טמטום
בשעה שאלפי ישראלים בריאים תקועים בחו"ל
הוכנסו ספורטאים חולים שקיבלו גם פטור מבידוד.
רק לדמיין מה היה קורה אם היו רבנים שמוציאים היתר כזה לבחורי ישיבה.
טמטום
בשעה שאלפי ישראלים בריאים תקועים בחו"ל
הוכנסו ספורטאים חולים שקיבלו גם פטור מבידוד.
רק לדמיין מה היה קורה אם היו רבנים שמוציאים היתר כזה לבחורי ישיבה.
השאלה איך זה בהשוואה לתופעות ממחלת הקורונה עצמה. שמעתי שהמחלה עצמה גרמה לבעיות הורמונליות שונות. השאלה אם לאותן בעיות או לאחרות, השאלה בשכיחות, ומה גורם לזה יותר.
זה מה שמנסים להסביר פה. ונראה שגם הצליחו.לגבי העיתוי של החיסון
הסבר מעולה.המומחה נגד הרב - פרופ' דניאל שפשלוביץ על חיסונים
פרופ׳ דניאל שפשלוביץ, מנהל איכות ובקרת חיסונים וסגן מנהל מחלקת קורונה, מפריך את כל הפייק ניוז בטענות השיקריות של הרב יובל אשרוב. צפו!www.youtube.com
פרופ' דניאל שפשלוביץ על החיסונים
במודיעין עילית יש הרבה יותר מחלימים מכיר המון שלא נבדקו!!!
הנתונים בטבלה שהוא הביא לא ישניםנתונים ישנים בני ברק לדוגמא 10 אחוז יותר.
צפה בקובץ המצורף 837463
יש למישהו קישור איפה אפשר לראות אחוזי מתחסנים לפי גיל ויישוב? (ביחד, לא כמו בלוח הבקרה שזה בנפרד, כלומר גיל לפי כלל ארצי). נדמה לי שהעלו לפה בעבר. תודה.
אל תאמיני אבל ניהול סיכונים זו באמת הגדרה מתאימה יותר וזו הדרך היחידה לנהל מערך התחסנות באוכלוסיה של כמה מליונים.אותו דבר בנוגע לתופעת לוואי לא מסוכנת אבל שכיחה.
אבל מכיון שהם חוששים שדיווח על תופעות לוואי עלול להרתיע אנשים מלהתחסן, הם יעדיפו לטשטש ולהמעיט מהחומרה ככל שניתן, ואפשר להבין את זה.
אבל בדיוק בגלל שאני מבינה את זה, אני לא מאמינה בעיניים עצומות לכל מה שהם אומרים.
אין לי סמכות בפורום אא"ר. אפשר לתייג את המנהלות.@shira bira אני יודעת שאת לא המנהלת כאן אלא בפורום אחר, אבל אולי בכל זאת יש לך אפשרות למחוק את כל הדיון המיותר הזה.
מי המנהלות כאן?אין לי סמכות בפורום אא"ר. אפשר לתייג את המנהלות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: