מה הח.פ. של החברה של קו 422?
זה של אלקטרה אפיקים בע"מ או של אלקטרה אפיקים תחבורה 2021 בע"מ?
מישהו יודע בוודאות?
אולי @יוסי ב.ק
איך אני יודע מה הכתובת של אלקטרה אפיקים?
הסתדרתם?מה הח.פ. של מטרופולין?
בשביל נט המשפט חייבים הזהות להזדהות דרך האזור הממשלתימשום מה אני לא מצליח להיכנס בנט המשפט, בגלל שלא הצלחתי לעשות אזור אישי ממשלתי. האם יש דרך אחרת או שחייב להגיע למזכירות בית המשפט?
תודה!
הסתדרתי,הסתדרתם?
כי אני לא יודע, אבל חשוב שהח.פ. יהיה מדוייק (כתובת אני לא בטוח שצריכה להיות מדוייקת כי בכל מקרה בנט המשפט כשבוחרים את החברה יש להם אוטומטית את הפרטים המדוייקים, ובכל אופן כדאי תמיד להיות מדוייקים)
חשבתי שיש להם את זה במאגר באופן אוטומטיהסתדרתי,
אגב זה לא כ"כ מדוייק היום בבוקר הגשתי תביעה בנט המשפט בחרתי את החברה ולא הופיע הרחוב של החברה, התקשרו אלי ואמרו לי שחסר לי רחוב של הנתבע, ושלחתי להם במייל את הכתובת.
עם התשלום הסתדרת?לי גם קרה כזה מקרה אתמול,
מה יצא אצלך?
הכתובת מופיעה באתר שלהםלא הסתדרתי.
מה הפרטים של מטרופולין.
תודה
תלוי בכמה גורמים נוספיםכמה אפשר לתבוע על אוטובוס ביניערוני שלא יצא? זה היה ישיר ונאלצנו לקחת אוטובוס פנימי ועוד אוטובוס עם שלושה ילדים קטנים,
וכמה על אוטובוס שדילג על רחוב ושוב נאלצנו לנסוע עם ילדים קטנים בכמה אוטובוסים
כמה אפשר לתבוע על אוטובוס ביניערוני שלא יצא? זה היה ישיר ונאלצנו לקחת אוטובוס פנימי ועוד אוטובוס עם שלושה ילדים קטנים,
וכמה על אוטובוס שדילג על רחוב ושוב נאלצנו לנסוע עם ילדים קטנים בכמה אוטובוסים
אני שמעתי שאפשר לתבוע 2000 ש"חתלוי בכמה גורמים נוספים
אבל נניח שנגרם עיכוב של חצי שעה, הגיוני לבקש 350-500 ש"ח לאחד כפול מספר הנוסעים כולל ילדים (לגבי תינוקות - ?) לכל מקרה.
אם מדובר בשעת לילה מאוחרת, גשם ושאר עגמות נפש אפשר לבקש יותר.
כנ"ל אם הלכתם במיוחד לאוטובוס הנ"ל.
תודה.חשבתי שיש להם את זה במאגר באופן אוטומטי
תודה על התיקון
בהצלחה בתביעה
עם התשלום הסתדרת?
אפשר לראות באתר אם אוטובוס יצא אתמול? אני רואה רק מהיוםברישומי משרד התחבורה מופיע לכאורה שהוא ביצע את הנסיעה, אם כי יתכן שהוא דילג על התחנה שלכם
באיזו תחנה חיכיתם?
צפה בקובץ המצורף 1269431
לא, באתר הזה אפשר רק באותו יוםאפשר לראות באתר אם אוטובוס יצא אתמול? אני רואה רק מהיום
יש משהו חשוב שכדאי לדעת לגבי הסכומים - בסוף זה החלטה של השופט.אני שמעתי שאפשר לתבוע 2000 ש"ח
העדים חשובים מאוד (אם אתה יכול להביא אותם לבימ"ש)תודה.
למחרת התקשרתי אליהם והם אמרו לי שאני צריך לעשות את התהליך מהתחלה, וכך עשיתי,
אגב, הסיפור שלי היה באוטובוס אחרון ביום שישי, יצא 422 לכיון בני ברק והנהג אמר שבגלל שהתא מטען שבור והיינו עם עגלה ומזוודה אז שלא נעלה ונחכה לאוטובוס מאחוריו,
לא הגיע שום אוטובוס חיכינו כמעט שעה, בסוף לקחנו מונית ב 250 ש"ח. אין לי קבלה.
אבל יש לי עדים - 2 משפחות שחיכו איתנו בתחנה, יש לי טלפון שלהם, כמו כן התקשרתי לחברה תוך כדי, המוקדנית אמרה - שיקרה שיצאו 3 אוטובוסים בשעה הזו בא בזמן שעבר רק אחד, השיחה הזו הוקלטה! יש לי את זה!
התחנה שחיכינו היא התחנה השניה, ככה שאין שום תירוצים.
תכלס תבעתי 2500 ש"ח, הייתי עם אשתי ו 2 ילדים, ועם מלא אוכל ודברים שהיו איתנו.
וגם השקר של הנהג + המוקדנית.
כדאי גם לחברה. בפרט שאם שולחים למשרד התחבורה אפשר לעשות העתק-הדבק.שאלה, יש עניין לשלוח את התלונה מראש גם לחברה? או שמספיק למשרד התחבורה, והוא בלאו הכי מעביר לחברה את התלונה.
יש לי עדים ואני יכול גם להביא אותם לבית משפט.העדים חשובים מאוד (אם אתה יכול להביא אותם לבימ"ש)
לגבי תקלה - יש לי תשובה ממשרד התחבורה שתקלה צריכה להיות מתועדת. אין דבר כזה "תקלה" בלי שאפשר להוכיח אותה (= במציאות יש, הנהגים/חברות משקרים/ות, אבל זה לא אמור להיות קביל)
בהצלחה!!
רק אחרי שמגישים את התביעה המזכירות נותנת מס' תיק, אז כרגע לא לכתוב כלום1. בזמן הגשת התביעה אין לי עדיין מספר תיק, מה אני אמור לכתוב בכותרת חוץ מת"ק?
אני לא חושב שזה משנה. בתי משפט לתביעות קטנות הם בעצם בתי משפט שלום שפועלים כבתי משפט לתביעות קטנות.2. האם הכותרת הנכונה היא בבית משפט השלום בירושלים או בבית המשפט לתביעות קטנות בירושלים?
לא3. האם צריך לחתום על תצהיר תומך בפני עו"ד?
מומלץ כי זה יכול לתת אמינות אבל לא חובה.4. האם לצרף גם לוחות זמנים של החברה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: