דווקא המל"ל פרסמו היוםלא כל יום משרד הבריאות מפרסם
כנראה שהיום לא
דווקא המל"ל פרסמו היוםלא כל יום משרד הבריאות מפרסם
כנראה שהיום לא
לא כל יום משרד הבריאות מפרסם
כנראה שהיום לא
אם כבר עוקר הרים כאן ודובר על לא אנטישמי לא מעניין יש לי 2 שאלותלא אנטישמי לא מעניין
הם מפרסמים כל יום (חוץ משבת)דווקא המל"ל פרסמו היום
לא מתמצא בנוסחת הרמזוראם כבר עוקר הרים כאן ודובר על לא אנטישמי לא מעניין יש לי 2 שאלות
1 למה במפת אזורים אדומים בכל הערים יש גבולות אזור בתוך עיר חוץ מבני ברק שזה חסוי מישהו מצליח להבין למה?
2איך כבר שבועיים אומרים שהמגזר החרדי בירידה ובגרפים לפי ערים ברמזור, הערים החרדיות בעלייה בשבועיים האחרונים?
היום ירד אחרי שבועיים העירייה פרסמה בחדשות שהיא הגיעה לכתום כבר עיין כאן לא הכי מוסמךהם מפרסמים כל יום (חוץ משבת)
אבל לא לפי מגזר
לא מתמצא בנוסחת הרמזור
אבל באופן כללי אני חושב שהציון של הערים החרדיות דווקא משתפר
הציון של ב”ב למשל כבר ירד ל-8.3
כמו שאמרתי, לא מתמצא בנוסחת הרמזור.אם תוכל להרים את הכפפה לבדוק האם קרית הרצוג ופרדס כץ שהם אזור 1 בבני ברק
הענין הוא: תעודת מחלים וכן שאוכל לדעת שהקורונה מאחורי בזמן שארצה מידע מרופא משפחה אודות תסמין שמפריע.אין כעת סכנה בהדבקה - ולכן אין טעם בבדיקה.
1 למה במפת אזורים אדומים בכל הערים יש גבולות אזור בתוך עיר חוץ מבני ברק שזה חסוי מישהו מצליח להבין למה?
סכוי גבוה שיצא חיובי, הרי בתקופת שהיו צריכים בדיקה שלילית כדי לצאת - הממוצע היה כמעט חודש.מעניין אותי לדעת: האם יש טעם לעשות בדיקת קורונה אחרי 14 יום מהופעת תסמינים? (הרופא אמר שזה לא תסמין אבל לדעתי זה כן היה קורונה).
בני ברק חולקה בטלפון של פיקוד העורף גילו לי את הסוד הצבאי שאזור 1 זה מעבר לזבוטינסקי. רק במפה זה לא מופיע ויתכן גם שהכל פיקציה בגלל שאף אחד לא מכניס נתונים בזמן אמת.לא בכל הערים יש גבולות אזור
רק בערים שחולקו לאיזורים
בעיקרון הוכרז על ערים גדולות מ-200 אלף תושב
בני ברק גדולה מעט ממספר זה - אך לא חולקה.
הערים שחולקו הם ערים שמאד לא הומוגניות כמו ירושלים, תל-אביב, פתח תקווה וכהנה
וזאת כדי לאפשר פתיחת בתי הספר בשכונות האליטיסטיות יותר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: