ממשיכה להתפרץ לדלת הפתוחה...התפרצת לדלת פתוחה כי אני מתכננת להכין ממנו גביניות בקרוב.
הגביניות הוכנו כבר?
אפשר מתכון גם למילוי שלהן?
תודה!
ממשיכה להתפרץ לדלת הפתוחה...התפרצת לדלת פתוחה כי אני מתכננת להכין ממנו גביניות בקרוב.
מתקדם בעצלתיים.ממשיכה להתפרץ לדלת הפתוחה...
הגביניות הוכנו כבר?
אפשר מתכון גם למילוי שלהן?
תודה!
ממתינה בקוצר רוחמתקדם בעצלתיים.
הכנתי בשבילן ריקוטה ועדיין במחקר על המלית המושלמת.
יואו רוצה לנסות...התפרצת לדלת פתוחה כי אני מתכננת להכין ממנו גביניות בקרוב.
ההמרה פשוטה מאד:
1. תחליפי את שמן הזית בחמאה מומסת/שמן קנולה.
2. תעלי את כמות הסוכר לחצי כוס.
3. תפחיתי את כמות המלח ל-1/2 כפית.
את מתכוונת לגביניות? נשמע מגרה.טוב.. אז הייתי חייבת לנסות בגרסה המתוקה.
(זריז בתחילת השבוע הכנתי את הגרסה המלוחה)
הכנתי עוגות גבינה. יצא אחד הטובים! (אמרו כאן שזה יותר טוב מקנוי.. אצלנו זה מחמאה)
צילמתי בלי אבקת סוכר ואח"כ הוספתי אבל התמונה משום מה לא נשמרה. אז יש לי רק תמונה עם.
לא הכי פוטוגני. תאמינו לי שבמציאות זה נראה יותר טוב..
צפה בקובץ המצורף 795531
את מתכוונת לגביניות? נשמע מגרה.
יכולה לשתף במתכון למלית?
חייבים להקציף?הקצפתי הכל והקפאתי את המלית בתוך תבניות אינגליש קייק כדי ש"ישבו" יפה בבצק.
מקווה שמובן.. בד"כ אין לי מתכונים מדויקים.
אפשר לערבב כמובן, בשבילי זה רק דרך מהירה לתערובת חלקה ללא גושים.חייבים להקציף?
לערבב לא מספיק?
תודה יצא טעים ברמותאפשר לערבב כמובן, בשבילי זה רק דרך מהירה לתערובת חלקה ללא גושים.
מקווה שלא נחשב שאלת כפירהמצרכים:
700 גר' קמח לבן
1/3 כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
כוס חלב
160 מ"ל שמן זית או 200 גר' חמאה מומסת (אני משלבת את שניהם ביחס שווה ולדעתי זה הכי טוב)
2 ביצים L
כפית גדושה מלח
פרט למתיקות שהוא מעניק, לסוכר יש השפעה מכרעת על המרקם והתפיחה של בצק שמרים ולכן עדיף לדעתי לחפש מתכון שלכתחילה מיועד למה שאת מבקשת.אם אני נורא נורא רוצה, אני יכולה לשמיט את הסוכר? או שכבר לחפש בצק אחר וזהו?
או לחילופין, לשים דבש/סילאן/מייפל?
איזו תשובה מהירה, תודה רבה רבה!! תבורכיפרט למתיקות שהוא מעניק, לסוכר יש השפעה מכרעת על המרקם והתפיחה של בצק שמרים ולכן עדיף לדעתי לחפש מתכון שלכתחילה מיועד למה שאת מבקשת.
חתיכיים!והנה התוצאות לאחר האפיה (וגם לאחר הקפאה ולכן הן קצת פחות מבריקות):
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: