אם שוליה נמוכים כמו של תבנית הפאי אז כן. אבל לא תוכלי לחלץ את העוגה מהתבנית.אפשר לעשות את זה בתבנית חד פעמית רגילה ולא בתבנית פאי?
אם שוליה נמוכים כמו של תבנית הפאי אז כן. אבל לא תוכלי לחלץ את העוגה מהתבנית.אפשר לעשות את זה בתבנית חד פעמית רגילה ולא בתבנית פאי?
אפשר לקשט בפניני שוקולד או שבבי קוקוס מקורמל.איזה קישוט היית שמה במקום הפיסטוק/ אגוזים בשביל שגם מישהו שאסור לו בכלל אגוזים יוכל לאכול?
ובקלתית אם מורידים את האגוזים צריך להוסיף עוד בסקוויטים?
אני הכנתי השבוע עם של כרמית יצא מעולה, אגב אני קונה פרורי בסקויטים מקל על ההכנהשוקולד לבן..
לאחרונה ההשגחה של שוקולד לבן עלית עברה מ'עדה חרדית' ל'איגוד הרבנים'.
חסר לי לכל מיני דברים שאני רגילה להשתמש (הנה, עוד מרשם שהייתי רצה להכין..)
מישהי ראתה שוקולד לבן איכותי מחברה אחרת?
(לא שמרלינג, קצת מידי יקר לי לאפיה..)
היה בעבר של 'גרוס' אבל לא רואה אותם יותר.
מעולה, מחכה@חוי ג בזמנו כתבתי גיוון אחד שגם ניסיתי. מתכננת על עוד אחד ואז אפרט פה בעז"ה.
ודאי.@shira bira
לגבי השוקולד הלבן השתמשת בשוקולד לבן חלבי?
אפשר לעשות את זה בתבנית חד פעמית רגילה ולא בתבנית פאי?
אם שוליה נמוכים כמו של תבנית הפאי אז כן. אבל לא תוכלי לחלץ את העוגה מהתבנית.
אז זו צריכה להיות תבנית בגובה נמוך יחסית וצריכים לדייק בעיצוב השוליים.אפשרי לגזור עם מספריים את התבנית,
לחלץ את הפאי ולהעביר למגש / כלי הגשה אחר
עודכנתי שיצא סוף הדרך... שוב תודה!אז... אין לי מושג איך זה יצא מבחינת הטעם
אפשר עם בסקויטים טחונים משקית?150 גרם ביסקוויטים וניל.(לוטוס פחות יתאימו).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: