אם אין מייל תשלחי לכתובת המייל של פניות הציבור, יש לך אותה בקישור הזה.אין מייל
לפעמים בקובץ המקורי של ההקלטה, שמורים פרטים כמו תאריך. תבדוק במאפיינים.שלום יש לי הקלטה מלפני שנה על מקרה שאוטובוס לא יצא והמוקדן עונה לי שהוא היה אחרי כמה שעות נסיעה והיה צריך לנוח...
הבעיה היא שאני לא זוכר את התאריך המדויק, השאלה האם ניתן להסתמך על ההקלטה ששם שומעים בבירור שהחברה מאשרת שהמקרה קרה??
מצרף את ההקלטה
הקלטה
cs@dan.co.ilיש פתרון?
הזמן אוזל...
נראה לי אם נשארו שבועיים עד לדיון כבר כדאי להגיש את הבקשה לביהמ"שיש פתרון?
הזמן אוזל...
שמתחינתם סיימו טיפולמה זה אומר במשרד התחבורה, בבירור מצב פניה?
צפה בקובץ המצורף 1704655
התביעה כוללת את כל הנזקים הממוניים (כמו מוניות ושאר הפסדים והוצאות אם היו) והלא ממוניים (עגמת נפש, בזבוז זמן, לחץ וכו').האם אפשר לכלול גם את התביעה עצמה בעוגמ''נ? (הזמן, הטרחה וכו' וכו') או שרק נזק ישיר?
זה קצת בעייתי ולכן לדעתי לא כדאי בשום אופן לתבוע רק על המקרה הזה.שלום יש לי הקלטה מלפני שנה על מקרה שאוטובוס לא יצא והמוקדן עונה לי שהוא היה אחרי כמה שעות נסיעה והיה צריך לנוח...
הבעיה היא שאני לא זוכר את התאריך המדויק, השאלה האם ניתן להסתמך על ההקלטה ששם שומעים בבירור שהחברה מאשרת שהמקרה קרה??
מצרף את ההקלטה
הקלטה
איזה חברה תבעת?אני רוצה לעדכן לגבי התביעה שלי. א. כדי להודות לעוזרים ואלו שהקדישו מזמנם. ו-ב. כדי לדרבן אתכם לעשות את זה.
הלכתי לגישור.
ומתביעה של 14k קבלתי 6k יתכן ויכולתי להוציא יותר מבית משפט אבל בגלל שחלק מהמקרים ישן מאוד (2019) העדפתי ציפור ביד משתיים על הגג. מה גם שהמגשר אמר לי שמדובר בסכום מכובד ביחס לתביעה הזו.
בכל אופן. הגישור נעים. לא מלחיץ בכלל. הגעתי בביטחון מלא ובעיקר הסברתי להם שהמטרה שלי היא השינוי של חברות התחבורה מול ציבור הנוסעים.
זה הרשים אותם מאוד וגםאת המגשרים שדי תפסו את הצד שלי.
בקיצור. תעשו את זה. תרוויחו ביושר על עוגיות הנפש. והלוואי ויהיה קצת שינוי בחברות התחבורה בארץ ובערים החרדיות בפרט.
שוב. תודה גדולה לעוזרים והמסייעים.
תודה מצאתי את התאריך המדויק (זה לפני שנה וחודש)זה קצת בעייתי ולכן לדעתי לא כדאי בשום אופן לתבוע רק על המקרה הזה.
אבל אין מניעה לצרף את זה למקרים אחרים, תנסה להזכר בכמה שיותר פרטים שיוכלו למקד את התאריך, ותציין בכתב התביעה שכל הנתונים על ביצועי נסיעות וכל ההקלטות נמצאים בידי החברה.
קויםאיזה חברה תבעת?
דן - 50 ש"ח על אוטובוס שלא יצאבלת"ק
מישהו יודע האם עדיין יש חברות שנותנות 30 ש"ח (או כל סכום אחר) על דיווח על אוטובוס שאיחר/לא יצא/נהג בעייתי?
אשמח לעזור תמורת זה שתגיש את התביעה....הגשתם פעם תביעה?
אשמח לעזרה תמורת תשלום ע"מ לעשות את זה פעם ראשונה
נא לפנות אליי באישי 24anhs בגימייל
יש לך חתיכת הקלטה בידשלום יש לי הקלטה מלפני שנה על מקרה שאוטובוס לא יצא והמוקדן עונה לי שהוא היה אחרי כמה שעות נסיעה והיה צריך לנוח...
מצרף את ההקלטה
הקלטה
בהחלט נהניתי מהרוגע והענייניות של הנציג, זה באמת נדיר ובפרט אצלם...יש לך חתיכת הקלטה ביד
קודם כל שאפו גם לך וגם לנציג שענה לך על השיחה העניינית והלא מתלהמת. ככה לדעתי זה צריך להיות - עמידה על הזכויות במקום צעקות. פעולות ענייניות במקום עצבים שנגמרים עד לפעם הבאה..
מעבר לזה יש כ"כ הרבה אמירות בעיתייות ומתחמקות של הנציג (ושוב, אופן השיחה שלו היה ממש בסדר), שמראה על ההתנהלות של החברה, כולל המשפט הנפלא שהוא אמר לך - "בטח אתה כבר מכיר את התירוץ הזה"
הדיון שלי בתל אביב אני צריך לבחור בית משפט השלום או משהוא אחר?נראה לי אם נשארו שבועיים עד לדיון כבר כדאי להגיש את הבקשה לביהמ"ש
השלוםהדיון שלי בתל אביב אני צריך לבחור בית משפט השלום או משהוא אחר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: