המלצה שלי- לעזה, ממש ריק שם עכשיו יש שם גם מנהרות המגנות מהטילים שהחיזבללה ישלחו עד לשם, יש שם איזורים שלמים ריקים. חבל.אל תתעדכנו בכל בדל חדשות, זה סתם מגביר את הלחץ.
אם תצטרכו לעזוב יודיעו מסודר, יש תכניות לזה. (המלצה שלי- לדרום)
המלצה שלי- לעזה, ממש ריק שם עכשיו יש שם גם מנהרות המגנות מהטילים שהחיזבללה ישלחו עד לשם, יש שם איזורים שלמים ריקים. חבל.אל תתעדכנו בכל בדל חדשות, זה סתם מגביר את הלחץ.
אם תצטרכו לעזוב יודיעו מסודר, יש תכניות לזה. (המלצה שלי- לדרום)
נכון שלא צריך להשתגעלא להתעסק עם זה.
להמשיך בשגרה.
רק תראו את אחינו התועים סוחבים שישיות בקבוקי מים ונייר טואלט פנס וכו' פעם בחודש בשנה האחרונה כי מפחידים בתקשורת כל פעם מחדש, רק אתמול ראיתי אדם מבוגר עם 4(!) שישיות מים בעגלה בסופר!
זה עזר להם במשהו? הלחץ הורג לא פחות. פשוט להתנתק למינימום ההכרחי.
בשורות טובות ושנה טובה!
אפילו בעזה לא מתו מצמא או רעבדווקא ההתעלמות מוחלטת מהאפשרות הזו
נראית לי חוסר אחריות משווע
יאלה בוא נתיישב שםהמלצה שלי- לעזה, ממש ריק שם עכשיו יש שם גם מנהרות המגנות מהטילים שהחיזבללה ישלחו עד לשם, יש שם איזורים שלמים ריקים. חבל.
כנראה שיש בדיחות שלא מצליחות להצחיקהמלצה שלי- לעזה, ממש ריק שם עכשיו יש שם גם מנהרות המגנות מהטילים שהחיזבללה ישלחו עד לשם, יש שם איזורים שלמים ריקים. חבל.
איפה אתם גרים?אני ממש מתענינת
מה אתם עושים עכשיו?
אני מרגישה שהפחד משגע אותי!
זה באמת נורא ואיוםאני ממש מתענינת
מה אתם עושים עכשיו?
לכאורה האירוע יבוטלאולי זה ירגיע...
ברקע המתיחות: מאות חסידי אמשינוב בדרכם לצפת לרגל חנוכת הקליוז ומעמד הכנסת ספר תורה שיתקיים מחר בבוקר בהשתתפות האדמו"ר. (קולדצקי)
שנשמע בשורות טובות
בהצלחה.אני ממש מתענינת
מה אתם עושים עכשיו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: