ירושלים הפכה לכתומה
איפה אני יכולה לראות צבע של חלוקה לשכונות בירושלים
תודהExperience
experience.arcgis.com
רשת ב׳: משרד הבריאות הודיע כי יבצע שני עדכונים שבועיים למתווה הרמזור החל מהיום.אמרו שכל שבוע תהיה ישיבה בממשלה להחליט באיזה אזורים יפתחו לימודים - באיזה יום זה אמור להיות?
לפי מה שפרסמו בני ברק חולקה לארבעה.לא בכל הערים יש גבולות אזור
רק בערים שחולקו לאיזורים
בעיקרון הוכרז על ערים גדולות מ-200 אלף תושב
בני ברק גדולה מעט ממספר זה - אך לא חולקה.
מקדם הדבקה חרדי מישהו יודע??
איך אפשר להגיע למידע הזה?
בטלגרם (אני מקבל במייל)איך אפשר להגיע למידע הזה?
איך עושים את זה?אני מקבל במייל
גם אני 'בניתי' על זהאיך עושים את זה?
אשתדל בל”נ להעלות כאן בכל פעם ששולחים ליגם אני 'בניתי' על זה
אבל
קורונה - קורונה עניני בלבד!!!
משרד הבריאות הודיע כי העיר החרדית מודיעין עילית הגיעה ל-100% מתחסנים באוכלוסיית הסיכון 60+ מאיפה הנתון הזה?www.prog.co.il
תודה.אשתדל בל”נ להעלות כאן בכל פעם ששולחים לי
15% זה בבני 50+מופיע שם שישנם 15% מחלימים בציבור החרדי, זה לא מעט מידי?
מה עם מחלימים שאובחנו לפי בדיקה סרולוגית, לפחות אלו שאומתו דרך הקופת חולים.15% זה בבני 50+
בכלל המגזר החרדי זה 19%
כולל רק חולים שנבדקו ואומתו
לא כולל חולים שעדיין פעילים
זה רק מקרה שמישהו במשפחה פתח את הפה. אבל יש המונים כאלו. לפי הנתונים שיוצאים מכל הכיוונים, רוב רובה של התחלואה והמוות מקורונה בשבועות האחרונים שייכת לאלו שלא התחסנו.הרב שמעון בוחניק, רב קהילה בחשמונאים, כותב על אחייניתו שלא התחסנה בגלל שהושפעה מסרטונים
של רב שנחשב מבין ברפואה וכעת מאושפזת במצב קשה לאחר שחלתה בקורונה: "האם וכיצד יוכלו מפיצי
סרטונים אלה לעמוד ביום הדין ולומר: ידינו לא שפכו את הדם הזה??!!".
כנראה שלאמה עם מחלימים שאובחנו לפי בדיקה סרולוגית, לפחות אלו שאומתו דרך הקופת חולים.
לא מכניסים אותם לדיאגרמות?
נתונים בנפרד פורסמו?כנראה שלא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: