קורונה קורונה עניני בלבד!!!

מצב
הנושא נעול.

נחליאלי(ת)

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
מה קורה עם חיסון מרותקי בית?
התחילו?
דברו על זה המון...

לצערי לא...
סבא שלי לא התחסן כי לא היה דרך להוציא אותו מהבית
העובד הזר שלו נדבק, למרות שיצא רק למטרות חיוניות
והסבא כבר לא איתנו :(

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
משרד הבריאות הודיע כי העיר החרדית מודיעין עילית הגיעה ל-100% מתחסנים באוכלוסיית הסיכון 60+
לא מדויק,
כי אני מכירה לפחות 2 שלא עברו ולא התחסנו.

מירי עוס

משתמש מקצוען
משרד הבריאות הודיע כי העיר החרדית מודיעין עילית הגיעה ל-100% מתחסנים באוכלוסיית הסיכון 60+
אני לא מבינה, בדוחות שמשרד הבריאות מפרסם על אחוזי ההתחסנות, לא מחושבים שם המחלימים.
אז איך במודיעין עילית יש מאה אחוזים?

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
ראש ישיבת 'קול יעקב', הגאון רבי יהודה עדס לבני ישיבתו: "כשיוצאים בחוץ חובה גמורה ללכת עם מסיכה. הם לא יודעים ממה נדבקים. הם חשבו שיחסנו 3 מיליון אנשים התחלואה תרד, היא ירדה מהזקנים ועברה לצעירים. כשיוצאים מהישיבה צריכים להישמר - סכנתא חמירתא מאיסורא".

מרן גאון ישראל הגר"ד לנדו ומרן הגרמ"ה הירש יצאו בקריאה לתלמידי ישיבת סלבודקה כי חובה למי שזכאי לקבל את החיסון ללכת ולהתחסן.

דודסטו

משתמש סופר מקצוען
לא מדויק,
כי אני מכירה לפחות 2 שלא עברו ולא התחסנו.
אם בטלזסטון הגיעו ל110 אחוז זה אומר שמי שגם עבר קורונה וגם התחסן נחשב פעמיים

אם זה נכון זה אומר ש100 אחוז הכוונה שאותו מספר אנשים שיש גם או עבר קורונה או התחסן-יכול בכיף להיות 20 שעשו את שניהם וא"כ יוצאים 20 אחרים מהמכלול

מירי עוס

משתמש מקצוען
אם בטלזסטון הגיעו ל110 אחוז זה אומר שמי שגם עבר קורונה וגם התחסן נחשב פעמיים

אם זה נכון זה אומר ש100 אחוז הכוונה שאותו מספר אנשים שיש גם או עבר קורונה או התחסן-יכול בכיף להיות 20 שעשו את שניהם וא"כ יוצאים 20 אחרים מהמכלול
לפי זה אין לנו בכלל מידע כמה לא מחוסנים ישנם.

דודסטו

משתמש סופר מקצוען
לפי זה אין לנו בכלל מידע כמה לא מחוסנים ישנם.
נכון

אבל זו לא תופעה מאוד רגילה בינתיים

ברוב המקומות בכלל סירבו לקבוע תורים ולתת חיסונים למחלימים כך שזה לא אמור להיות הרבה אנשים

חוצמזה עיקר הנוזא של סטיסטיקות כאלו זה ההשוואה למקומות אחרים

אני וביתי

משתמש מקצוען
12.2.2021 10:52

עמית סגל: ראיתם שהמקדם ירד ל-0.88? הנמוך ביותר זה שלושה חודשים.

כל רגע

מי יודע כמה המקדם במגזר החרדי?

אני וביתי

משתמש מקצוען
בני ברק כתומה איפה החגיגות?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה