בהצלחה לך עם התביעה שלך.@יוסי ב.ק אני קיבלתי עכשיו כתב הגנה מאגד על תביעה שעשיתי.
אין חולק העורך דין שלהם טוב.... תראה מה זה כתב הגנה...
נראה לך אצליח להתמודד מולם בבית המשפט? אם אני מפסיד כמה זה הוצאות משפט? אם עד עכשיו הם לא הציעו לי פשרה אז זה לא יקרה? או שיכול להיות פשרה גם אחרי כתב הגנה? על סיפור כמו שלי 8000 זה באמת הרבה?
בדף 59 באשכול התכתבנו על הסיפורנקבעה לי פגישה אצל עורך דין באזור שדה התעופה, נסעתי אליו באוטובוס של אגד (קו 950) מירושלים ללוד (צומת אלעל) והאוטובוס נתקע בשל תקלה באמצע כביש 1. חיכינו לאוטובוס חילופי במשך שעה ועשרים דקות. כך שכבר התבטלה הפגישה מחמת שהעורך דין סיים את עבודותו ליום זה.
אחרי שעה ועשרים דקות עדיין לא הגיע אוטובוס לאזור שדה התעופה אלא אוטובוס לתל אביב שעבר שם עצר, ושאל אם מישהו רוצה לעלות.
עלינו על האוטובוס לתל אביב וחזרנו ברכבת לירושלים.
אשמח לדעת האם יש לי אופציה לתבוע את משרד התחבורה או אגד לקבל פיצוי כספי וכן מה התהליך. (וכן אם מישהו יודע מה העלויות וכמה אפשר להשיג)
יצוין שזה היה באמצע שום מקום בכביש 1 , כך שלא חושב שהיינו יכולים להזמין מונית. וכן בזמן זה חוץ מהטרחה זה היה על חשבון זמן עבודה ובייביסיטר לתינוק שלנו.
מצורף התביעה נספחים וכמובן הכתב הגנה.
תודה על כל העזרה!! ניגשתי לזה בזכות הדרבון שלך!!! אשריך!!
אני רק מעיר לך שהעלת כאן לפורום ציבורי את כל הפרטים שלך (שם, ת"ז, פלאפון, כתובת - שלך ושל אשתך)