blue eagle
משתמש סופר מקצוען
על זה אני יודע לומר שאפשר 200 רק שאין בזה כ"כ השקעה שמספקת לחיתון...6. אם לא נעמוד ב500 לחודש נוכל להפקיד פחות?
על זה אני יודע לומר שאפשר 200 רק שאין בזה כ"כ השקעה שמספקת לחיתון...6. אם לא נעמוד ב500 לחודש נוכל להפקיד פחות?
1. אין משמעותשלום
אני רוצה לפתוח קופת גמל להשקעה לעתיד שיעזור בחיתון הילדים
יש לי כמה שאלות אשמח מאוד לתשובות:
(אני ממש בורה בנושא בהחלט)
1. אני רוצה להפקיד כל חודש 500 ש"ח וסכום של כמה אלפים בהתחלה
יש ענין לפצל לכמה בתי השקעות?
2. יש עוד משהו שכדאי לשים לב אליו או פשוט לחפש את דמי ניהול הזולים ביותר?
3. בסכום של 500 שח לחודש חיסכון יש משהו יותר טוב לעשות?
4. עדיף לפתוח את הקופת גמל על שמי (שכירה) או על שם בעלי (אברך)?
5. עדיף לנסות להשיג הלוואה ולהפקיד בהתחלה יותר?
6. אם לא נעמוד ב500 לחודש נוכל להפקיד פחות?
7. להצמיד לs&p500 ?
ישר כוח ותזכו למצוות כל העונים!
קודם כל ממליץ לכם ללמוד את התחום, בשביל להמנע מטעויות ולהרוויח את המקסימום.שלום
אני רוצה לפתוח קופת גמל להשקעה לעתיד שיעזור בחיתון הילדים
יש לי כמה שאלות אשמח מאוד לתשובות:
(אני ממש בורה בנושא בהחלט)
1. אני רוצה להפקיד כל חודש 500 ש"ח וסכום של כמה אלפים בהתחלה
יש ענין לפצל לכמה בתי השקעות?
2. יש עוד משהו שכדאי לשים לב אליו או פשוט לחפש את דמי ניהול הזולים ביותר?
3. בסכום של 500 שח לחודש חיסכון יש משהו יותר טוב לעשות?
4. עדיף לפתוח את הקופת גמל על שמי (שכירה) או על שם בעלי (אברך)?
5. עדיף לנסות להשיג הלוואה ולהפקיד בהתחלה יותר?
6. אם לא נעמוד ב500 לחודש נוכל להפקיד פחות?
7. להצמיד לs&p500 ?
ישר כוח ותזכו למצוות כל העונים!
מה זה אומר? ואיך עושים את זה? מיועד גם לבורים בתחום?3. להפקיד בחשבון מסחר עצמאי חוסך מאות אלפים בגלל ההפרש בדמי ניהול
יש לי אפשרות להלוואה של בערך 20 K ללא ריבית5. זה שאלה גדולה ותלוי מה יהיה המצב בשוק בשנים הקרובות, תלוי כמה סיכון אתם מוכנים לקחת, אם יש הלוואה בלי ריבית או ריבית נמוכה אז ודאי שכדאי.
20 שנה בעז"ה - מה כדאי?7. או למדד עולמי. כשמדובר לטווח ארוך, אם הטווח קצר יותר, לשלב אג"ח.
פשוט פותחים חשבון באקסלנס או מיטב טרייד וקונים שם קרן של המדד הרצוימה זה אומר? ואיך עושים את זה? מיועד גם לבורים בתחום?
אז לכאורה כדאי מאד ללוות ולהשקיע , כמובן אם יש אפשרות להחזיר את ההלוואהיש לי אפשרות להלוואה של בערך 20 K ללא ריבית
אי אפשר לדעת.20 שנה בעז"ה - מה כדאי?
מה ההבדלים בין קופת גמל להשקעה לבין חשבון מסחר עצמאי ? חוץ משלאחרון אין דמי ניהולבשביל לפתוח חשבון מסחר עצמאי צריך בהתחלה להפקיד שם 10,000-20,000 ש"ח (תלוי בחברות)
פרטתי כאןמה ההבדלים בין קופת גמל להשקעה לבין חשבון מסחר עצמאי ? חוץ משלאחרון אין דמי ניהול
אני קוראת את המאמר והוא מאד מעניין ברור ומסודרפרטתי כאן
מדריך - אשכול עזרה למשקיע החדש בבורסה לניירות ערך
עודכן בכסליו תשפ"ג שלום לכל הותיקים פתחתי פורום למתחילים, ללא ידע מוקדם בשוק ההון, ששוקלים את צעדיהם הראשונים בניהול חסכונותיהם. בואו ננסה יחד לעזור להם. אני מתחיל ראשון בכמה הודעות. תחילה, למידע שקיים בפרוג. יש בפרוג 'פרקי הקדמה להשקעה בשוק ההון' שנכתבו ע"י: @מקצועי בלבד שמאד יעזרו לכם אם אתם...www.prog.co.il
קונים קרן סל עם כשרות, או שגופי הכשרות מתירים להשקיע דרכה.אני קוראת את המאמר והוא מאד מעניין ברור ומסודר
אם אני משקיעה באופן עצמאי בS&P500 איך זה עובד מבחינת כשרות?
אפשר לבדוק אם הכשרות נמצאת כאןאם אני משקיעה באופן עצמאי בS&P500 איך זה עובד מבחינת כשרות?
1183441 | S&P 500 - NTR |
צריך לעשות קניה כל חודשתודה לכולם על התשובות.
בהשקעה באופן עצמאי אם אני יעשה העברה כל חודש של 500 ש"ח
זה אומר שאני יצטרך כל חודש להתעסק עם זה ? לעשות קניה?
יש אופציה לקופת גמל שאין אפשרות למשוך כספים לתקופה ארוכה ? (על מנת שלא להתפתות להוציא את הכסף..)
אין לי אפשרות לקרן השתלמות.
נכון מאד.תודה לכולם על התשובות.
בהשקעה באופן עצמאי אם אני יעשה העברה כל חודש של 500 ש"ח
זה אומר שאני יצטרך כל חודש להתעסק עם זה ? לעשות קניה?
יש אופציה לקופת גמל שאין אפשרות למשוך כספים לתקופה ארוכה ? (על מנת שלא להתפתות להוציא את הכסף..)
אין לי אפשרות לקרן השתלמות.
בעקרון על עיוור אבל יש נקודה נוספת שחשוב לדעת שכשאתה קונה יחידות של קרן בבורסא אז יש לכל יחידה מחיר מסויים ואתה חייב לקנות בכפולות של המחיר לדוגמא אם נניח מניה מסויימת או קרן סל מסויימת עולה 40 שקל ליחידה אתה חייב לקנות בכפולות של 40 שח לכן אם יש לך 500 שח לדוגמא אז תוכל לקנות 120 יחידות (480/4) ו20 שקל ישארו לשכב באין תועלת.אם תבחרו באופציה של קופת גמל להשקעה ממש אפשר להשוות מחירים של דמי ניהול ואפילו להתמקח ולמצוא הזדמנויות (ככל שיש יותר כסף בקופה אפשר להשיג דמי ניהול טובים יותר) אני השגתי דמי ניהול של 0.59 במנורה בגלל מבצע
כמו כן יש הסכמים ארגוניים טובים מאד לכל מיני ארגונים כגון הסתדרות המורים ארגון המורים ההסתדרות הרפואית ועוד
לדוגמא בהסתדרות המורים יש בהראל קופת גמל להשקעה בדמי ניהול של 0.37 שזה ממש מצויין ומצמצם משמעותית את הפער מבית השקעות
התקשרתי למנורה נותנים 0.75 מהצבירה(ככל שיש יותר כסף בקופה אפשר להשיג דמי ניהול טובים יותר) אני השגתי דמי ניהול של 0.59 במנורה בגלל מבצע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: