קודם כדאי לשלוח תלונה לחברה ולמשרד התחבורהאם אוטובוס איחר משמעותית, והייתי צריכה בגלל זה לקחת מונית. יש מה לתבוע?
זה מה שעשיתי ואז החברה כתבה לי:קודם כדאי לשלוח תלונה לחברה ולמשרד התחבורה
זה לגמרי נראה כמו עילה לתביעה. בפרט בגלל שהחברה מודה שהיה איחור.זה מה שעשיתי ואז החברה כתבה לי:
הקווים שלנו בוצעו כמו שצריך.
אין מקום לפיצוי.
טוענים שמבחינתם המסלול בוצע והאוטובוס עבר בתחנה אמנם באיחור של חצי שעה אבל מבחינתם זה תקין.
חפשו כאן באשכול 'נוהל אוטובוסים תקולים'אם החברה עקפה נסיעה -לטעתנם בעקבות תקלה באוטובוס
תודהחפשו כאן באשכול 'נוהל אוטובוסים תקולים'
יש סבירות שהשופט יתחשב בהם בגלל שמדובר בתקלה, אם אכן היתה כזאת.תודה
בעיקרון במקרה זה היו צריכים לשלוח תוך 15 דק'
וזה לקח חצי שעה
משהו התנסה בתביעה כזאת?
אין לי הוכחת נזק ממשית ,אני כן יכולה להביא הוכחות לשיחה עם נציג +נסיעה מאוחרת יותר
וסיבה שהאיחור השפיעה עלי למשך היום ועיקוב פגישה חשובה
כמה שידוע לי הבעיה ללכת לערכאות זה רק כשהנתבע יבוא ויציית לבית דין אבל בתחבורה ציבורית עדיין לא נםתחה חברה חרדית שתהיה כפופה לדין תורה.מתפלא שלא מספיק הדגישו,
תביעה בבית משפט לתביעות קטנות, זוהי תביעה בערכאות לכל דבר,
ועל זה נאמר כאילו הרים יד בתורת משה,
בכדי לקבל היתר, חובה גמורה לפנות לבית דין (במקרים שונים יתכן שגם היתר מרב מספיק)
אף שיתכן שברוב במקרים יהיה מותר לפנות לבית משפט, הדבר מצריך היתר,
זהו נידון מאוד רציני !
יש גם צורך לשאול ולברר האם מותר לקבל תשלום שנפסק עבור עגמת נפש, כי זה שונה הלכתית ממה שנפסק עבור נזק ממוני, ולפי מקרה ששמעתי עליו מקרוב - זה לא פשוט, וצריך הנחיה מפורטת מה כן ומה לא וכיצד.מתפלא שלא מספיק הדגישו,
תביעה בבית משפט לתביעות קטנות, זוהי תביעה בערכאות לכל דבר,
ועל זה נאמר כאילו הרים יד בתורת משה,
בכדי לקבל היתר, חובה גמורה לפנות לבית דין (במקרים שונים יתכן שגם היתר מרב מספיק)
אף שיתכן שברוב במקרים יהיה מותר לפנות לבית משפט, הדבר מצריך היתר,
זהו נידון מאוד רציני !
תצטרך להסביר בתביעה איך לא ראית את האוטובוס עוצר מאחורי מונית.היום חיכינו לאוטובוס עם תינוק בעגלה והיה מונית בתחנה והאוטובוס עצר מאחורי המונית ולא שמנו לב שהוא כבר הגיע וכשכן ראינו שאנשים עולים ויורדים שם אז מיד יצאתי לכיוון הכביש שיעצור לפחות שם ואולי הוא לא ראה אותנו וכבר לא עצר. אז יש מה לתבוע?. תלונה הוגשה לנציג שירות בטלפון
בתביעות מהסוג הזה ברגע שמותר לתבוע אז מותר לתבוע כדיניהם כפי המקובל.יש גם צורך לשאול ולברר האם מותר לקבל תשלום שנפסק עבור עגמת נפש, כי זה שונה הלכתית ממה שנפסק עבור נזק ממוני, ולפי מקרה ששמעתי עליו מקרוב - זה לא פשוט, וצריך הנחיה מפורטת מה כן ומה לא וכיצד.
הייתי עם עגלת קניות בתחנה, האוטובוס עצר מאחורי אוטובוס נוסף והתחיל להעלות נוסעים במרחק מהתחנהתצטרך להסביר בתביעה איך לא ראית את האוטובוס עוצר מאחורי מונית.
אוטובוס שעוצר אחרי 2 אוטובוסים עומדים בתחנה זה עניין אחד, אבל מונית לא מסתירה אוטובוס.
מה הכוונה 'תביעות מהסוג הזה'? איזה סוג? אינני מתמצאת בזה. במקרה עליו שמעתי - גם היה מדובר בת''ק.בתביעות מהסוג הזה ברגע שמותר לתבוע אז מותר לתבוע כדיניהם כפי המקובל.
יש מקרים אחרים שבהם תביעה בערכאות היא רק בתנאים מסויימים ואז אכן מותר לתבוע רק מה שהיה מגיע בדין תורה. וכמובן כל מקרה לגופו.
דבר ראשון הקו הזה הוא אוטובוס טנדר וכמה שזכור לי אז המונית שהיתה שם היה מיניוואן ובאמת לא הסתכלתי לכיוון של האוטובוס ואני לא חושב שנוסע ממתין חייב להיות כל הזמן מרוכז להגעת האוטובוס.תצטרך להסביר בתביעה איך לא ראית את האוטובוס עוצר מאחורי מונית.
אוטובוס שעוצר אחרי 2 אוטובוסים עומדים בתחנה זה עניין אחד, אבל מונית לא מסתירה אוטובוס.
אני מניח שזה ממש עילה לתביעה, בפרט אם הנהג ראה אותך שסימנת לו לעלותהייתי עם עגלת קניות בתחנה, האוטובוס עצר מאחורי אוטובוס נוסף והתחיל להעלות נוסעים במרחק מהתחנה
מכיוון שהאוטובוס שבתחנה התעכב הנהג שמאחוריו פנה לעקוף אותו
ירדתי לכביש וסימנתי לו לעצור מכיוון שלא יכולתי להספיק להגיע עם עגלת הקניות לפני שיגמור להעלות את הנוסעים (במרחק מהתחנה - כאמור), אך הנהג בחר להתעלם וסירב לעצור לי לפני האוטובוס שבתחנה
האם אוכל לתבוע את החברה?
הייתי עם עגלת קניות בתחנה, האוטובוס עצר מאחורי אוטובוס נוסף והתחיל להעלות נוסעים במרחק מהתחנה
מכיוון שהאוטובוס שבתחנה התעכב הנהג שמאחוריו פנה לעקוף אותו
ירדתי לכביש וסימנתי לו לעצור מכיוון שלא יכולתי להספיק להגיע עם עגלת הקניות לפני שיגמור להעלות את הנוסעים (במרחק מהתחנה - כאמור), אך הנהג בחר להתעלם וסירב לעצור לי לפני האוטובוס שבתחנה
האם אוכל לתבוע את החברה?
המקרים האלה הם גבוליים, בגלל שהאוטובוס עצר ופתח דלתות.אני מניח שזה ממש עילה לתביעה, בפרט אם הנהג ראה אותך שסימנת לו לעלות
היום חיכינו לאוטובוס עם תינוק בעגלה והיה מונית בתחנה והאוטובוס עצר מאחורי המונית ולא שמנו לב שהוא כבר הגיע וכשכן ראינו שאנשים עולים ויורדים שם אז מיד יצאתי לכיוון הכביש שיעצור לפחות שם ואולי הוא לא ראה אותנו וכבר לא עצר. אז יש מה לתבוע?. תלונה הוגשה לנציג שירות בטלפון
המקרה הזה מאוד גבולי. יש סיכוי טוב שהשופט כן יקבע שבאחריותך היה להיות מרוכז מתי יבוא האוטובוס.דבר ראשון הקו הזה הוא אוטובוס טנדר וכמה שזכור לי אז המונית שהיתה שם היה מיניוואן ובאמת לא הסתכלתי לכיוון של האוטובוס ואני לא חושב שנוסע ממתין חייב להיות כל הזמן מרוכז להגעת האוטובוס.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: