנראות עסקית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מה השלב הבא??? (יש לציין שיש לי עוד כמה נסיעות שעדיין לא טיפלתי בהם כי אני צריכה לשלוח כ"כ בנפרד!)
ומה אני עושה אם זה לא נכון מה שהם כתבו? כתבתי איחור ואי ביצוע נסיעה קודמת והם רשמו רק אי ביצוע!
מישהו????????
לא קיבלתי תגובות

מתכנתת בנשמה

משתמש צעיר
@ST!
אולי תדעי לעזור?

ניסיתי להגיש תביעה קטנה באתר של נט המשפט. [על קו אוטובוס אחרון באותו יום שלא יצא בכלל]
מהסיבה:
"מסמך פגום / לא תואם / לא נכון, יש להגיש את התביעה על גבי טופס "כתב תביעה בתביעות קטנות" אשר ניתן למצוא באתר בתי המשפט.

שאלות:
2. כמו כן, אני רוצה להוסיף לכתב התביעה המקורי עוד מקרה שקרה מאז- דילוג על 2 אוטובוסים רצוף. נאלצתי לקחת מונית בסך 120 שח. אפשר להוסיף את זה גם??

יוסי ב.ק

משתמש סופר מקצוען
שלום וברכה!

בחופש חיכיתי בתחנה בערך 3 שעות אם לא יותר
זה התחיל שהמידע אמר עוד 8 דקות לפני שהגענו לתחנה, ורצנו לתחנה אנחנו מגיעים(לפני סיום ה8 דקות) מחכים ומחכים ולא מגיע
אחרי שעתיים עבר אוטובוס ולא עצר הבנו שזה מלא
תוך כדי שחיכיתי התקשרתי למידע לתחבורה הציבורית פתחתי תיק
ואחרי פרק זמן חזרו אלי שמגיע עוד אוטובוס, תכל'ס ארך כמעט שעה עד שהאוטובוס השני הגיע
כשהתקשרתי לחברה להתלונן אחרי כמה ימים, הם ענו לי שזה לא באשמתם כי משרד התחבורה לא נתן להם לתגבר
רק בשעה מסוימת (שזה האוטובוס שעליתי) אמרתי להם שגם זו הגיע באיחור משמעותי אז הם ענו לי שזה בגלל פקקים בצד השני של הכביש, אמרתי להם שגם אם היה פקקים בצד השני זה איחור מעל שעה, הם ענו שזה לא באשמתם ואין להם במה לעזור לי ושנפנה למשרד התחבורה להתלונן שלא נתנו לתגבר.
יש לציין שעם החברה הזאת יש לי המון בעיות בקווים אחרים.

1. מה אתם אומרים יש לי מה לנסות אחרי התירוץ של החברה בטלפון?
  2. וכן האם זה תירוץ אמיתי או שזה התחמקות מהחברה?
  3. וכן אם אני לא זוכרת בדיוק שעות כי עבר זמן- עד כמה זה משמעותי לדייק?
  4. ואיך הם בודקים את נכונות הדברים? אם שילמתי מרב קו של מישהו אחר זה יכול לסבך את העניין?
בקיצור האם שווה להתחיל איתם???????

מתאים בהחלט לתביעה קטנה
קשה לי להאמין שמשרד התחבורה "לא נתנו להם רשות לתגבר". יש נהלים ברורים מתי וכמה לתגבר ולא נראה לי שמישהו ישב במשרד התחבורה ואמר להם "את הקו הזה אל תתגברו עכשיו".
כשאת כותבת את כתב התביעה כדאי שתצייני שזה מה שהם ענו לך ושזאת אמירה תמוהה וכו'.
כדאי לציין מראש ששילמת ברב קו של מישהו אחר. מדובר בכמה שעות ולכאורה את יכולה לקבל סכום יפה.
לגבי מה שהם כתבו רק אי ביצוע - בכל מקרה כדאי לצרף את המסמך הזה כהוכחה בתביעה ואפשר לציין שכתוב שם רק אי ביצוע אבל לדעתי זה לא כל כך משנה (יש לפעמים שבגוף התשובה עצמה הם מתייחסים רק לחלק מהמקרים ואז יותר כדאי לציין את זה).

יוסי ב.ק

משתמש סופר מקצוען
@אילת בריטמן
@יוסי ב.ק
ומי שיוכל לעזור...

מהסיבה:

שאלות:
1. צריך לצרף טופס כתב תביעה המצורף למלא פרטים אישיים של התובעים והנתבעים ובפרטי התביעה אפשר לכתוב "כמפורט בכתב התביעה המצורף" או משהו כזה

2. זה אומר שגם סכום התביעה יגדל ולכן גם האגרה אמורה לגדול (אם סכום התביעה יותר מ-5000 ש"ח) ולכן כדאי לשאול אותם בטלפון 077-270-3333. או לחכות שהתביעה הנ"ל תימחק ולהגיש מחדש, ואז כנראה תפסידו את דמי האגרה ששילמתם (או שלא, כדאי לברר גם את זה בטלפון).

3. אם הילד בגיר הוא זה שצריך להיות התובע ולהופיע במשפט וכו', אם הוא קטין ההורים תובעים בשמו.

אילת בריטמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מישהו????????
לא קיבלתי תגובות
כבר ענו לך ובכל זאת אוסיף
כנראה משהו היה לא תקין עם הצורה בה הגשת את התלונה
מוזמנת ליצור אתי קשר במייל b4112730 בג'ימייל ואשמח לעזור לך
אני כאמור אמורה לקבל סכום נחמד מאד בקרוב ממש

יוסי ב.ק

משתמש סופר מקצוען
ההורה חייב לפרט את שם הילד שעבורו הוא תובע?
אני חושב שכן, וכדאי לציין את זה שאתם תובעים בשמו
אגב - אם תובעים בשם קטין (אפילו אם הוא אחד התובעים) ומציינים את זה בפתיחת התיק במקום המיועד (בפרטי התובע) התביעה חסויה ולא תופיע בריש גלי

לא מוגדרת

משתמש פעיל
רציתי לשאול הבן שלי חיכה בתחנה לאוטובוס אחרון לאותו יום והאוטובוס לא הגיע מסתבר שהיה אך לא עצר לו בכל אופן כדי לא לישון ברחוב שילמתי ספשל 700 שקל שעתיים נסיעה על סמך שאראה להם קבלה ויחזירו הם אומרים שהיה הבן שלי היה בתחנה ולא עצר לו אוטובוס יכול להיות כי היה חול המועד והיה נראה אוטובוס שונה וגם אף אחד לא ענה לא בקלקו ולא בחברה הם לא רוצים לשלם כיאומרים שהיה אוטובוס איפה אפשר לתבוע?

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
רציתי לשאול הבן שלי חיכה בתחנה לאוטובוס אחרון לאותו יום והאוטובוס לא הגיע מסתבר שהיה אך לא עצר לו בכל אופן כדי לא לישון ברחוב שילמתי ספשל 700 שקל שעתיים נסיעה על סמך שאראה להם קבלה ויחזירו הם אומרים שהיה הבן שלי היה בתחנה ולא עצר לו אוטובוס יכול להיות כי היה חול המועד והיה נראה אוטובוס שונה וגם אף אחד לא ענה לא בקלקו ולא בחברה הם לא רוצים לשלם כיאומרים שהיה אוטובוס איפה אפשר לתבוע?
האם אתם יודעים בוודאות שלא היה אוטובוס?
או שיתכן שלא שמתם לב?

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
לכתוב את כל ההשתלשלות כולל פרטים כמו זמן הנסיעה (תאריך ושעה) + מספר קו וכיוון הנסיעה
כדאי להוציא פירוט היסטוריית פעולות ברב קו, אפשר להוציא במוקדי השירות של 'על הקו'
זה חשוב לצרף את זה? החברה תעיז להכחיש שהייתה בכלל נסיעה?

אפשר להוציא את זה גם באתר של רב קו אונליין.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  101  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה