אלו עילות מצויינות לתביעה.יש לי תיעוד על שני קווים, אשמח לשמוע האם זה עילה מספיקה לתביעה
קו 1 שיוצא כל רבע שעה עגולה שביום אחד לא יצא בשעות: 15:30,16:00,18:15,19:00 על פי טענת החברה עקב תקלה תפעולית (כ"א בפני עצמו...)
וקו 2 שיוצא כל רבע שעה + 8 דקות שלא יצא בשעות: 15:08,18:53,19:23 וכנ"ל 'עקב תקלה תפעולית...'
מספיק?
אם תוכל להוכיח שלא היו פקקים, תוכל לתבוע.אוטובוס שאיחר בעשרים דקות והחברה ענתה לי ''יצוין, כי זמן הגעת האוטובוס לתחנה במועד הינו זמן משוער''
הם גם טוענים שהיו פקקים (בשעה 12 בלילה, כן), נשמע הגיוני?
תמיד מומלץ לשאול באיזה שעה האוטובוס היה אמור לצאת, ובאיזה שעה יצא בפועל ולא לתת להם להתחמק מהתשובה כי זה ההוכחה שלכם שאתם צודקים!אוטובוס שאיחר בעשרים דקות והחברה ענתה לי ''יצוין, כי זמן הגעת האוטובוס לתחנה במועד הינו זמן משוער''
הם גם טוענים שהיו פקקים (בשעה 12 בלילה, כן), נשמע הגיוני?
למשרד התחבורה עד חודשיים מהמקרה, זכור לי שבפועל הם אמורים לטפל גם בפניות שהגיעו עד שלושה חודשים מהמקרה, אבל זה רק מהזיכרון ולא בטוח בכלל. תמיד אפשר להגיש ומקסימום התלונה לא תטופל.התכוונתי פנייה לחברה ולמשרד התחוברה על מקרה
לא לבית המשפט
?@יוסי ב.ק אשמח לדעת האם להגיש תלונה למשרד התחבורה מפריע להגיש תביעה (אולי עוזר?!)
ממש לא מפריע לתביעה, ואף מומלץ להגיש תלונה.@יוסי ב.ק אשמח לדעת האם להגיש תלונה למשרד התחבורה מפריע להגיש תביעה (אולי עוזר?!)
כמובן שבשביל תביעה צריך להיות שהתובע רצה לנסוע בקווים הנ"ליש לי תיעוד על שני קווים, אשמח לשמוע האם זה עילה מספיקה לתביעה
קו 1 שיוצא כל רבע שעה עגולה שביום אחד לא יצא בשעות: 15:30,16:00,18:15,19:00 על פי טענת החברה עקב תקלה תפעולית (כ"א בפני עצמו...)
וקו 2 שיוצא כל רבע שעה + 8 דקות שלא יצא בשעות: 15:08,18:53,19:23 וכנ"ל 'עקב תקלה תפעולית...'
מספיק?
אם זה מתחנת המוצא זה ממש לא נכון.אוטובוס שאיחר בעשרים דקות והחברה ענתה לי ''יצוין, כי זמן הגעת האוטובוס לתחנה במועד הינו זמן משוער''
אי אפשר לדעת, אבל בתביעה היא תצטרך להוכיח היכן היה פקק.הם גם טוענים שהיו פקקים (בשעה 12 בלילה, כן), נשמע הגיוני?
מהמשטרה לר תקבל שקל.קבלתי היום את התגובה הבאה ממשרד התחבורה בנוגע לתלונה ששלחתי על נסיעה בפראות ושנחבלתי בנסיעה
"הרינו לאשר קבלת פנייתך שבסימוכין.נביא לידיעתך, כי אין בסמכות משרדנו לדון בעבירות התנועה שביצע לכאורה הנהג.לצורך מיצוי הדין עם הנהג, עליך לפנות למשטרת ישראל, שסמכות האכיפה בנושא מצויה בידה.עם זאת, פנייתך הועברה לקבלת התייחסותם של הגורמים המקצועיים בחברת "אקסטרה ירושלים" שהשיבו כי הנהג זומן לשיחה מול קצין הבטיחות לצורך תחקור האירוע וחידוד הנהלים במידת הצורך.אנו מודים לך על פנייתך ומצרים על אי הנעימות שנגרמה לך.בברכת נסיעה נעימה ובטוחה.
בכבוד רב, צוות פניות ציבור הרשות הארצית לתחבורה ציבורית"
האם עלי לפנות באמת למשטרה?
הנקודה היא לאו דוקא לקבל כסף [כמובן שתמיד כסף מתקבל בחיוב וחיוך...] אלא השינוי בתחבורה שלא יהיה ההפקרות הזאת !!!מהמ
מהמשטרה לר תקבל שקל.
אולי יחקרו את הנהג, ואז אולי ואולי ואולי ואולי ואולי ואולי ואולי ואולי ואולי ואולי ואולי יעמידו אותו למשפט.
יתכן שזה כן יעזור לך בתביעה עתידית. אם הנהג יורשע בעבירת נהיגה בפראות וכד', יתכן ויקל עליך לתבוע פיצוי על הנזק שנגרם לך. אחרי שעצם הנהיגה בפראות כברו נקבעה בהחלטת בית משפט כלשהוא.
תחנת המשטרה הקרובה (להיכן שהנהג אמור להוביל את האוטובוס במקרה שבוצעה נגדך עבירת גוף).הנקודה היא לאו דוקא לקבל כסף [כמובן שתמיד כסף מתקבל בחיוב וחיוך...] אלא השינוי בתחבורה שלא יהיה ההפקרות הזאת !!!
אם אני אחליט לפנות למשטרה איך פונים אליהם?
זאת אומרת ללכת בפועל ולהמתין וכו' או שאפשר גם און ליין?תחנת המשטרה הקרובה (להיכן שהנהג אמור להוביל את האוטובוס במקרה שבוצעה נגדך עבירת גוף).
קבלתי היום את התגובה הבאה ממשרד התחבורה בנוגע לתלונה ששלחתי על נסיעה בפראות ושנחבלתי בנסיעה
"הרינו לאשר קבלת פנייתך שבסימוכין.נביא לידיעתך, כי אין בסמכות משרדנו לדון בעבירות התנועה שביצע לכאורה הנהג.לצורך מיצוי הדין עם הנהג, עליך לפנות למשטרת ישראל, שסמכות האכיפה בנושא מצויה בידה.עם זאת, פנייתך הועברה לקבלת התייחסותם של הגורמים המקצועיים בחברת "אקסטרה ירושלים" שהשיבו כי הנהג זומן לשיחה מול קצין הבטיחות לצורך תחקור האירוע וחידוד הנהלים במידת הצורך.אנו מודים לך על פנייתך ומצרים על אי הנעימות שנגרמה לך.בברכת נסיעה נעימה ובטוחה.
בכבוד רב, צוות פניות ציבור הרשות הארצית לתחבורה ציבורית"
האם עלי לפנות באמת למשטרה?
לדעתי מאוד חשוב שנפעל למגר תופעות מהסוג הזה, ולכן עצם זה שהנהג יודע שהנוסעים פועלים, בין אם הוא ייקנס/יועמד לדין ובין אם לא, ירתיע אותו ואת דומיו מלהתנהג כך בעתיד.מהמ
מהמשטרה לר תקבל שקל.
אולי יחקרו את הנהג, ואז אולי ואולי ואולי ואולי ואולי ואולי ואולי ואולי ואולי ואולי ואולי יעמידו אותו למשפט.
יתכן שזה כן יעזור לך בתביעה עתידית. אם הנהג יורשע בעבירת נהיגה בפראות וכד', יתכן ויקל עליך לתבוע פיצוי על הנזק שנגרם לך. אחרי שעצם הנהיגה בפראות כברו נקבעה בהחלטת בית משפט כלשהוא.
האם למי שאין לו ת.ז. זה יעבוד? כי אני רואה שצריך להזדהות במערכת הזדהות לאומיתלדעתי מאוד חשוב שנפעל למגר תופעות מהסוג הזה, ולכן עצם זה שהנהג יודע שהנוסעים פועלים, בין אם הוא ייקנס/יועמד לדין ובין אם לא, ירתיע אותו ואת דומיו מלהתנהג כך בעתיד.
ולכן לדעתי כדאי לפתוח תלונה במשטרה ואפשר להגיש אותה גם באופן מקוון.
תוכל לנסות לברר במרכז המידע של המשטרה - 110 (לא 100)האם למי שאין לו ת.ז. זה יעבוד? כי אני רואה שצריך להזדהות במערכת הזדהות לאומית
לפי מה שידוע לי הטענה הזו אינה נכונה, חברת התח"צ היא זו שמחויבת לאסוף את הנוסעיםהיא הוסיפה שאם אגש לבית משפט זה לא מולם אלא מול חברה קבלנית
תלוי בשופט, תכלו לבדוק פסיקות קודמות של השופט כדי לראות מה הסכום שהוא נוהג לתתבתחילת שבוע התקשרה נציגה של החברה והציעה לי לסגור את התביעה תמורת 800 ש"ח וסרבתי.
היום התקשרה שוב והעלתה את התעריף ל 1,300 ש"ח.
היא הוסיפה שאם אגש לבית משפט זה לא מולם אלא מול חברה קבלנית
ושבית משפט נוהג לתת רק סכום של 300 ש"ח כמו מונית ולא יותר
תודה על התשובה, זה היה בתחנת המוצא, אתה יכול לתת קישורים לתביעות שהחברה ענתה תשובה כזו?אם זה מתחנת המוצא זה ממש לא נכון.
ואם זה תחנה באמצע הדרך, אז זה נכון שזה משוער אבל זה ממש לא פוטר את החברה לגמרי והיא תצטרך להסביר למה היה כזה איחור ושהוא נבע מאלוצים במהלך הנסיעה ולא בגלל איחור וכו'.
יש ציטוטים מתביעות שהשופטים לא קיבלו את הטענות האלה.
אי אפשר לדעת, אבל בתביעה היא תצטרך להוכיח היכן היה פקק.
מה שכן - 2 התשובות הנ"ל מלמדות שלפני תגשת תביעה חשוב לפנות לחברה ולשמוע מה היא טוענת, וגם שבדרך כלל לא כדאי לתבוע על מקרה בודד כי אולי החברה תצליח להוכיח שהיא צודקת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: