אני לא צפונית,אני ממש מתענינת
מה אתם עושים עכשיו?
אני מרגישה שהפחד משגע אותי!
גם בד"כ בימים הראשונים הירי הרבה יותר מאסיבי. עד שהם מתחילים להתקמצןלמה לעבור שבת בפחד?
רדו ככה במדרגות....לא מגיע לו פעם אחת שנסמוך עליו בעיניים עצומות? אבל באמת!
מעניין מאיזה מיקום בארץ נאמרו הדברים...מדהים איך שאנחנו נכנסים לחרדה כל פעם מחדש, ואז רואים את הניסים הענקיים ונרגעים...
לא מגיע לו פעם אחת שנסמוך עליו בעיניים עצומות? אבל באמת!
רעיון גאוני..המלצה שלי- לעזה, ממש ריק שם עכשיו יש שם גם מנהרות המגנות מהטילים שהחיזבללה ישלחו עד לשם, יש שם איזורים שלמים ריקים. חבל.
חיפה והאיזור.מעניין מאיזה מיקום בארץ נאמרו הדברים...
וגם שהקב"ה רוצה בטובתנו [גם במובן הגשמי]האמונה הפשוטה זה לא שלא יהיו מטחים או נפגעים.
האמונה התמימה היא, שמי שצריך להיפגע- יפגע,לאו דוקא מהמלחמה, יכול להיות ח"ו תאונה או דום לב.
ומי שלא- גם אם יהיה בלבנון אצל החיזבאלללה ישאר בחיים חי ובריא.
טוב, עכשיו מובן לגמרי מאיפה האמונה...חיפה והאיזור.
משפחה בנהריה
אחים בבית מעיין ברוך, הגושרים, קריית שמונה, בית הלל, כפר גלעדי, תל חי וכו'
אנחנו במתח נוראי.
האם לדעתכם צריך לעזוב הלילה?
אין לאן לברוח. כשזה יתחיל חו כל הארץ תהיה באותו מצב
לזה התכוונתי, כל מה שההשתדלות לא אומרת לעשות.אני ממש מתענינת
מה אתם עושים עכשיו?
אני מרגישה שהפחד משגע אותי!
רובם מחבלים, זה השג גדול.אני רק שאלה.. 500 מחבלים עיוורים. מאות הרוגים ופצועים...מהביפרים המתפוצצים
כמה מחבלים נשארו להם? או שכל האזרחים התמימים מחבלים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: