קורונה קורונה עניני בלבד!!!

מצב
הנושא נעול.

אני וביתי

משתמש מקצוען
לא כל יום משרד הבריאות מפרסם
כנראה שהיום לא
לא אנטישמי לא מעניין
אם כבר עוקר הרים כאן ודובר על לא אנטישמי לא מעניין יש לי 2 שאלות
1 למה במפת אזורים אדומים בכל הערים יש גבולות אזור בתוך עיר חוץ מבני ברק שזה חסוי מישהו מצליח להבין למה?
2איך כבר שבועיים אומרים שהמגזר החרדי בירידה ובגרפים לפי ערים ברמזור, הערים החרדיות בעלייה בשבועיים האחרונים?

עוקר הרים

משתמש מקצוען
דווקא המל"ל פרסמו היום
הם מפרסמים כל יום (חוץ משבת)
אבל לא לפי מגזר
אם כבר עוקר הרים כאן ודובר על לא אנטישמי לא מעניין יש לי 2 שאלות
1 למה במפת אזורים אדומים בכל הערים יש גבולות אזור בתוך עיר חוץ מבני ברק שזה חסוי מישהו מצליח להבין למה?
2איך כבר שבועיים אומרים שהמגזר החרדי בירידה ובגרפים לפי ערים ברמזור, הערים החרדיות בעלייה בשבועיים האחרונים?
לא מתמצא בנוסחת הרמזור
אבל באופן כללי אני חושב שהציון של הערים החרדיות דווקא משתפר
הציון של ב”ב למשל כבר ירד ל-8.3

אני וביתי

משתמש מקצוען
הם מפרסמים כל יום (חוץ משבת)
אבל לא לפי מגזר

לא מתמצא בנוסחת הרמזור
אבל באופן כללי אני חושב שהציון של הערים החרדיות דווקא משתפר
הציון של ב”ב למשל כבר ירד ל-8.3
היום ירד אחרי שבועיים העירייה פרסמה בחדשות שהיא הגיעה לכתום כבר עיין כאן לא הכי מוסמך
אני מבין שהשאלה השניה באמת זה קשור לאנטישמיות.
אם תוכל להרים את הכפפה לבדוק האם קרית הרצוג ופרדס כץ שהם אזור 1 בבני ברק אזור אדום או שזה גם חלק מהסתרת הנתונים.

אני וביתי

משתמש מקצוען
המגזר החרדי הוא בימים אלו עם מקדם ההדבקה הנמוך ביותר (0.77), ומאזן את מקדם ההדבקה הכללי (0.88) של המדינה כלפי מטה

השמיים סגורים, מערכת החינוך מנסה להיפתח מחדש, במשרד הבריאות נערכים לקראת ימי הפורים, תוך שימת רגל כבדה על הגז במבצע החיסונים, במגוון אמצעים. החל מחיסון בתוך הישיבות הגדולות ועד לחלוקת מנות טשולנט למגיעים להתחסן בעיר בני ברק אמש.
בימים האחרונים אנו זוכים לתוצאות של הסגר הארוך והמתמשך, כאשר מספר החולים משנה כיוון ומתחיל לרדת, מקדם ההדבקה יורד אף הוא אט אט. יצוין, שהמגזר החרדי הוא בימים אלו עם מקדם ההדבקה הנמוך ביותר (0.77), ומאזן את מקדם ההדבקה הכללי (0.88) של המדינה כלפי מטה (כאשר במגזר החילוני עומד מקדם ההדבקה על 0.95, ובמגזר הערבי 1.0).
במשרד הבריאות הוציאו הבוקר (שישי) את נתוני התחלואה בנגיף קורונה בארץ, כאשר סיכום יום אתמול מעלה נתון של 4,922 מאומתים חדשים, לצד 75,574 תוצאות בדיקות שבוצעו אתמול.
היום, נכון לשעה 9 הבוקר, עמד מספר החולים על 976 חולים שמצבם מוגדר קשה. מתוכם 282 מונשמים. וכולנו תפילה שמספרים אלו לא יעברו לסטטיסטיקה הבאה: 5,284 נפטרים במצטבר מפרוץ המגפה. בנוסף ישנם עוד 201 חולים בינוניים, ו-64,185 חולים קל. מפרוץ המגפה דווח בישראל על 716,643 מאומתים, 65,362 מהם מוגדרים כחולים פעילים.
מערך החיסונים אף הוא סוכם, ובישראל כבר חוסנו יותר מ-6 מיליון מנות חיסון. 3,766,000 מתחסנים במנה ראשונה. ו-2,397,000 מתחסנים במנה שנייה.
811ec9e5e18535af167d.jpg

שר הבריאות יולי אדלשטיין אמר עם פרסום הנונים הבוקר: "אוטוטו יפתחו חדרי הכושר - בהחלטה קטנה שלכם תחליטו אם תהיו חלק מהחגיגה או תשארו מאחור: רק לתת כתף לחיסון. צעד קטן לכם, צעד גדול למדינה".
"לשמחתי המסר מחלחל והגרף חוזר לעלות, אבל עדיין לא מספיק: אתמול התחסנו 147,000 איש. בסך הכל עד היום חוסנו 3,766,000 מתוכם 2,397,000 קיבלו גם את המנה השניה" הוסיף גנץ, וסיכם: לכו להתחסן!

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
הרב שמעון בוחניק, רב קהילה בחשמונאים, כותב על אחייניתו שלא התחסנה בגלל שהושפעה מסרטונים
של רב שנחשב מבין ברפואה וכעת מאושפזת במצב קשה לאחר שחלתה בקורונה: "האם וכיצד יוכלו מפיצי
סרטונים אלה לעמוד ביום הדין ולומר: ידינו לא שפכו את הדם הזה??!!".

אלעדית

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מעניין אותי לדעת: האם יש טעם לעשות בדיקת קורונה אחרי 14 יום מהופעת תסמינים? (הרופא אמר שזה לא תסמין אבל לדעתי זה כן היה קורונה).

אלעדית

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
במרכז הבדיקות אמרו לי שניתן לבדוק רק בתוך 14 יום.
אני לא יודעת עד כמה הבודקת מוסמכת ומהיכן ידיעותיה.
מעניין אותי לדעת אם כדאי להבדק או שזאת טעות.

אלעדית

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
הם התחילו לפני שבועיים פלוס.
עדיין יש מעט פצעים בפה. (הבנתי שזה התסמין החדש...)
השאלה היא, במשך כמה זמן מזהים את הנגיף?
אין כעת סכנה בהדבקה - ולכן אין טעם בבדיקה.
הענין הוא: תעודת מחלים וכן שאוכל לדעת שהקורונה מאחורי בזמן שארצה מידע מרופא משפחה אודות תסמין שמפריע.

קצרה

משתמש מקצוען

לא בכל הערים יש גבולות אזור
רק בערים שחולקו לאיזורים
בעיקרון הוכרז על ערים גדולות מ-200 אלף תושב
בני ברק גדולה מעט ממספר זה - אך לא חולקה.

הערים שחולקו הם ערים שמאד לא הומוגניות כמו ירושלים, תל-אביב, פתח תקווה וכהנה
וזאת כדי לאפשר פתיחת בתי הספר בשכונות האליטיסטיות יותר

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
מעניין אותי לדעת: האם יש טעם לעשות בדיקת קורונה אחרי 14 יום מהופעת תסמינים? (הרופא אמר שזה לא תסמין אבל לדעתי זה כן היה קורונה).
סכוי גבוה שיצא חיובי, הרי בתקופת שהיו צריכים בדיקה שלילית כדי לצאת - הממוצע היה כמעט חודש.
כמובן שיחייבו אתכם בידוד מלא וכו' ולא יעזור מה שאתם חושבים שהתחיל קודם

אני וביתי

משתמש מקצוען
לא בכל הערים יש גבולות אזור
רק בערים שחולקו לאיזורים
בעיקרון הוכרז על ערים גדולות מ-200 אלף תושב
בני ברק גדולה מעט ממספר זה - אך לא חולקה.

הערים שחולקו הם ערים שמאד לא הומוגניות כמו ירושלים, תל-אביב, פתח תקווה וכהנה
וזאת כדי לאפשר פתיחת בתי הספר בשכונות האליטיסטיות יותר
בני ברק חולקה בטלפון של פיקוד העורף גילו לי את הסוד הצבאי שאזור 1 זה מעבר לזבוטינסקי. רק במפה זה לא מופיע ויתכן גם שהכל פיקציה בגלל שאף אחד לא מכניס נתונים בזמן אמת.

אני וביתי

משתמש מקצוען
14.2.2021 08:48

ישי כהן: נמשכת הירידה הדרמטית בתחלואת הקורונה במגזר החרדי. רק 13% מסך התחלואה הכללית. יחס דומה לגודלם באוכלוסיה. הנמוך ביותר בחודשים האחרונים. רק 12.9% מהבדיקות חיוביות.
כל רגע
חדשות 12 מקדם ההדבקה עומד על 0.85

מקדם הדבקה חרדי מישהו יודע??

תקוע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
מני גירא: ‏שבת הבוקר, מגיע לבית כנסת (עדיין מתפללים בחוץ - לדואגים) ושומע על אחד מחבריי שהלך לעולמו במהלך ליל שבת. בליל שבת הוא אכל סעודת שבת, שיחק עם ילדיו, עלה לישון - ו אוטם בלב. אם עברתם קורונה, עשו בדיקות דם! תופעת הקרישיות בדם מופיעה אחר קורונה, והיא מסוכנת!

• ‏מנהל מגזר חרדי בלאומית שירותי בריאות הרב אפרים רוזנשטיין בראיון לקו החרדי: "עצוב לפתוח את השבוע עם הבשורה שאיבדתי חבר יקר צעיר ונמרץ. הרב ישראל כהן רוזובסקי ז"ל נפטר אחרי שהחלים מקורונה ונפגע בליבו. ככל הנראה מדובר בפוסט קורונה. היה איש חזון ומעש. זכה להקים לאחרונה בית כנסת שוקק חיים. הקורונה זה לא משחק ילדים. צריך להתחסן והמחלימים צריכים להיות תחת מעקב"

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה