בוקר טוב!!
ואוו כמעט עבר השבוע בלי שהיה לי דקה להעלות עוד חומר....
אז הנה, המתכון המתוק הזה
מוזמנות לנסות!
פטיפור שברים
החומרים:
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
3 ביצים
200 גרם שוקולד לבן
4 כפות שמן
100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
ממיסים בקערה 200 גרם שוקולד מריר וחמאה ומערבבים ביחד
להוסיף כוס סוכר ולערבב היטב, להוסיף חצי כוס קמח ולערבב.
אחרי שהקמח נטמע בתערובת, מוסיפים את הביצים אחת אחת – ולסיום מוסיפים את שארית הקמח
יוצקים לתבנית 20*20 או בגודל 10*30 ואופים בחום של 170 מעלות כ20 דקות עד שהשוליים יציבים והחלק האמצעי רטוב
מקררים את העוגה לחלוטין
חותכים את העוגה לקוביות קטנות ומקפיאים לרבע שעה
ממיסים שוקולד לבן ו4 כפות שמן
טובלים כל חתיכת עוגה בשוקולד לבן עד החלק העליון
ממיסים שוקולד מריר ומורחים על שקף או ניר אפיה ומגלגלים לגליל ומקפיאים ל10 דקות. מוציאים מהמקפיא ושוברים את השוקולד לשברים קטנים
מזלפים מעט שוקולד מומס על כל חתיכת שוקולד ושמים שברי שוקולד
טיפ: רססי באבקת כוכבים בצבע ברונזה לגימור מיוחד ומבריק
שומרים את הפטיפור במקרר, הפטיפור נשמר מעולה גם במקפיא. יש להוציא חצי שעה לפני הגשה.
וכאן יש קישור לסרטון הדרכה:
וצרפתי כקובץ למעוניינות.
ואוו כמעט עבר השבוע בלי שהיה לי דקה להעלות עוד חומר....
אז הנה, המתכון המתוק הזה
מוזמנות לנסות!
פטיפור שברים
החומרים:
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
3 ביצים
200 גרם שוקולד לבן
4 כפות שמן
100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
ממיסים בקערה 200 גרם שוקולד מריר וחמאה ומערבבים ביחד
להוסיף כוס סוכר ולערבב היטב, להוסיף חצי כוס קמח ולערבב.
אחרי שהקמח נטמע בתערובת, מוסיפים את הביצים אחת אחת – ולסיום מוסיפים את שארית הקמח
יוצקים לתבנית 20*20 או בגודל 10*30 ואופים בחום של 170 מעלות כ20 דקות עד שהשוליים יציבים והחלק האמצעי רטוב
מקררים את העוגה לחלוטין
חותכים את העוגה לקוביות קטנות ומקפיאים לרבע שעה
ממיסים שוקולד לבן ו4 כפות שמן
טובלים כל חתיכת עוגה בשוקולד לבן עד החלק העליון
ממיסים שוקולד מריר ומורחים על שקף או ניר אפיה ומגלגלים לגליל ומקפיאים ל10 דקות. מוציאים מהמקפיא ושוברים את השוקולד לשברים קטנים
מזלפים מעט שוקולד מומס על כל חתיכת שוקולד ושמים שברי שוקולד
טיפ: רססי באבקת כוכבים בצבע ברונזה לגימור מיוחד ומבריק
שומרים את הפטיפור במקרר, הפטיפור נשמר מעולה גם במקפיא. יש להוציא חצי שעה לפני הגשה.
וכאן יש קישור לסרטון הדרכה:
פטיפור שברים
youtu.be
וצרפתי כקובץ למעוניינות.
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה ב: