בעיקרון הסירים החדשים והטובים של ימינו יש להם שכבה של אני לא זוכרת איזה חומר שאמורה להגן ולשמור בדיוק מהשרוף הזה....כדי לשרוף גם את התחתית של החדש?
משרים מים רותחים עם סבון ויורד בקלות....
או שתחליפו סיר!
אין לי בעיה עם הניקיון, הבעיה היא עם הבישול של הצ'ולנט ועם הטעם שלו.פשוט סיר חדש וטוב כשהתחתית של הסיר הקודם מתחילה להתקלף...
זו סיבה רצינית יותר להחליף סיר.מה שאני לא עושה הוא נדבק לי, והטעם בהתאם....
מה שאני לא עושה הוא נדבק לי, והטעם בהתאם....
פתרון נוסף יעיל מאודזו סיבה רצינית יותר להחליף סיר.
תקני סיר איכותי עם תחתית עבה וציפוי טפלון /קרמי
אז לא ידבק לך.
אוכלים אותו...אם החמין כבר מוכן מוקדם בבוקר ועוד סירים עם תבשילים אבל בעיקר החמין.
אבל עדיין הפלטה לא יכולה לפעול. כי היא מכסה את הגז שעוד צריך לבשל בו.
מה אתם עושים עם הסירים המוכנים עד שהפלטה תפעל, לפעמים גם בשעה מאוחרת ממש עד שהגז מתפנה.
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: