זה ממש מוזרבלת"ק לגמרי
אני הגשתי תביעה ישירות בלי לדבר בכלל עם חברת האוטובוסים שמנסיון קודם מגלה אדישות מחפירה לתלונות.
זכיתי ב300 ש"ח (בניכוי אגרת תביעה 50 ש"ח, 250 ש"ח בסה"כ) בחצי שעה עבודה מהבית, בלי שנקראתי לבית משפט ובלי שאף אחד דיבר אתי. פשוט הודעה מבית משפט על הזכיה
הבנתי שזה קנס קבוע על כל אוטובוס שלא יוצא או מאחר משמעותית.
תתבעו! תתבעו! תתבעו!
הגיע הזמן לעשות סדר במחדל ששמו תחבורה ציבורית במדינת ישראל ובפרט לציבור החרדי, הקניין העיקרי והסובל העיקרי!
תשקיעו כמה דקות כדי לתבוע (דלגו על החברה, הם לא עושים כלום), תרוויחו כסף, ותעזרו לכולנו.
יש לנו המון כוח בידיים כצרכנים וחשוב חשוב חשוב לנצל אותו.
נראה לי שבנפרדתודה על האשכול החשוב!
כמה שאלות לגבי הגשת תביעות מורכבות:
1. חברות שונות - כיצד יש להתנהל בהגשת תביעות של מקרים שונים מול מספר חברות תחבורה שונות - האם ניתן לכלול בתביעה אחת?
למה הכוונה כמה חברות שפישלו יחד?1.1. ומה קורה כאשר המקרה קרה מול כמה חברות שיחד פישלו וגרמו לעוגמת נפש - האם ניתן לכלול במקרה אחד? או לפצל את התביעה מול כל חברה בנפרד?
לכלול את כולם יחד. זה נחשב שכולם תובעים, הבגירים צריכים להתייצב כולם בדיון (אם לא תהיה פשרה) ואת הקטינים ההורים מייצגים.2. כיצד כשיש ניזוקים שונים?
לדוגמה חיכינו בתחנה כל המשפחה המורחבת מתינוק ועד זקן,
האם אני יכולה לכלול בתביעה את כולם? האם מותר לתובע לתבוע רק על עצמו?
2.1. האם עלי לעדכן את כל הנכללים המתוארים בתביעה על התביעה ולהתחלק איתם בפיצוי?
זה יכול להעיד על כמות הנוסעים שהתינה.2.2. במידה ויש לי תמונה של הממתינים בתחנה - האם אני יכולה לצרף אותה לתביעה בלי שיצרתי איתם קשר - לא מכירה אותם? האם זה משמעותי?
בכל מקרה גם אם את מצטרפת לתביעה את חלק ממנה ותצטרכי להגיע לבימ"ש3. הצטרפות יחד לתביעה - כשיש ניזוקים שונים מקו אחד במקרים שונים לאורך זמן - אני מעוניינת להצטרף יחד לתביעה,
האם זו תצטרך להיות תביעה נפרדת? או שאני יכולה לכלול מקרים שקרו רק לי בנפרד, באותה התביעה?
אפשר לתבוע גם כמה שנים אחורהשאלה לי אליכם.
בעבר הייתי רושמת כל אוטובוס שלא יצא ובגללו איחרתי לעבודה כי תכננתי לתבוע. עבר זמן ולא עשיתי עם זה כלום.
עכשיו מתכננת לתבוע.
כמה זמן אחורה אפשר לתבוע לדעתכם?
ודבר נוסף לפי מה אני משערכת את סכום התביעה?
קודם כדאי לשלוח תלונה לחברה ולמשרד התחבורה ולראות אם אפשר להבין משהו מהתשובה שלהם@יוסי ב.ק
אם עברו 3 אוטובוסים ולא עצרו. אפשר לתבוע? אני מבינה שכן.
אבל אם הם יטענו שהאוטובוסים היו מלאים?
לא התייצבנו לדיון כי לא קיבלנו זימון לדיוןזה ממש מוזר
למיטב ידיעתי אין דבר כזה בבימ"ש קנס קבוע בלי להגיע לבימ"ש
יכול להיות שלא התייצבתם לדיון והשופט פסק לכם את הסכום הנ"ל בהעדרותכם?
מנסיון שלי לא הגיבו על הפניות שלי.יש נסיון מול חברת תנופה?
אם אני לא זוכרת את התאריכים המדויקים של המקרים זה בעייתי?
נא לשמור על הדיון ענייניאני הייתי מצפה מח"כ מקלב לטפל בתחום תגובות האוטומטיות של חברות התחבורה וכן על הקנסות המגוחכים שיש לחברות
זה המתנה הכי גדולה שהציבור החרדי יכול לקבל במשרד הזה
חבל על ההשקעה בתכנון קווים חדשים שבסוף שום קו לא יוצא בזמן
ניסית לתבוע אותם?מנסיון שלי לא הגיבו על הפניות שלי.
מישהו ניסה לשלוח תלונה או פניה לחברת תנופה וקיבל מענה?
לאניסית לתבוע אותם?
מקפיצה...רשמתי לעצמי 15 מקרים של אוטובוסים שלא יצאו השנה- בהלוך או בחזור מהעבודה, לעיתים שני אוטובוסים ברצף ואף יותר.
איך אדע לכמה תביעות לחלק את זה וכמה פיצוי לדרוש?
יש לציין שהאיחורים היו רבים יותר ממה שתיעדתי, ולפיכך לא יכולתי לקבוע פגישות עבודה בשעת העבודה הראשונה שלי כל יום, שזה היה משמעותי מאד,
ובסוף יום העבודה נאלצתי לאחר לילדים לפעמים בשעה +- הן מחמת שנאלצתי להוסיף שעות בגלל איחורי הבוקר, והן מחמת אוטובוסים שלא הגיעו בזמן בחזור.
מדובר על נסיעה בינעירונית, קיימים 2 קווים בלבד בין הערים, ולעיתים שניהם איחרו זמן רב.
תודה רבה לכל המסייעים!!!
לדעתי כןאוטובוס בינעירוני יצא באיחור של 16 דקות ובעקבות כך הפסדנו את האוטובוס העירוני האחרון בעיר היעד
האם יש מה לתבוע?
אפשר את הכל בתביעה אחת ואפשר לחלקרשמתי לעצמי 15 מקרים של אוטובוסים שלא יצאו השנה- בהלוך או בחזור מהעבודה, לעיתים שני אוטובוסים ברצף ואף יותר.
איך אדע לכמה תביעות לחלק את זה וכמה פיצוי לדרוש?
יש לציין שהאיחורים היו רבים יותר ממה שתיעדתי, ולפיכך לא יכולתי לקבוע פגישות עבודה בשעת העבודה הראשונה שלי כל יום, שזה היה משמעותי מאד,
ובסוף יום העבודה נאלצתי לאחר לילדים לפעמים בשעה +- הן מחמת שנאלצתי להוסיף שעות בגלל איחורי הבוקר, והן מחמת אוטובוסים שלא הגיעו בזמן בחזור.
מדובר על נסיעה בינעירונית, קיימים 2 קווים בלבד בין הערים, ולעיתים שניהם איחרו זמן רב.
תודה רבה לכל המסייעים!!!
בעייתיאם אני לא זוכרת את התאריכים המדויקים של המקרים זה בעייתי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: