לפי מידע שקיבלתי מאדם שתבע את אגד זה לא תמיד נכון...שאגד מביאים מנתוני GPS זה בהכרח נכון?
אפשר לבקש ממשרד התחבורה את הנתונים ולהצליב מידע
לפי מידע שקיבלתי מאדם שתבע את אגד זה לא תמיד נכון...שאגד מביאים מנתוני GPS זה בהכרח נכון?
כי דיברתי עכשיו עם הלשכה של מקלב ואמרו לי שבד"כ זה נכון, מענייןלפי מידע שקיבלתי מאדם שתבע את אגד זה לא תמיד נכון...
אפשר לבקש ממשרד התחבורה את הנתונים ולהצליב מידע
אם אתה מתכנן לתבוע על סמך מידע שאתה לא בטוח בו לא הייתי ממליץ לך להסתמך על ה-GPS, כי יתכן שהאוטובוס עבר ולא ראיתכי דיברתי עכשיו עם הלשכה של מקלב ואמרו לי שבד"כ זה נכון, מעניין
נסעתי באוטובוס עירוני וחלק ממסלול הנסיעה היה חסום (החסימה היתה למשך מספר ימים) עקב כך האוטובוס נסע במסלול שריחק אותי מהיעד.
שאלתי היא האם יש לי טענה כלפי החברה \ הנהג שלא יידעו אותי? ואם כן על איזה סכום?
תודה לעונים
למיטב זכרוני יש נוהל מחייב במקרים הללוהמקרה קרה 2 פעמים בפעם הראשונה פניתי לחברה ותגובתם הייתה ציטוט
"הרינו מאשרים את קבלת פנייתך ומצרים על אי הנעימות שנגרמה לך.
עמידה בלוחות הזמנים הינה מחויבות מרכזית של חברת "אגד" ללקוחותיה ולכן, אנו עושים את מירב המאמצים כדי שהאוטובוסים יצאו מתחנת המוצא במועדים שפורסמו מראש לציבור.
מבדיקה שערכנו, עולה כי עקב צינור מים שהתפוצץ, הכביש נסגר לתנועה וכל קווי השירות הנוסעים לכיוון הר נוף הוסטו ממסלולם בהוראת משטרה.
להבנתך נודה,"
מצרף משהו שמישהו שלח לי פעם (אין לי את זה בצורה מוצלחת יותר)למישהו יש פסקי דין בנושא איחורים, שאני יוכל לבוא עם זה מול אגד בגישור או במשפט?
תודה
שאגד מביאים מנתוני GPS זה בהכרח נכון?
גם אם זה לא נכון רוב הסיכויים שהשופט יקבל את זהכי דיברתי עכשיו עם הלשכה של מקלב ואמרו לי שבד"כ זה נכון, מעניין
אתה יכול לתת פרטים על זה?חשוב לציין כי בחודשים אלו מתנהלת תביעת ענק נגד אגד בגין שקרים שנתנה בעדויות שונות בבית המשפט
לא לפורום ציבורי, אתה יכול ליצור קשר באישי (אם תמצא דרך)אתה יכול לתת פרטים על זה?
זה ממש מסקרן
תלוי במקרה - כמה זמן איחור, אם הפסדת מזה משהו כמו תור למשל, שעת לילה מאוחרת וכו'מישהו יודע כמה נע הפיצוי לאיחורי אוטובוס?
פרטיים כלליים גם לא?לא לפורום ציבורי, אתה יכול ליצור קשר באישי (אם תמצא דרך)
גם לי היה אותו דבר, נראה לי יש להם 30 יום מאז שהם קיבלו, עוד שבוע-שבועים יגיע.@יוסי ב.ק @מנוי פרימיום
קיבלתי מייל מבית המשפט ב 6/2 שהתביעה אושרה וכו
נשארו יומיים לשלושים יום ודן לא יצרו קשר הגיוני?
לא שלחו שום כתב הגנה...
איך יודעים מתי הגיע אליהם?גם לי היה אותו דבר, נראה לי יש להם 30 יום מאז שהם קיבלו, עוד שבוע-שבועים יגיע.
בהמצאות שבוצעו, אבל בכל מקרה זה בסוף יגיע (בל"נ)איך יודעים מתי הגיע אליהם?
כמו ש @מנחם ט כתב - זה 30 יום מהרגע שיש אישור מסירה שניתן לראות איפה שהוא סימן.@יוסי ב.ק @מנוי פרימיום
קיבלתי מייל מבית המשפט ב 6/2 שהתביעה אושרה וכו
נשארו יומיים לשלושים יום ודן לא יצרו קשר הגיוני?
לא שלחו שום כתב הגנה...
יכול להיות שלא היתה כתובת? או שלא היתה נכונה?קבלתי הודעה שאני צריכה לעדכן את הנתבע. מה זה אומר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: